My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Selasa, 29 November 2011

Holiday ?? blaa.. bla..


Hey sume, borink ler.. holiday ni byk dok umah je.. 
Ntahla, kdang2 asa plek gak.. sbb dlm otak ni terpk nk beli bju baru le .. Mak ? ,Ayah ? .. g shopping ju .. Alin, Duin ngn Ainin tringin nkn beli bju baru mak .. T/hari tadi kita orng ada tngok baju kat FB Batik Valley .. bju kat dlm tu byk chantik2 .. mak pun grenti suka tngok .. Tp, lain kali je la .. holiday masa pnjang kata mak .. hehe .. tak lama lagi, kita orng nk dpt baby baru .. hehe ..


Hurm, .. mak cakap, lepas baby kluar, kita blik kmpung .. yess, I Like .. Makin duk ck ni tesion arhh .. nak balik kmpung, realease tension, tenang je rasa .. Alin nk main ngn baby Qirin dgn Baby Danish.. Miss betul la nk main ngn baby2 ni .. Baby Adni ni pun sma .. haha .. Kadang2 Alin pk ler, lepas SPM tringin pulak nk krja part tyme jd Guru Tdika .. mesti bess.. maen ngn budak2, layan kerenah cdak .. ohoho .. 
Hurm .. jd budak kecik pun bez gak kan .. sbb kita blum tau apa2 .. xda nk pk hal2 yg mcm ni kan .. buat pusing kepala jeee .. Alahaii .. besss ny klu difikir-fikir,bhaaa .. Lolzzz .. 


>>Baca punya baca, byk betul yg di pk orng punya ni klu jd budak kecik balik .. mcm2 .. n bla.. bla.. bla .. <<


:: Smpai cnie je la entry kali .. blur dh kepalo den nk menaip nyoo .. :: 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Selasa, 29 November 2011

Holiday ?? blaa.. bla..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:53 PG
Reaksi: 
Hey sume, borink ler.. holiday ni byk dok umah je.. 
Ntahla, kdang2 asa plek gak.. sbb dlm otak ni terpk nk beli bju baru le .. Mak ? ,Ayah ? .. g shopping ju .. Alin, Duin ngn Ainin tringin nkn beli bju baru mak .. T/hari tadi kita orng ada tngok baju kat FB Batik Valley .. bju kat dlm tu byk chantik2 .. mak pun grenti suka tngok .. Tp, lain kali je la .. holiday masa pnjang kata mak .. hehe .. tak lama lagi, kita orng nk dpt baby baru .. hehe ..


Hurm, .. mak cakap, lepas baby kluar, kita blik kmpung .. yess, I Like .. Makin duk ck ni tesion arhh .. nak balik kmpung, realease tension, tenang je rasa .. Alin nk main ngn baby Qirin dgn Baby Danish.. Miss betul la nk main ngn baby2 ni .. Baby Adni ni pun sma .. haha .. Kadang2 Alin pk ler, lepas SPM tringin pulak nk krja part tyme jd Guru Tdika .. mesti bess.. maen ngn budak2, layan kerenah cdak .. ohoho .. 
Hurm .. jd budak kecik pun bez gak kan .. sbb kita blum tau apa2 .. xda nk pk hal2 yg mcm ni kan .. buat pusing kepala jeee .. Alahaii .. besss ny klu difikir-fikir,bhaaa .. Lolzzz .. 


>>Baca punya baca, byk betul yg di pk orng punya ni klu jd budak kecik balik .. mcm2 .. n bla.. bla.. bla .. <<


:: Smpai cnie je la entry kali .. blur dh kepalo den nk menaip nyoo .. :: 

0 ulasan on "Holiday ?? blaa.. bla.."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List