My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Isnin, 30 Mei 2011

Aucak !! Sharing bha~~


AnnyeongHaseyo my readerzz .. Wah berbahasa korea Alin ni .. Actually, Alin ni update blog mlm ni nak kongsi ckit about last day tyme Alin balik kmpung .. Besh tau kat sana, ada pantai tau.. ceh, itu pun nak g tau ke.. hehe , siyes2.. tyme otw ke sana lerh, Alin kan dok lam keta.. first tu memang dh oke.. tp, dok lama2 lam tu asa ponink la pulak.. Aiyoo, rasa mahu muntahu.. Ya Allah, asa nak muntah.. tapi, tak termuntah-mundah.. dh la at de same tyme.. masa tu gak perut Alin sakit.. Ish, betapa seksany terasa .. Tapi, pandai2 ler kita cover kan sakit te tu .. taknak la pulak nyusah parents te nak itu ini .. Kecualilah memang dh darurat .. haha .. Well, u know me lorh .. haha .. then, lepas tu kan dh smpai je.. terus Alin msuk umah nenek ..first slm nenek loxq.. bruk agak baby kzen yg bru lahir tu .. cute giler .. haha .. Opssi .. im forget dat this comp cannot upload dat pix lorh .. pix ny ada di dlm laptop rah ruang tamu yee.. Aiseh.. tak dpt lerh share kat korang.. nanti.. mybe tommorow Alin upload kasi tunjuk kat readerz yeah !! .. dont worry be epy yeah !!.. jap..


<<-- aha, ni dye pixta untuk korng sume, dont be worry, k .. juz be epy .. chewaah..hehe .. =)

Lepas tu, Alin nak sgt men an Baby Qirin, p.. tyme tu dye ikiut parents an abg2 dye g celebrate bday party .. so, Alin juz sit der n wait for him ler .. sbaik je Baby Qirin balik from dat party.. Alin agak la dye nak ajak men.. blum pape.. nangis larh pulak.. Haiya.. ni yg Alin tak suka ni .. p, saba~~ .. Dah nama pange baby kan.. So saba je la .. pastu, tak dpt men an Baby Qirin.. Alin g pulak men an Baby Adnie .. mama dye swoh la Alin bawa dye .. Alin ape lagi.. takut2 nak pegang.. mana tak nye.. bayi baru lahir tuu .. masih lembut lagi .. dh bagus dibawa Alin.. senyp je Adnie dduk .. pastu nangis pulak .. Atuhai, susah Ati Alin tyme tu .. Ish3 .. Siyes, tak tau nak watpe.. terus bagi kat mama dye .. susah jugak kan jaga Baby ni .. Just imagine lerh klu Alin dh jd mama one day .. cam ne kan .. haha, wah.. jauh melayang fikiran ni .. belum pape lagi tau .. ngada2 pulak da Si Alin kan.. haha .. Whatever ~~ oke lerh, stop cnie dlu Alin cita .. hehe, nanti Alin update lagi,. Tatattaa .. ^^,

p/s :: sblumnya, kamsamida kpd sume readerz yg setia membc .. dan like2 stiap kali Alin ada update new entry .. tQ2 .. hehe.. klu terslh type, so sorry .. :: Mode Out ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Sabtu, 28 Mei 2011

I dont know what to do tonight ??


Hye, my dear readerz, right ?? .. hehe .. ada ke readerz yg bc ini Alin punya blog malam ni ?? .. i dont so, bcoz tak ada satu pun komen atau ulasan yg pernah readerz bagikan .. hurm .. Alin senanya do no nak wat pe malam ni .. yg Alin tahu, keje Alin ni cume rajin mengedit pix je klu dok dpn komp lam bilik ni .. ataupun layan fb dgn blog ni .. tu je la keje yg sy bz wat sekarang .. ^^, in de tyme being nak gak kongsi pix2 yg tlah Alin edit ni .. oke3 ,, jap.. Alin uploadd dulu yeah !! .. wait !!

                                    <<-- ini pix editor 6ber1 .. simple kan ..










<<--Ini Pix editor 6ber2 dan ini simple lagi kan .. hehe .. teddy pegang dye punya Lurp larh .. hihi .. Jap, ada lagi bha ..










<<-- Dan ini yg ke3 .. lagi2 lah simple kan .. but, diz iz de most pix dat i like .. Lurp it so much bha .. hehe ..
So, inilah keje Alin mlm ni .. mengEdit je .. ape kata orng kat Alin, sgt rajin dlm bab2 editor la katakan.. hihi .. Well, Alin .. cpa lagi kan .. hihik ..
Oke lerh, Alin stop dulu storynya .. bye~~










p/s :"" As usually, soe klu de word slh tu ya .. ^^,
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 27 Mei 2011

De end op my life


Hye sume, lama Alin tak update blog ni .. asa mish pulak , ceh.. ngada-ngade je kan .. actually, Alin taktahu nak cita ape senanya .. Erm, pk jap .. ya,, I know , Alin cita about mlm tadi arh .. lambat cita ni.. hehe .. mlm tadi kita epy sangat tau .. celebrate bday my ayah syg ..

Ni hah .. pix saja2 nak share kat korang sume , sekali lagi sy nak wish arh .. Selamat Haryy Jadi Ayah !! Lurp you^^

Hehe , epy sgt Alin ni.. samapai camtu sekali .. well, Alin ni kan novelist .. mcm2 word leh kuar dari otak buat masa sekarang ni .. so, share je la kat readerz yee .. hehe .. Malam tadi, kita celebrate bday kat SugarBun .. pastu jln2 .. lihat baju .. Alin nak sgt beli baju tu .. Chantekss .. p, syg , tak bawa duet ler .. hehe .. len kali je la .. lgpun, nak save money k budget cowlh gak .. tak la asyik penat memintak je .. nanti marah pulak my parents .. kan3 .. ^^ , Ape lagi yee .. Haisyhh, cita Alin ni berterabur kan .. lantakla .. mana tidak berterabur, perancangat nak update blog buat suka je .. ni men hentam tulis hah .. hehe .. Aha, tadi kan , Alinsuruh si adek sapu lantai kat dlm umah .. Alin tengok je la cara dye sapu , Ya Allah .. nampak betul pemalas punya budak .. so, Alin melenting kat dye .. sapu ler betul2.. last2 kita kena marah balik dari dye .. Ape punya budak .. pastu Alin nak ambil pnypu tu .. biar Alin je la yg sapu, tapi dye cakap biar dye je yg sapu .. Alin diam je la .. malas nak merungut dgn cara malas dye nak sapu tu .. buang air liur je .. ish 3 .. Chapekk dech .. u ss, dh kuar kaka indon ,. ^^ Oke ler stop cnie dulu cita Alin .. no idea .. daaaa ..!! ^^

p/s :: sama .. phm2 je la .. klu de word slh, sosorry ^6
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Khamis, 19 Mei 2011

Confident ?? .. tak tahu apa yg aku buat ini betul atau salah ..


Hurm .. Alin sekarang sedang kebingungan .. rasa ntahla.. Alin sebenarnya de plan something utk mndekatkan kmbali atau menjernihkan lagi hbungn kami .. Tapi, Alin tak rasa yg plan Alin betul ataupun salah .. Alin rasa, lebih baik batalkn je apa yg telah Alin rancangkn .. sbb, Alin dapat rasa yg benda yg Alin buat tu akan jadi sia2 .. Apa sbb Alin nak batalkan sume ni ?? .. sbb Alin rasa dia macam dh taknak layan Alin dh .. mybe Alin tak patut mcz dgn dia mlm tu .. memang nampak dari mcz dia.. kami memang ada gurau2.. Tapi, tak tahu ler apa yg dia rasakan .. Argh !!! .. Alin bingung deh .. tak tahu camne nak rapat an dye balik .. mana tak nya.. opcoz la dye rasa hairan tetiba je Alin mcz dye setelah nak masuk 5 bulan menghilang .. Hurmm .. I dont think so that my plan akan berjalan dgn lancar .. huhu .. pada hakikatnya, Alin memng nak sangat rapat an dye balik macam dulu .. Tapi, macam takde harapan je .. im so miserable, now .. huhuhu .. Lagipun, dye dh byk knlan dh skrng.. takkan nk lyn Alin nye .. hurmmm ,.. Jadi, ntahla..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Selasa, 17 Mei 2011

Borink giler !!


Hallow sume, now, Alin sekarang borink gler ler petang2 camni .. tak tahu nak watpe.. so.. juz update blog la ya.. Tadi memang da job tadi.. but now, mane ada.. tadi, Alin juz melukis Risalah tadi.. perbetulkan ape yg patut .. dahla mrkh sening ni kureng ckit .. takut, tyme exam nanti.. apa yg kita target ter miss ler pulak.. ape orng cakap tu failed ?? .. ya failed.. ape yg ditareget te tak dpt kan.. so, kena usaha dlm melukis la katakan.. 
<-- pic borink la tu ..haha ..




ape la Alin ni, hal yg remeh camni pun nak bgi tahu readerz.. Dush !! ..ahaha .. Whatever, saje nak kong apa yg Alin feel skrng ni ..kan3??.. anywhere.. skrng Alin stop dulu ya updatenya.. mybe.. tonight smbung balik.. hoho .. 


p/s :: anywhere, im sorry !! faham2 je ler ..hihi




Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Isnin, 16 Mei 2011

Dear Blog !!


Hye sume, lama gak tak update blog ni .. baru mlm ni je Alin de masa nak update.. busy bha, hihi.. yeke? .. Tak de arh, Alin boring je mlm ni, bab tu la rajin nak mengupdate kan blog ni .. Aha, Kan Hari ni hari Guru, so.. nak wish arh kat cni Happy Teachers Day ler kan .. mana la kita tahu.. tup2 ada pulak cikgu yg bc blog ni ea..haha .. So, pix atas tu ditujukan khas for all my teachers ya.. hihi .. cute bha..

Apa lagi ya nak story2 ni.. Erm, kat skolah tadi k, Aha, I know, tadi kan cg da bg paper gerak gempur sej.. Ish2, mrkh Alin turun Ler.. haha .. tak tersasar apa yg ditarget Alin .. Lulus tu memang pun lulus,..p, kurang 1% lah .. Argh !! .. Tak puas hati bha .. Tapi, nak bwat cam ne ye.. Alin dh try yg de besh punya.. so, terima je ler .. nanti klu de exam lagi .. kita try lagi.. Chaiyok2!! ..haha ..


<--- so, ni ler pix yg akan jd perang kpd Alin.. juga kpd readerz yg setia mbc ya..hehe . saje je .. so, YOU CAN DO IT !!


Erm, cita ape lagi owh ?? .. Jap, I think first .. Aha, Alin sekarang ni bingung dgn Novel Alin nie.. belum siap2 lagi arh .. mana tak nya.. not time to write lorh .. hihi .. bz an byk benda ler.. dhla byk benda nak pk, exam, prob sana.. prob sini .. dh jd Poning dh kepalo den ni .. huhu .. ape arh .. Tension Bha.. camne ler cara nya nk release tension ya.. pelbagai cara dh buat .. dgr lagu?? .. bc novel?? .. lyn fb ?? .. update blog ?? .. ni tengah update ler ni .. hoho .. lihat tb ?? .. hang up an genx ??.. klu mereka de masa?? .. Hah, sume benda da buat .. still sama je.. tiada perubahan la.. huhu .. Oke ler.. sampai cni dulu ler Alin update ya.. sudah mengantuk bha..



<-- Gudnyte ya..hehe .. chomeyy kan ?? !! ..

p/s :: spt biasa klu de msalah ejaan ke or what .. im sorry .. hee ~~

Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Isnin, 30 Mei 2011

Aucak !! Sharing bha~~

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:06 PG
Reaksi: 
2 ulasan Pautan pada catatan ini
AnnyeongHaseyo my readerzz .. Wah berbahasa korea Alin ni .. Actually, Alin ni update blog mlm ni nak kongsi ckit about last day tyme Alin balik kmpung .. Besh tau kat sana, ada pantai tau.. ceh, itu pun nak g tau ke.. hehe , siyes2.. tyme otw ke sana lerh, Alin kan dok lam keta.. first tu memang dh oke.. tp, dok lama2 lam tu asa ponink la pulak.. Aiyoo, rasa mahu muntahu.. Ya Allah, asa nak muntah.. tapi, tak termuntah-mundah.. dh la at de same tyme.. masa tu gak perut Alin sakit.. Ish, betapa seksany terasa .. Tapi, pandai2 ler kita cover kan sakit te tu .. taknak la pulak nyusah parents te nak itu ini .. Kecualilah memang dh darurat .. haha .. Well, u know me lorh .. haha .. then, lepas tu kan dh smpai je.. terus Alin msuk umah nenek ..first slm nenek loxq.. bruk agak baby kzen yg bru lahir tu .. cute giler .. haha .. Opssi .. im forget dat this comp cannot upload dat pix lorh .. pix ny ada di dlm laptop rah ruang tamu yee.. Aiseh.. tak dpt lerh share kat korang.. nanti.. mybe tommorow Alin upload kasi tunjuk kat readerz yeah !! .. dont worry be epy yeah !!.. jap..


<<-- aha, ni dye pixta untuk korng sume, dont be worry, k .. juz be epy .. chewaah..hehe .. =)

Lepas tu, Alin nak sgt men an Baby Qirin, p.. tyme tu dye ikiut parents an abg2 dye g celebrate bday party .. so, Alin juz sit der n wait for him ler .. sbaik je Baby Qirin balik from dat party.. Alin agak la dye nak ajak men.. blum pape.. nangis larh pulak.. Haiya.. ni yg Alin tak suka ni .. p, saba~~ .. Dah nama pange baby kan.. So saba je la .. pastu, tak dpt men an Baby Qirin.. Alin g pulak men an Baby Adnie .. mama dye swoh la Alin bawa dye .. Alin ape lagi.. takut2 nak pegang.. mana tak nye.. bayi baru lahir tuu .. masih lembut lagi .. dh bagus dibawa Alin.. senyp je Adnie dduk .. pastu nangis pulak .. Atuhai, susah Ati Alin tyme tu .. Ish3 .. Siyes, tak tau nak watpe.. terus bagi kat mama dye .. susah jugak kan jaga Baby ni .. Just imagine lerh klu Alin dh jd mama one day .. cam ne kan .. haha, wah.. jauh melayang fikiran ni .. belum pape lagi tau .. ngada2 pulak da Si Alin kan.. haha .. Whatever ~~ oke lerh, stop cnie dlu Alin cita .. hehe, nanti Alin update lagi,. Tatattaa .. ^^,

p/s :: sblumnya, kamsamida kpd sume readerz yg setia membc .. dan like2 stiap kali Alin ada update new entry .. tQ2 .. hehe.. klu terslh type, so sorry .. :: Mode Out ::

Sabtu, 28 Mei 2011

I dont know what to do tonight ??

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:51 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Hye, my dear readerz, right ?? .. hehe .. ada ke readerz yg bc ini Alin punya blog malam ni ?? .. i dont so, bcoz tak ada satu pun komen atau ulasan yg pernah readerz bagikan .. hurm .. Alin senanya do no nak wat pe malam ni .. yg Alin tahu, keje Alin ni cume rajin mengedit pix je klu dok dpn komp lam bilik ni .. ataupun layan fb dgn blog ni .. tu je la keje yg sy bz wat sekarang .. ^^, in de tyme being nak gak kongsi pix2 yg tlah Alin edit ni .. oke3 ,, jap.. Alin uploadd dulu yeah !! .. wait !!

                                    <<-- ini pix editor 6ber1 .. simple kan ..










<<--Ini Pix editor 6ber2 dan ini simple lagi kan .. hehe .. teddy pegang dye punya Lurp larh .. hihi .. Jap, ada lagi bha ..










<<-- Dan ini yg ke3 .. lagi2 lah simple kan .. but, diz iz de most pix dat i like .. Lurp it so much bha .. hehe ..
So, inilah keje Alin mlm ni .. mengEdit je .. ape kata orng kat Alin, sgt rajin dlm bab2 editor la katakan.. hihi .. Well, Alin .. cpa lagi kan .. hihik ..
Oke lerh, Alin stop dulu storynya .. bye~~










p/s :"" As usually, soe klu de word slh tu ya .. ^^,

Jumaat, 27 Mei 2011

De end op my life

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 10:34 PTG
Reaksi: 
6 ulasan Pautan pada catatan ini
Hye sume, lama Alin tak update blog ni .. asa mish pulak , ceh.. ngada-ngade je kan .. actually, Alin taktahu nak cita ape senanya .. Erm, pk jap .. ya,, I know , Alin cita about mlm tadi arh .. lambat cita ni.. hehe .. mlm tadi kita epy sangat tau .. celebrate bday my ayah syg ..

Ni hah .. pix saja2 nak share kat korang sume , sekali lagi sy nak wish arh .. Selamat Haryy Jadi Ayah !! Lurp you^^

Hehe , epy sgt Alin ni.. samapai camtu sekali .. well, Alin ni kan novelist .. mcm2 word leh kuar dari otak buat masa sekarang ni .. so, share je la kat readerz yee .. hehe .. Malam tadi, kita celebrate bday kat SugarBun .. pastu jln2 .. lihat baju .. Alin nak sgt beli baju tu .. Chantekss .. p, syg , tak bawa duet ler .. hehe .. len kali je la .. lgpun, nak save money k budget cowlh gak .. tak la asyik penat memintak je .. nanti marah pulak my parents .. kan3 .. ^^ , Ape lagi yee .. Haisyhh, cita Alin ni berterabur kan .. lantakla .. mana tidak berterabur, perancangat nak update blog buat suka je .. ni men hentam tulis hah .. hehe .. Aha, tadi kan , Alinsuruh si adek sapu lantai kat dlm umah .. Alin tengok je la cara dye sapu , Ya Allah .. nampak betul pemalas punya budak .. so, Alin melenting kat dye .. sapu ler betul2.. last2 kita kena marah balik dari dye .. Ape punya budak .. pastu Alin nak ambil pnypu tu .. biar Alin je la yg sapu, tapi dye cakap biar dye je yg sapu .. Alin diam je la .. malas nak merungut dgn cara malas dye nak sapu tu .. buang air liur je .. ish 3 .. Chapekk dech .. u ss, dh kuar kaka indon ,. ^^ Oke ler stop cnie dulu cita Alin .. no idea .. daaaa ..!! ^^

p/s :: sama .. phm2 je la .. klu de word slh, sosorry ^6

Khamis, 19 Mei 2011

Confident ?? .. tak tahu apa yg aku buat ini betul atau salah ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 2:36 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Hurm .. Alin sekarang sedang kebingungan .. rasa ntahla.. Alin sebenarnya de plan something utk mndekatkan kmbali atau menjernihkan lagi hbungn kami .. Tapi, Alin tak rasa yg plan Alin betul ataupun salah .. Alin rasa, lebih baik batalkn je apa yg telah Alin rancangkn .. sbb, Alin dapat rasa yg benda yg Alin buat tu akan jadi sia2 .. Apa sbb Alin nak batalkan sume ni ?? .. sbb Alin rasa dia macam dh taknak layan Alin dh .. mybe Alin tak patut mcz dgn dia mlm tu .. memang nampak dari mcz dia.. kami memang ada gurau2.. Tapi, tak tahu ler apa yg dia rasakan .. Argh !!! .. Alin bingung deh .. tak tahu camne nak rapat an dye balik .. mana tak nya.. opcoz la dye rasa hairan tetiba je Alin mcz dye setelah nak masuk 5 bulan menghilang .. Hurmm .. I dont think so that my plan akan berjalan dgn lancar .. huhu .. pada hakikatnya, Alin memng nak sangat rapat an dye balik macam dulu .. Tapi, macam takde harapan je .. im so miserable, now .. huhuhu .. Lagipun, dye dh byk knlan dh skrng.. takkan nk lyn Alin nye .. hurmmm ,.. Jadi, ntahla..

Selasa, 17 Mei 2011

Borink giler !!

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 2:42 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Hallow sume, now, Alin sekarang borink gler ler petang2 camni .. tak tahu nak watpe.. so.. juz update blog la ya.. Tadi memang da job tadi.. but now, mane ada.. tadi, Alin juz melukis Risalah tadi.. perbetulkan ape yg patut .. dahla mrkh sening ni kureng ckit .. takut, tyme exam nanti.. apa yg kita target ter miss ler pulak.. ape orng cakap tu failed ?? .. ya failed.. ape yg ditareget te tak dpt kan.. so, kena usaha dlm melukis la katakan.. 
<-- pic borink la tu ..haha ..




ape la Alin ni, hal yg remeh camni pun nak bgi tahu readerz.. Dush !! ..ahaha .. Whatever, saje nak kong apa yg Alin feel skrng ni ..kan3??.. anywhere.. skrng Alin stop dulu ya updatenya.. mybe.. tonight smbung balik.. hoho .. 


p/s :: anywhere, im sorry !! faham2 je ler ..hihi



Isnin, 16 Mei 2011

Dear Blog !!

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:01 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Hye sume, lama gak tak update blog ni .. baru mlm ni je Alin de masa nak update.. busy bha, hihi.. yeke? .. Tak de arh, Alin boring je mlm ni, bab tu la rajin nak mengupdate kan blog ni .. Aha, Kan Hari ni hari Guru, so.. nak wish arh kat cni Happy Teachers Day ler kan .. mana la kita tahu.. tup2 ada pulak cikgu yg bc blog ni ea..haha .. So, pix atas tu ditujukan khas for all my teachers ya.. hihi .. cute bha..

Apa lagi ya nak story2 ni.. Erm, kat skolah tadi k, Aha, I know, tadi kan cg da bg paper gerak gempur sej.. Ish2, mrkh Alin turun Ler.. haha .. tak tersasar apa yg ditarget Alin .. Lulus tu memang pun lulus,..p, kurang 1% lah .. Argh !! .. Tak puas hati bha .. Tapi, nak bwat cam ne ye.. Alin dh try yg de besh punya.. so, terima je ler .. nanti klu de exam lagi .. kita try lagi.. Chaiyok2!! ..haha ..


<--- so, ni ler pix yg akan jd perang kpd Alin.. juga kpd readerz yg setia mbc ya..hehe . saje je .. so, YOU CAN DO IT !!


Erm, cita ape lagi owh ?? .. Jap, I think first .. Aha, Alin sekarang ni bingung dgn Novel Alin nie.. belum siap2 lagi arh .. mana tak nya.. not time to write lorh .. hihi .. bz an byk benda ler.. dhla byk benda nak pk, exam, prob sana.. prob sini .. dh jd Poning dh kepalo den ni .. huhu .. ape arh .. Tension Bha.. camne ler cara nya nk release tension ya.. pelbagai cara dh buat .. dgr lagu?? .. bc novel?? .. lyn fb ?? .. update blog ?? .. ni tengah update ler ni .. hoho .. lihat tb ?? .. hang up an genx ??.. klu mereka de masa?? .. Hah, sume benda da buat .. still sama je.. tiada perubahan la.. huhu .. Oke ler.. sampai cni dulu ler Alin update ya.. sudah mengantuk bha..



<-- Gudnyte ya..hehe .. chomeyy kan ?? !! ..

p/s :: spt biasa klu de msalah ejaan ke or what .. im sorry .. hee ~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List