My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 20 Januari 2013

Entry 11.25 mlm


Assalamualaikum,.. salam sejahtera, salam perpaduan dan salam satu Malaysia.. wahh, xpe kan.. apa kabar suma para readerssss? mesti baik2 kan3 ?..hehe .. jap, hmm, skrng menandakan jam 11.09. haih, lama gak dah Alin tak update blog ni. Ntahla, malam ni tgn gataii nak mengupdate nye.. sbb Alin tahu korang mesti tertunggu-tunggu entry Alin.. ecewah, perasan.. mana korang la.. Tak kisah .. So, back to our topik, malam ni nak story pasal.. pasall.. mcm, mcm la.. nak dgr ? eh, macam la korang dgr, bukan baca ke.. haha ..ok !

First Alin nak story pasal Alin dah kerja !!
- kira2, dua ari yg lepas la keja.. hmm, nak kata keja nya ok, memang ok pun, nang kata keja tu susah, tak adela susah mana, nak kata keja tu membosankan, takde gak.. blh kata keja tu ok ok la.. gaji pun ok.. Cuma satu je kaki sakit..hehe.. tp, takpe arhh.. lama2 biasa gak.. Tu bagus ayh tlng cari kerja, klu tak sampai sekarang ler Alin 'tanam anggur kat rumah' hahaha.. ataupun jd babysitter.. huh, klu jd babysitter pun gaji nyee tak de la besar gaji keja sekarang ..haha.. erm, blh kata keja tu bez la, ada gak kawan.. tauke tu pun ok.. tak de la garang..hehe.. tp, eh.. byk btul tp nyee.. tu arhh.. ada penah ckit2.. mana tak nye kena bangun awak kol 7 tu Alin dh bngun, nak siap lagi, sarapan lagi.. nasib baik la tmpat keje Alin tu tak jauh..hehe.. 

Second story ..
- Alin sejak keja ni mcm dh xpandai nak bagi masa dh .. balik rumah terus rasa nak landing.. buat kerja ckit.. alahai, merungut ya amat.. ntahla, mybe sebab first time rasa susah kerja.. tu sebabnyeerr.. hoho .. 

Third story 
- Hari ni sedih gak kawan ajak makan kat umah dia.. Tp, kita tak g la.. nak cycling kat sana blum pasti sampai.. Alin pun ari ni tdo.. dan tido.. sleeping beauty katakan.. Euuu,ahahhaa .. Petang tadi pun hujan.. memang mustahilla nak g sana.. transport pun tak adaaa .. btw, I really miss my friend right now.. sejak dh keje ni susah betul nak jumpa.. dah la dlm sbulan 2ari je cuti.. Takpe2, kita simpan cuti tu..hehe .. 

And de last one storyy....
- ini bukan story ler, nak tanya gak.. Alin ni pelik ek,.. dah memang macam tu perangai Alin.. kadang2 Alin sndri tak perasan perubahan perangai Alin.. Betul ke orng cakap manusia ni berubah mengubah perkitaran ? .. hurmmm.. tak kott.. mybe kott.. eh mana la.. Tak kesahh arh, Yang penting lepas ni tak nak buat benda yg orng tak suka.. Terutamanya buat my mum risau, my dear rasa kita dh berubah ke.. Tak mau2... So, Alin jgn buat lagi.. No..no..noo.. ok la, Alin stop dulu ye story nyerr.. Rasanyee dh pnjng sgt Alin type ni..hehe.. ok..daaa..

:: Macam biasa, typing error buat do knw je,k .. hehe .. im sorry.. Tc ! ::



Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Sabtu, 12 Januari 2013

1st entry in 2013


Assalamualaikum semua,
     rindu rasaya tak update blog ni.. sorry la, baru sekarang terfikir nak update blog ni.. Itupun sebab Alin mlm ni boring, double n triple superbb boring laa.. Alin pun tak tahu kenapa.. Ini rasanya kot rasa orang dah tak sekolah lagi.. Tanam anggur kat rumah je.. Nak keje, orang yg kena ganti tu belum kluar lagi.. So, tunggu je lah.. Whatever it is jawabnya kena SABAR.. kan3 ? .. hehe .. Takpe, menganggur pun duduk rumah ada gak keje, jd babysitter ambil upah jaga adik sendiri pun jadi la yerr.. ahaha .. nasibla, nama pun orang nak cari duet.. bukan makksud niat tu tak ikhlas, cuma terfikir je dengan cara ni je nak dapat wang saku.. Laenla time2 sekolah dulu, hari2 blh kata tak minta pun duet masuk.. Ni, dah habiss sekolah.. hampehh.. pokai bebenor ni..ahaha .. Ish, arghh.. boring nyeerr.. boleh tahan gak boring malam ni, eh, cakap kat korang pun, korang mesti kata 'ada ku keshahhh,' kan3 ? .. ( opss, slh eh.. main2 je la.. mana ler tahu korang cakap macam tu kan, .. ) 
Erm, nak cita ape eh kat fb ni ? aha, lupa nak say Happy New Year.. haha.. lambat betul nak wish epy new.. tp, maseh sempat lagi,kan ?.. mana2 la, juz wishh okayy .. What ? korang nak cita tau cita ape mlm ni ? Pasal Alin ? Im fine, tq even my mind sarat dgn prob .. tp, malas arh nak pk prob2 ni.. buang masa I je,kn .. Juz forget abt it.. Actually, Alin nak share prob with Alin punya bff.. Tp, look like dia mcm not in mood.. mana la.. Alin pun tak nak la ganggu dia.. juz give her some space .. klu dia rindu pandai la cari Alin kan, wasehhh.. mcm la dia rindu kat Alin ni.. Yelan, Sapa la yg sudi rindu dgn Alin ni yang kadang2 membosankan.. ahaha .. Foyuuuu, boleh tahan gak Alin story2 mlm ni .. ok la, stop sampai sini je lah Alin cita.. Blur2 dh .. Alin update ni pun saja untuk hilangkan boring.. Kalau tak puas bc entry ni gak, tunggu entry seterusnya,k .. yg ntah kapan akan mucul lagi.. Ecewaahhh ..ahaha..ok2.

:: Lama tak tulis ni, klu ada yg ter typoss tu, harap dimaafkan la..ahahaha .. Assalamualaikum, harap terhibur dgn entry kali ni. See ya, ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Ahad, 20 Januari 2013

Entry 11.25 mlm

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:26 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum,.. salam sejahtera, salam perpaduan dan salam satu Malaysia.. wahh, xpe kan.. apa kabar suma para readerssss? mesti baik2 kan3 ?..hehe .. jap, hmm, skrng menandakan jam 11.09. haih, lama gak dah Alin tak update blog ni. Ntahla, malam ni tgn gataii nak mengupdate nye.. sbb Alin tahu korang mesti tertunggu-tunggu entry Alin.. ecewah, perasan.. mana korang la.. Tak kisah .. So, back to our topik, malam ni nak story pasal.. pasall.. mcm, mcm la.. nak dgr ? eh, macam la korang dgr, bukan baca ke.. haha ..ok !

First Alin nak story pasal Alin dah kerja !!
- kira2, dua ari yg lepas la keja.. hmm, nak kata keja nya ok, memang ok pun, nang kata keja tu susah, tak adela susah mana, nak kata keja tu membosankan, takde gak.. blh kata keja tu ok ok la.. gaji pun ok.. Cuma satu je kaki sakit..hehe.. tp, takpe arhh.. lama2 biasa gak.. Tu bagus ayh tlng cari kerja, klu tak sampai sekarang ler Alin 'tanam anggur kat rumah' hahaha.. ataupun jd babysitter.. huh, klu jd babysitter pun gaji nyee tak de la besar gaji keja sekarang ..haha.. erm, blh kata keja tu bez la, ada gak kawan.. tauke tu pun ok.. tak de la garang..hehe.. tp, eh.. byk btul tp nyee.. tu arhh.. ada penah ckit2.. mana tak nye kena bangun awak kol 7 tu Alin dh bngun, nak siap lagi, sarapan lagi.. nasib baik la tmpat keje Alin tu tak jauh..hehe.. 

Second story ..
- Alin sejak keja ni mcm dh xpandai nak bagi masa dh .. balik rumah terus rasa nak landing.. buat kerja ckit.. alahai, merungut ya amat.. ntahla, mybe sebab first time rasa susah kerja.. tu sebabnyeerr.. hoho .. 

Third story 
- Hari ni sedih gak kawan ajak makan kat umah dia.. Tp, kita tak g la.. nak cycling kat sana blum pasti sampai.. Alin pun ari ni tdo.. dan tido.. sleeping beauty katakan.. Euuu,ahahhaa .. Petang tadi pun hujan.. memang mustahilla nak g sana.. transport pun tak adaaa .. btw, I really miss my friend right now.. sejak dh keje ni susah betul nak jumpa.. dah la dlm sbulan 2ari je cuti.. Takpe2, kita simpan cuti tu..hehe .. 

And de last one storyy....
- ini bukan story ler, nak tanya gak.. Alin ni pelik ek,.. dah memang macam tu perangai Alin.. kadang2 Alin sndri tak perasan perubahan perangai Alin.. Betul ke orng cakap manusia ni berubah mengubah perkitaran ? .. hurmmm.. tak kott.. mybe kott.. eh mana la.. Tak kesahh arh, Yang penting lepas ni tak nak buat benda yg orng tak suka.. Terutamanya buat my mum risau, my dear rasa kita dh berubah ke.. Tak mau2... So, Alin jgn buat lagi.. No..no..noo.. ok la, Alin stop dulu ye story nyerr.. Rasanyee dh pnjng sgt Alin type ni..hehe.. ok..daaa..

:: Macam biasa, typing error buat do knw je,k .. hehe .. im sorry.. Tc ! ::


Sabtu, 12 Januari 2013

1st entry in 2013

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:12 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum semua,
     rindu rasaya tak update blog ni.. sorry la, baru sekarang terfikir nak update blog ni.. Itupun sebab Alin mlm ni boring, double n triple superbb boring laa.. Alin pun tak tahu kenapa.. Ini rasanya kot rasa orang dah tak sekolah lagi.. Tanam anggur kat rumah je.. Nak keje, orang yg kena ganti tu belum kluar lagi.. So, tunggu je lah.. Whatever it is jawabnya kena SABAR.. kan3 ? .. hehe .. Takpe, menganggur pun duduk rumah ada gak keje, jd babysitter ambil upah jaga adik sendiri pun jadi la yerr.. ahaha .. nasibla, nama pun orang nak cari duet.. bukan makksud niat tu tak ikhlas, cuma terfikir je dengan cara ni je nak dapat wang saku.. Laenla time2 sekolah dulu, hari2 blh kata tak minta pun duet masuk.. Ni, dah habiss sekolah.. hampehh.. pokai bebenor ni..ahaha .. Ish, arghh.. boring nyeerr.. boleh tahan gak boring malam ni, eh, cakap kat korang pun, korang mesti kata 'ada ku keshahhh,' kan3 ? .. ( opss, slh eh.. main2 je la.. mana ler tahu korang cakap macam tu kan, .. ) 
Erm, nak cita ape eh kat fb ni ? aha, lupa nak say Happy New Year.. haha.. lambat betul nak wish epy new.. tp, maseh sempat lagi,kan ?.. mana2 la, juz wishh okayy .. What ? korang nak cita tau cita ape mlm ni ? Pasal Alin ? Im fine, tq even my mind sarat dgn prob .. tp, malas arh nak pk prob2 ni.. buang masa I je,kn .. Juz forget abt it.. Actually, Alin nak share prob with Alin punya bff.. Tp, look like dia mcm not in mood.. mana la.. Alin pun tak nak la ganggu dia.. juz give her some space .. klu dia rindu pandai la cari Alin kan, wasehhh.. mcm la dia rindu kat Alin ni.. Yelan, Sapa la yg sudi rindu dgn Alin ni yang kadang2 membosankan.. ahaha .. Foyuuuu, boleh tahan gak Alin story2 mlm ni .. ok la, stop sampai sini je lah Alin cita.. Blur2 dh .. Alin update ni pun saja untuk hilangkan boring.. Kalau tak puas bc entry ni gak, tunggu entry seterusnya,k .. yg ntah kapan akan mucul lagi.. Ecewaahhh ..ahaha..ok2.

:: Lama tak tulis ni, klu ada yg ter typoss tu, harap dimaafkan la..ahahaha .. Assalamualaikum, harap terhibur dgn entry kali ni. See ya, ::
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List