My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 28 Ogos 2011

DontKnownakgtitle apa??


Ai sume, apa kabar ?? eh, asanya kita lupa nak say something la kat readerz sume, hehe .. kejap pk dlu apa yg kta lupa yaa.. eh itulah..lupa nk g Salam kat readerss .. okay, Ini dyaaaa...


hehe .. C= actually, tak tau nk cita ape.. hmm, spt yg korang tahu tak lama lgi kta nk sambut EdilFitri, wahh, mesti besh kan ??dpt rya ngn family,maen ngn kzen, maen mrcun.. dpt jmpa ngn ank buah msing2 bha.. tp, kta belum punya ank buah lagi lerh .. hehe ..epy tu memang epy tp kan ..... hmmm, takde pape lah .. blum masa yg sesuai lagi nk cita kat korang.. nanti spoild mood nk rya kan..hehe .. hal pribadi je.. 


Kita sbenarnya tak saba nk blik kampung,.. so, sesiapa yg balik kmpung tu hope .. see pixta yg kat sblh niee .. -->>


hehe .. Asa lawak je tngok new entry nie..
buat je ska ski ..hahaha .. 
sngja bwat byk dgn pixta2.. biar nmpak epy ckit korang bc entry kali ni yaa ..




jap.. nak tunjuk .. epy ckit .. just need ur smile only like thiss ,
<<-- waaahhh, chomeyy nya korang smile.. like baby ..lah .. hahaha .. xdala, gurau je.. orng nk raya ni.. smangat nk buat korang epy .. ntahla.. aku buat je entry ni .. haahhaha .. wokeyla stop smpai sini je kta potpet2 wokey .. 




Jumpa korang di entry yg akan datang,.. See ya !! Assalamualaikumm.. =))
p/s :: klu ada slh ktika publish entry ni minta maaf byk2 .. Selamat hari Raya SUME !! .. 


Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Sabtu, 13 Ogos 2011

Aha, Last day update blog .. dlm bulan Ogos ..


Assalamualaikum W.B.T .. halo my dear readers, hee ~ hari ni last day kta update blog .. bukan utk slamanya.. tp, just for this month only ler.. haha .. Hurm ,.. bukanyan ape.. kta lepas nie tak dpt on9 blog or fb sbb mnggu ni dh mula exam .. so, kta nk focus dgn exam buat msa ni yaa.. So, nanti lama ler tak story2 ngn korang kan ?? .. Takpe2, korang tnggu je kan .. setia tu lebih baek bak kata sy sndri.. hahaha .. ape la yg sy merepek d cnie hah !! Whateber lah.. Adeh3 .. wokey ler tak dpt nk cakap lagi,.. otak blur, hehehe .. byee.. tnggu korng 2mnggu akan dtng .. lepas rya la mksdny nie,.. hahhaa .. Wassaalammm .. !!


p/s :: Last, Saya ingin mngucapkan Selamat Hari raya kpd sume w/pun kta tahu mseh awal.. tp, lepass nie tak de update blog .. lepas raya bru ada wokeyyy !! klu de slh dan silap ke, atau terkasar bhasa ke dlm fb nie,.. minta maaf sgt .. byee !! =)
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 5 Ogos 2011

:: Menangis Lagi ::


Hye sume, ape kabar ?? .. wah. bgusla klu korang baek.. back to de topic .. Huh, korang percaya tidak aku type blog ni smbil menitiskn air mata .. dulu, aku pernah kata tak mau nangis lagi .. tp, skrang??.. ntahla.. hati aku skrng sakit sgt.. sgt sakit .. slama ni aku slalu pendam je ape yg dia bwat kat aku.. tp, smakin dthan smakin sakit..sama sakit mcm dlu.. aku xpenah sesedih skrng ..aku try think positif, sabar .. tp, akhirnye ape??.. aku menangis lagi.. Arghhh .. dh la tak tahu nak tulis ape lagi .. ::modeSpoil :: :'(
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Ahad, 28 Ogos 2011

DontKnownakgtitle apa??

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 12:03 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Ai sume, apa kabar ?? eh, asanya kita lupa nak say something la kat readerz sume, hehe .. kejap pk dlu apa yg kta lupa yaa.. eh itulah..lupa nk g Salam kat readerss .. okay, Ini dyaaaa...


hehe .. C= actually, tak tau nk cita ape.. hmm, spt yg korang tahu tak lama lgi kta nk sambut EdilFitri, wahh, mesti besh kan ??dpt rya ngn family,maen ngn kzen, maen mrcun.. dpt jmpa ngn ank buah msing2 bha.. tp, kta belum punya ank buah lagi lerh .. hehe ..epy tu memang epy tp kan ..... hmmm, takde pape lah .. blum masa yg sesuai lagi nk cita kat korang.. nanti spoild mood nk rya kan..hehe .. hal pribadi je.. 


Kita sbenarnya tak saba nk blik kampung,.. so, sesiapa yg balik kmpung tu hope .. see pixta yg kat sblh niee .. -->>


hehe .. Asa lawak je tngok new entry nie..
buat je ska ski ..hahaha .. 
sngja bwat byk dgn pixta2.. biar nmpak epy ckit korang bc entry kali ni yaa ..




jap.. nak tunjuk .. epy ckit .. just need ur smile only like thiss ,
<<-- waaahhh, chomeyy nya korang smile.. like baby ..lah .. hahaha .. xdala, gurau je.. orng nk raya ni.. smangat nk buat korang epy .. ntahla.. aku buat je entry ni .. haahhaha .. wokeyla stop smpai sini je kta potpet2 wokey .. 




Jumpa korang di entry yg akan datang,.. See ya !! Assalamualaikumm.. =))
p/s :: klu ada slh ktika publish entry ni minta maaf byk2 .. Selamat hari Raya SUME !! .. 

Sabtu, 13 Ogos 2011

Aha, Last day update blog .. dlm bulan Ogos ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:22 PTG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum W.B.T .. halo my dear readers, hee ~ hari ni last day kta update blog .. bukan utk slamanya.. tp, just for this month only ler.. haha .. Hurm ,.. bukanyan ape.. kta lepas nie tak dpt on9 blog or fb sbb mnggu ni dh mula exam .. so, kta nk focus dgn exam buat msa ni yaa.. So, nanti lama ler tak story2 ngn korang kan ?? .. Takpe2, korang tnggu je kan .. setia tu lebih baek bak kata sy sndri.. hahaha .. ape la yg sy merepek d cnie hah !! Whateber lah.. Adeh3 .. wokey ler tak dpt nk cakap lagi,.. otak blur, hehehe .. byee.. tnggu korng 2mnggu akan dtng .. lepas rya la mksdny nie,.. hahhaa .. Wassaalammm .. !!


p/s :: Last, Saya ingin mngucapkan Selamat Hari raya kpd sume w/pun kta tahu mseh awal.. tp, lepass nie tak de update blog .. lepas raya bru ada wokeyyy !! klu de slh dan silap ke, atau terkasar bhasa ke dlm fb nie,.. minta maaf sgt .. byee !! =)

Jumaat, 5 Ogos 2011

:: Menangis Lagi ::

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:30 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Hye sume, ape kabar ?? .. wah. bgusla klu korang baek.. back to de topic .. Huh, korang percaya tidak aku type blog ni smbil menitiskn air mata .. dulu, aku pernah kata tak mau nangis lagi .. tp, skrang??.. ntahla.. hati aku skrng sakit sgt.. sgt sakit .. slama ni aku slalu pendam je ape yg dia bwat kat aku.. tp, smakin dthan smakin sakit..sama sakit mcm dlu.. aku xpenah sesedih skrng ..aku try think positif, sabar .. tp, akhirnye ape??.. aku menangis lagi.. Arghhh .. dh la tak tahu nak tulis ape lagi .. ::modeSpoil :: :'(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List