My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Rabu, 5 Mac 2014

Bad Day


Assalamualaikum, apa kabar suma?? sapa yang kurang sehat tu cepat2 mam ubat yee... Nanti sakit pulak, mcm orng dekat sini.. Sorry sebab lama dah tak mengupdate entry kat dlm ni.. Yelah bz kan.. tak lama lagi nak dekat dgn final exam. So, kena study hard..

Hurmm, ntahla. sejak beberapa hari ni Alin rasa something missing.. Looks like i missing someone .. That something that I love most.. but, ya, mcm yang sy sedia maklum la kan, masing2 busy dh sekarang.. Tapi,.... sejak dua tiga menjak ni,.. dia dh lain, berubah dh tapi dia kata Alin yg berubah.. mungkin sebab dh ada kawan dekat sana kan.. Biarlah, tak pe.. asalkan dia bahagia kan.. Dahla Alin tengah bosan.. bosan.. bosan... dan bosannn... boringnnnnnyeee.. hmm.. tadi masa kol dia ingtkan nk settle masalah, tp last2 Alin pulak yg sakit hati.. Alamak.. mcm menyesal pusal say sorry dekat dekat.. Am I wrong to say sorry?? hah?>>> :( dahla Alin tengah stress, I need him right now,.. tapi dia dekat mana>>??.. Esok exam dh.. takpela, fokus je la dgn exam.. dh settle semua baru Alin fikir benda ni suma.. kan..Dalam dunia ni takdenya masalah dapat diselesaikan dengan mudah,kan.. Okayla, Alin rasa cukup di sini saja coretan nye.. Jumpa di entry yang seterusnya,k.. byeee
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Rabu, 5 Mac 2014

Bad Day

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 5:48 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum, apa kabar suma?? sapa yang kurang sehat tu cepat2 mam ubat yee... Nanti sakit pulak, mcm orng dekat sini.. Sorry sebab lama dah tak mengupdate entry kat dlm ni.. Yelah bz kan.. tak lama lagi nak dekat dgn final exam. So, kena study hard..

Hurmm, ntahla. sejak beberapa hari ni Alin rasa something missing.. Looks like i missing someone .. That something that I love most.. but, ya, mcm yang sy sedia maklum la kan, masing2 busy dh sekarang.. Tapi,.... sejak dua tiga menjak ni,.. dia dh lain, berubah dh tapi dia kata Alin yg berubah.. mungkin sebab dh ada kawan dekat sana kan.. Biarlah, tak pe.. asalkan dia bahagia kan.. Dahla Alin tengah bosan.. bosan.. bosan... dan bosannn... boringnnnnnyeee.. hmm.. tadi masa kol dia ingtkan nk settle masalah, tp last2 Alin pulak yg sakit hati.. Alamak.. mcm menyesal pusal say sorry dekat dekat.. Am I wrong to say sorry?? hah?>>> :( dahla Alin tengah stress, I need him right now,.. tapi dia dekat mana>>??.. Esok exam dh.. takpela, fokus je la dgn exam.. dh settle semua baru Alin fikir benda ni suma.. kan..Dalam dunia ni takdenya masalah dapat diselesaikan dengan mudah,kan.. Okayla, Alin rasa cukup di sini saja coretan nye.. Jumpa di entry yang seterusnya,k.. byeee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List