My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Khamis, 24 November 2011

Halo, share story abt im kids


Assalamualaikum, today, Alin nk story ckit dgn korang abt my kids story, wah mulalah my broken bi.. haha .. Eh, btw, juz forget abt entry Alin yg psal mrah2 my friends tu .. mood ok ni nk share ckit .. 
Nak tahu ? Dlu Alin sklh Tdika kat Tadika Kemas, Kota Tinggi, Johor .. Dimana kat situ byk btul memori .. w/pun tyme tu Im still kids tp maseh ingt smpai skrang, .. bhaa.. Muahahahaha .. 




Hurm, Apa?  nk tngok pix masa Alin mseh kecil ? .. Ok, wait for a second ya, nk upload ..hehe .. 
(OOPS, sorry pixta ni gelap ckit, pix lama, biasa la tu .. ehe )


 eH,wait ya, .. kita upload lagi, ni pix yg mmng ada dlm fb, Alin upload jee ..
Haha, ya, dat its me .. dulu muka masih kecil, kurus je .. Dulu masa dkat skolah tdika, Alin active dlm menari .. nk tau tarian apa ? 

Tu, yg kat atas tu, Tarian Zapin, .. sbnarnya byk lagi pix.. slain drpd Zapin, Alin ada ambil bhgian dlm Dikir barat .. ada pix nya .. tp tu lah, camera da prob ckit msa nk ambil.. haha .. 
Sorry, pix atas tu tak mnampakkan Alin .. 




<-- Aha, ni dia Alin, nmpak kan ?.. haha .. cuba nilai beza rupa dlu dgn skrang .. haha .. ok, skrng nk upload pix dgn mber zapin kecik2 dlu .. 








<-- Yg arah ank panah ni , itu lah Alin .. hehe .. msa tu tak perasan ada orng ambil pix .. mber lain tu bkn main lagi pose.. haha .. miss btul masa tu .. Selain tu, nk tunjuk gak pix masa Alin prtnding mwarna ..jap2 ..




<-- Ni lah rupa situasi prtndingn mwarna .. nk tngok kita dmana ??






















<-- Taraaa, aha, yg rmbut ala2 tnggi tu .. blh nmpak kn ? mustahilla klu korng tak nmpak.. sorng je prempuan kat situ .. dat iz me yeahhh .. hahaha ..
















And, pix lastly now is .... 


<-- Ini la mber2 kecil yg salu maen ngn Alin masa kat Johor .. ehe, posing sakan masa ni,. . Ingt2 ler, yg jd photographer tu cpa ya ?.. my father, mybe .. hehe .. upload pix ni, jd ingt pulak dgn korng, .. hurrm,.. mcm mana lah upa korng skrng .. msti handsome klu laki2 tu .. klu prempuan opcoz chantek2 sume.. haha  .. Mish korng sngt la.. Hope dpt jmpa korng ler nnti, Oneday.. Someday,mybe ..ehe


Eh, stop smpai cnie lh dlu .. soe klu pix dlm ni ckit je .. nnti Alin upload lagi,yeahh .. hehe ..


:: P/s , Macam biasa ya, hihi .. hope epy bc entry kali ni ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Khamis, 24 November 2011

Halo, share story abt im kids

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:52 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum, today, Alin nk story ckit dgn korang abt my kids story, wah mulalah my broken bi.. haha .. Eh, btw, juz forget abt entry Alin yg psal mrah2 my friends tu .. mood ok ni nk share ckit .. 
Nak tahu ? Dlu Alin sklh Tdika kat Tadika Kemas, Kota Tinggi, Johor .. Dimana kat situ byk btul memori .. w/pun tyme tu Im still kids tp maseh ingt smpai skrang, .. bhaa.. Muahahahaha .. 




Hurm, Apa?  nk tngok pix masa Alin mseh kecil ? .. Ok, wait for a second ya, nk upload ..hehe .. 
(OOPS, sorry pixta ni gelap ckit, pix lama, biasa la tu .. ehe )


 eH,wait ya, .. kita upload lagi, ni pix yg mmng ada dlm fb, Alin upload jee ..
Haha, ya, dat its me .. dulu muka masih kecil, kurus je .. Dulu masa dkat skolah tdika, Alin active dlm menari .. nk tau tarian apa ? 

Tu, yg kat atas tu, Tarian Zapin, .. sbnarnya byk lagi pix.. slain drpd Zapin, Alin ada ambil bhgian dlm Dikir barat .. ada pix nya .. tp tu lah, camera da prob ckit msa nk ambil.. haha .. 
Sorry, pix atas tu tak mnampakkan Alin .. 




<-- Aha, ni dia Alin, nmpak kan ?.. haha .. cuba nilai beza rupa dlu dgn skrang .. haha .. ok, skrng nk upload pix dgn mber zapin kecik2 dlu .. 








<-- Yg arah ank panah ni , itu lah Alin .. hehe .. msa tu tak perasan ada orng ambil pix .. mber lain tu bkn main lagi pose.. haha .. miss btul masa tu .. Selain tu, nk tunjuk gak pix masa Alin prtnding mwarna ..jap2 ..




<-- Ni lah rupa situasi prtndingn mwarna .. nk tngok kita dmana ??






















<-- Taraaa, aha, yg rmbut ala2 tnggi tu .. blh nmpak kn ? mustahilla klu korng tak nmpak.. sorng je prempuan kat situ .. dat iz me yeahhh .. hahaha ..
















And, pix lastly now is .... 


<-- Ini la mber2 kecil yg salu maen ngn Alin masa kat Johor .. ehe, posing sakan masa ni,. . Ingt2 ler, yg jd photographer tu cpa ya ?.. my father, mybe .. hehe .. upload pix ni, jd ingt pulak dgn korng, .. hurrm,.. mcm mana lah upa korng skrng .. msti handsome klu laki2 tu .. klu prempuan opcoz chantek2 sume.. haha  .. Mish korng sngt la.. Hope dpt jmpa korng ler nnti, Oneday.. Someday,mybe ..ehe


Eh, stop smpai cnie lh dlu .. soe klu pix dlm ni ckit je .. nnti Alin upload lagi,yeahh .. hehe ..


:: P/s , Macam biasa ya, hihi .. hope epy bc entry kali ni ::

0 ulasan on "Halo, share story abt im kids"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List