My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 23 Februari 2013

10.44pm [ 23/2/13 ]


Assalamualaikum to all of you,readersss.. yahhh. byk reader tuu,.. [mood tak blur2 malam ni ] eeweee.. Actually, Alin malam ni mood tak berapa sangat, kepala ni still pening.. ntah ape la ntah.. ubat dh berapa biji telan dh malam ni.. Tak kesahla, orang pun mana ada kesah..hURM,.. dahla boring tau tak.. Mybe dgn update blog ni terubat sikit hati yang nak tertawar ni.. adess.. nasibla, memang dah nasib Alin kot hidup macam ni.. Penuh dgn kesunyian.. Alahai, Bunyi sedih bebenar ni.. 

Dahla aktiviti hari ni tak seberapa, Hari ni just dduk dekat rum, mcm biasa la kerja perempuan, routine yg sama senantiasa, takkan bole mengubahnya.. Cewahh.. Lepas tu, ni memang kerja yg bole kata tiap2 hari buat, terperuk dalam bilik ditemani dgn origami kadang2nya, ditemani lagu, on9 fb guna phone kalau tak pun baca novel.. Dan lagi satu.. layan je sume benda tuuu, tertido smpai tak sedar jam dh.. Psikologi ada mengatakan orang yang selalu tidur ni orangnya yg selalu sedih .. Iye ke ? mybe.. Mybe Alin tido nak rest kan minda ni dari berfikir banyakk.. Arghhhh.. And then, petang tu, Alin join famili hang out kat luar.. Pergi Taman Tasek.. Alin tak joging.. just jalan2 tenangkan pikiran.. Hurmm.. Ntahla, otak melayang ke mana dh masa tu... hhmm.. ok la, Alin stop sampai sini, jumpa korang di lain entry ..

:: Macam biasa, ada salah ke taip ke, paham2 je la.. Assalamualaikum ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 22 Februari 2013

entry tanpa tajuk


Assalamualaikum, semua para pembaca yg setia. Apa kabar ? Iye, Alin akui sejak 2 menjak, 3 menjak, bermenjak-menjak ni Alin malas nak update blog. Ntahla, nak kata Alin ni tak ada idea nak update entry, tak jugak.. Tapi, mood Alin masa ni tak berapa nak baek.. Mungkin sebab banyak fikir kot.. Hmm, Kadang2 Alin pun tak tahu ape yg Alin pk, kadang2 sampai pening kepala ni dahh.. hmm..

Hmm, dahla malas Alin nak pikir ape2.. So, nak cita gak hari ni Alin buat ape??
Hari ni Alin tak adalah buat ape2, juz duduk rumah, jaga Ayyan yg demam.. Masa sedang jaga tunggu mcz My dear tak da gak, busy kot.. Takpe, faham.. Lepas tu,.. tiba2 dpt mcz dari Hawa munta kita agak dia kat Iglool.. Mulanya Alin kata taknak, tak dpt sebab jaga Ayyan.. Parents pun bukannya ada kat rumah.. Tapi, last2 g juak, sebab BOSAN DUK UMAH.. Kebetulan time tu , mak pun dah balik rumah.. So, dapat la Alin keluar agak Hawa.. Erm, Alin g sana dalam kol 2 mcm tuu smpai kol 5 lebih lepak kat sana.. Terfikir gak nak balik awal,.. Tapi, balik awal pun tak ada guna gak.. boring, hp pun xda orng mcz.. hurmm, duduk kat Iglool epy gak, ada hawa ngn ika hiburkan hati.. hehe.. dgn perangai mereka yg gila2 tuu.. 

Yelah, tak guna dlm sehari tak ada gelak ketawa.. Bak kata Erika dalam novel Bait-Bait Kasih 'Hidup tanpa Jenaka, adalah seperti lukisan tanpa warna.' 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Selasa, 5 Februari 2013

Do knw ??


Assalamualaikum .. jumpa sekali lagi semuanya, Malam ni Alin muncul balik dengan entry yg baru .. Tapi, malam ni Alin tak tahu la tajuk entry Alin malam ni.. Alin tulis ni pun mood pun tang blur2 je.. Nak share korang gak ape yg bermain dalam minta Alin ni.. Alot of question around me.. Actually, Alin pk kan 'dear' Alin ni.. Lepas subuh tadi , dia terus tak de bunyi.. tiga kali Alin text dia, tapi, takde respon langsung.. Alin nak kol dyee tp, tak berani.. Oh myyy, macam mana ni, Alin pk2 gak, yg Alin ni ada buat salah ke, ape ke.. tak perasan pulak ada salah.. hmm, Alin buntu ni kawan2.. nak buat ape yee, .. kalau marah pun Alin cuba dah minta maaf, tapi no respon gak.. Ya Allah, ape ni.. susahnyeerr, korang pun tahu kan, bab pujuk memujuk ni Alin slooowww ckit nak gerakk.. Alahaii.. Takkan nak biar je, 'dear' aLIN TUUU..HUHU  .. 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Sabtu, 23 Februari 2013

10.44pm [ 23/2/13 ]

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:46 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum to all of you,readersss.. yahhh. byk reader tuu,.. [mood tak blur2 malam ni ] eeweee.. Actually, Alin malam ni mood tak berapa sangat, kepala ni still pening.. ntah ape la ntah.. ubat dh berapa biji telan dh malam ni.. Tak kesahla, orang pun mana ada kesah..hURM,.. dahla boring tau tak.. Mybe dgn update blog ni terubat sikit hati yang nak tertawar ni.. adess.. nasibla, memang dah nasib Alin kot hidup macam ni.. Penuh dgn kesunyian.. Alahai, Bunyi sedih bebenar ni.. 

Dahla aktiviti hari ni tak seberapa, Hari ni just dduk dekat rum, mcm biasa la kerja perempuan, routine yg sama senantiasa, takkan bole mengubahnya.. Cewahh.. Lepas tu, ni memang kerja yg bole kata tiap2 hari buat, terperuk dalam bilik ditemani dgn origami kadang2nya, ditemani lagu, on9 fb guna phone kalau tak pun baca novel.. Dan lagi satu.. layan je sume benda tuuu, tertido smpai tak sedar jam dh.. Psikologi ada mengatakan orang yang selalu tidur ni orangnya yg selalu sedih .. Iye ke ? mybe.. Mybe Alin tido nak rest kan minda ni dari berfikir banyakk.. Arghhhh.. And then, petang tu, Alin join famili hang out kat luar.. Pergi Taman Tasek.. Alin tak joging.. just jalan2 tenangkan pikiran.. Hurmm.. Ntahla, otak melayang ke mana dh masa tu... hhmm.. ok la, Alin stop sampai sini, jumpa korang di lain entry ..

:: Macam biasa, ada salah ke taip ke, paham2 je la.. Assalamualaikum ::

Jumaat, 22 Februari 2013

entry tanpa tajuk

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:26 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum, semua para pembaca yg setia. Apa kabar ? Iye, Alin akui sejak 2 menjak, 3 menjak, bermenjak-menjak ni Alin malas nak update blog. Ntahla, nak kata Alin ni tak ada idea nak update entry, tak jugak.. Tapi, mood Alin masa ni tak berapa nak baek.. Mungkin sebab banyak fikir kot.. Hmm, Kadang2 Alin pun tak tahu ape yg Alin pk, kadang2 sampai pening kepala ni dahh.. hmm..

Hmm, dahla malas Alin nak pikir ape2.. So, nak cita gak hari ni Alin buat ape??
Hari ni Alin tak adalah buat ape2, juz duduk rumah, jaga Ayyan yg demam.. Masa sedang jaga tunggu mcz My dear tak da gak, busy kot.. Takpe, faham.. Lepas tu,.. tiba2 dpt mcz dari Hawa munta kita agak dia kat Iglool.. Mulanya Alin kata taknak, tak dpt sebab jaga Ayyan.. Parents pun bukannya ada kat rumah.. Tapi, last2 g juak, sebab BOSAN DUK UMAH.. Kebetulan time tu , mak pun dah balik rumah.. So, dapat la Alin keluar agak Hawa.. Erm, Alin g sana dalam kol 2 mcm tuu smpai kol 5 lebih lepak kat sana.. Terfikir gak nak balik awal,.. Tapi, balik awal pun tak ada guna gak.. boring, hp pun xda orng mcz.. hurmm, duduk kat Iglool epy gak, ada hawa ngn ika hiburkan hati.. hehe.. dgn perangai mereka yg gila2 tuu.. 

Yelah, tak guna dlm sehari tak ada gelak ketawa.. Bak kata Erika dalam novel Bait-Bait Kasih 'Hidup tanpa Jenaka, adalah seperti lukisan tanpa warna.' 

Selasa, 5 Februari 2013

Do knw ??

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:23 PG
Reaksi: 
2 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum .. jumpa sekali lagi semuanya, Malam ni Alin muncul balik dengan entry yg baru .. Tapi, malam ni Alin tak tahu la tajuk entry Alin malam ni.. Alin tulis ni pun mood pun tang blur2 je.. Nak share korang gak ape yg bermain dalam minta Alin ni.. Alot of question around me.. Actually, Alin pk kan 'dear' Alin ni.. Lepas subuh tadi , dia terus tak de bunyi.. tiga kali Alin text dia, tapi, takde respon langsung.. Alin nak kol dyee tp, tak berani.. Oh myyy, macam mana ni, Alin pk2 gak, yg Alin ni ada buat salah ke, ape ke.. tak perasan pulak ada salah.. hmm, Alin buntu ni kawan2.. nak buat ape yee, .. kalau marah pun Alin cuba dah minta maaf, tapi no respon gak.. Ya Allah, ape ni.. susahnyeerr, korang pun tahu kan, bab pujuk memujuk ni Alin slooowww ckit nak gerakk.. Alahaii.. Takkan nak biar je, 'dear' aLIN TUUU..HUHU  .. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List