My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Isnin, 14 Oktober 2013

Terjaga dpd tidur ..


Assalamualaikum ..

Selamat pagi dan Salam Aidiladha kepada semua .. Actually, saya ni terbangun daripada tidur .. dan matanya ni tidur balik.. tapi, kejap lagi kot sebab nak update entry baru ni.. Hmmm, malam yang sunyi kan .. Ecewah, malam pulak sedangkan jam dah pukul 2.04 pagi .. Well2, ada orang hairan ke.. Mr Buchuk kita time ni mesti sedang sibuk melayan mimpi tuu ..kalau dia ada dekat sini, siram guna air , biar bangun sama.. ( nakal gak saya ni.., ish beraninyee story pasal dia kat sini .. tak pasal2 esok kena boo..hehe, ada ku kesah ) btw,  Hmm, kesian betul dengan My Mr Buchuk tu dahla baru baik demam, kepenatan pulak tu .. Tadi hampir je nak gaduh, nasih baik saya ni cepat2 kasi air bagi dekat dia, biar sejuk sikit.. hehe .. 
Ntahla, sejak dia busy, kan .. Mula lah balik rasa sunyi macam dulu2.. 
"huh, Wahi2.. kan nanti kena tegur baru tak.. Orang kan dah kata kenalah faham.. busy tu sebab kerja bukannya apa pun .. "
" Iyelaaa, busy .. tau .. "

Hurm, tak kesah la dia busy manapun, asalkan dia ingat saya yang chomey ni .. jap2, chomey face ...
CHOMEY KAN !!!
Ntah ape2 la yang saya update ni .. 
Okayla nak sambung tido.. daaaa ...

 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Isnin, 14 Oktober 2013

Terjaga dpd tidur ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 11:18 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum ..

Selamat pagi dan Salam Aidiladha kepada semua .. Actually, saya ni terbangun daripada tidur .. dan matanya ni tidur balik.. tapi, kejap lagi kot sebab nak update entry baru ni.. Hmmm, malam yang sunyi kan .. Ecewah, malam pulak sedangkan jam dah pukul 2.04 pagi .. Well2, ada orang hairan ke.. Mr Buchuk kita time ni mesti sedang sibuk melayan mimpi tuu ..kalau dia ada dekat sini, siram guna air , biar bangun sama.. ( nakal gak saya ni.., ish beraninyee story pasal dia kat sini .. tak pasal2 esok kena boo..hehe, ada ku kesah ) btw,  Hmm, kesian betul dengan My Mr Buchuk tu dahla baru baik demam, kepenatan pulak tu .. Tadi hampir je nak gaduh, nasih baik saya ni cepat2 kasi air bagi dekat dia, biar sejuk sikit.. hehe .. 
Ntahla, sejak dia busy, kan .. Mula lah balik rasa sunyi macam dulu2.. 
"huh, Wahi2.. kan nanti kena tegur baru tak.. Orang kan dah kata kenalah faham.. busy tu sebab kerja bukannya apa pun .. "
" Iyelaaa, busy .. tau .. "

Hurm, tak kesah la dia busy manapun, asalkan dia ingat saya yang chomey ni .. jap2, chomey face ...
CHOMEY KAN !!!
Ntah ape2 la yang saya update ni .. 
Okayla nak sambung tido.. daaaa ...

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List