My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 18 November 2011

borink, cit ape ntah ~


Assalamualaikum para pmbc yg setia, ~hee  .. lama gak tak mlyan blogger ni,.. mna nya, tak mnyempat-nyempat nk update blog .. update status jaxq keje.. Sebenarnya, Alin penat la, balik joging tdi bknnya eleks.. trus dikasi job olh mak, cuci bju, jmur bju n bla2 .. bla.. mna tak penatnya.. smpat tdo ckit tdi .. sbb dkejutkn olh sms kwn nurin,.. Aiyoo, mngganggu shj .. Tp, ok gak sbb klu bngun je dri tdo, palak Alin gerenti pening .. Nak tahu tak satu benda msa Alin joging kat tman tasik tdi .. kan msuk je dri kompleks, buat pmanasan bdn jp .. pastu jln2 ckit .. pas jln, kita orng larila .. bukn mcm orng joging pun, lari pecut tau tak .. lari punya lari,.. looks like kaki Alin xpat control sbb lari xingt dunia .. dhla brhenti scra mgejut .. pastu elek kejap, jln la kat atas ape tu .. tepi2 tmpat joging tu kan ada batu , sblah batu tu ada longkang, .. Alin jln lah atas tuu .. Jln punya jln , .. last2 rasa nk pitam, nasib dpt balance bdn ,.. klu tidak msti jatuh dlm longkang .. nyaris2 je tadi .. budak2 kecik dgn Alin tdi, bknnya nk smpati ke ape ke .. nu tidak, ketawa je .. Eee.. geramnyaa .. tp, lantakla, yg penting im epy .. hilang suma tension dlm otak .. lari sana dgn adik2 trsayang. .. hehe .. thanks my sister, love you .. 


P/s  :: soe, klu slh bhasa ke, tak sempat nk check dua tiga kali, hehe :: 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 18 November 2011

borink, cit ape ntah ~

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:46 PTG
Reaksi: 
Assalamualaikum para pmbc yg setia, ~hee  .. lama gak tak mlyan blogger ni,.. mna nya, tak mnyempat-nyempat nk update blog .. update status jaxq keje.. Sebenarnya, Alin penat la, balik joging tdi bknnya eleks.. trus dikasi job olh mak, cuci bju, jmur bju n bla2 .. bla.. mna tak penatnya.. smpat tdo ckit tdi .. sbb dkejutkn olh sms kwn nurin,.. Aiyoo, mngganggu shj .. Tp, ok gak sbb klu bngun je dri tdo, palak Alin gerenti pening .. Nak tahu tak satu benda msa Alin joging kat tman tasik tdi .. kan msuk je dri kompleks, buat pmanasan bdn jp .. pastu jln2 ckit .. pas jln, kita orng larila .. bukn mcm orng joging pun, lari pecut tau tak .. lari punya lari,.. looks like kaki Alin xpat control sbb lari xingt dunia .. dhla brhenti scra mgejut .. pastu elek kejap, jln la kat atas ape tu .. tepi2 tmpat joging tu kan ada batu , sblah batu tu ada longkang, .. Alin jln lah atas tuu .. Jln punya jln , .. last2 rasa nk pitam, nasib dpt balance bdn ,.. klu tidak msti jatuh dlm longkang .. nyaris2 je tadi .. budak2 kecik dgn Alin tdi, bknnya nk smpati ke ape ke .. nu tidak, ketawa je .. Eee.. geramnyaa .. tp, lantakla, yg penting im epy .. hilang suma tension dlm otak .. lari sana dgn adik2 trsayang. .. hehe .. thanks my sister, love you .. 


P/s  :: soe, klu slh bhasa ke, tak sempat nk check dua tiga kali, hehe :: 

0 ulasan on "borink, cit ape ntah ~"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List