My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Rabu, 23 November 2011

Kawan , .. ow kawanku ~


Helo readerz sume, .. hurm, hari ni mcm2 bnda jd, .. nak tahu pertama apa ? 


 Dhla novel Alin hilang sume data2 tu .. byk dh page tu, tiba2 lesap mcm tu .. Hish, mana orng tak bengang .. n then settle je hal ni dtg balik kes ptg tadi.. nang polh mood Alin spoil habihh ..
Sbenarnya, ptg tadi kan Alin ngn kawan ada plan nk kuar ptg .. Alin mcz dia dri pukul 3 nk tnya jd ke tidak,.. tp, takda eply, .. send lagi mcz pukul 3.30,maseh takde .. send lagi mcz kol 4, no respon lagi .. Last2 Alin kol la tnya jd ke tidak.. dia cakap jd, eh tngokla .. pasya Alin letak phne, siap2 la .. dh orng siap ape sume, last2 nk tahu ape jwapannya .. 'TAK JADI' Ahhh, mna ny Alin tak fedup dgn ny ..klu di ikutkn hati, .. nk Alin cakap ngn dia, "Pehal msa kol tadi xpd cancel trus ?? .. xnyusah orng" .. tp, Alin pk juak prasaan nya kelak .. ada kelak ny pdh kita blame ny ka apa ka .. 
__ "Hello, aku x akan blame kau mun kau pdh awl2 ok.. tp, memang slh kau pun,.. kau yg tetapkan msa kuar aku ikut jaxq, last2 xjd, .. ni ny aku xbengang dgn kau ... ahhhhh .. dsbbkn kau bestfriend aku , aku jga perasaan kau ok .. w/pun aku dh lama sabar .. n aku juz maok kau tauk aku paling anti orng yg x tepati masa lngsung .. then, suka buat suatu cancel last minute .. I hate it .. Wei, orng sabar ada batasnya juak la .. kau pk kau sorng jak blh luah dlm fb ?? .. aku pun blh la wei .. tp, aku bkn jnis yg suka sgt nk mngotorkan wall aku stakat nk marah org .. aku ada prinsip ok .. cukup setakat aku luah dlm blog pun jd la .. "
See, Alin tak prnah nk marah orng pun .. cuma nk luah ckit je, .. dh byk sgt hal pndam dlm hati .. hurm ,.. Alin kdng2 trtnya-tnya la, knpa sume kwn Alin tak prnah nk faham Alin .. Asyik Alin jaxq yg mngalah .. faham cdak .. tak faham lngsung .. ::


::P/s : klu ada trkasar bhsa, kecik kan ati sesiapa ka,.. awal kita say sorry, ya .. ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Rabu, 23 November 2011

Kawan , .. ow kawanku ~

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:03 PG
Reaksi: 
Helo readerz sume, .. hurm, hari ni mcm2 bnda jd, .. nak tahu pertama apa ? 


 Dhla novel Alin hilang sume data2 tu .. byk dh page tu, tiba2 lesap mcm tu .. Hish, mana orng tak bengang .. n then settle je hal ni dtg balik kes ptg tadi.. nang polh mood Alin spoil habihh ..
Sbenarnya, ptg tadi kan Alin ngn kawan ada plan nk kuar ptg .. Alin mcz dia dri pukul 3 nk tnya jd ke tidak,.. tp, takda eply, .. send lagi mcz pukul 3.30,maseh takde .. send lagi mcz kol 4, no respon lagi .. Last2 Alin kol la tnya jd ke tidak.. dia cakap jd, eh tngokla .. pasya Alin letak phne, siap2 la .. dh orng siap ape sume, last2 nk tahu ape jwapannya .. 'TAK JADI' Ahhh, mna ny Alin tak fedup dgn ny ..klu di ikutkn hati, .. nk Alin cakap ngn dia, "Pehal msa kol tadi xpd cancel trus ?? .. xnyusah orng" .. tp, Alin pk juak prasaan nya kelak .. ada kelak ny pdh kita blame ny ka apa ka .. 
__ "Hello, aku x akan blame kau mun kau pdh awl2 ok.. tp, memang slh kau pun,.. kau yg tetapkan msa kuar aku ikut jaxq, last2 xjd, .. ni ny aku xbengang dgn kau ... ahhhhh .. dsbbkn kau bestfriend aku , aku jga perasaan kau ok .. w/pun aku dh lama sabar .. n aku juz maok kau tauk aku paling anti orng yg x tepati masa lngsung .. then, suka buat suatu cancel last minute .. I hate it .. Wei, orng sabar ada batasnya juak la .. kau pk kau sorng jak blh luah dlm fb ?? .. aku pun blh la wei .. tp, aku bkn jnis yg suka sgt nk mngotorkan wall aku stakat nk marah org .. aku ada prinsip ok .. cukup setakat aku luah dlm blog pun jd la .. "
See, Alin tak prnah nk marah orng pun .. cuma nk luah ckit je, .. dh byk sgt hal pndam dlm hati .. hurm ,.. Alin kdng2 trtnya-tnya la, knpa sume kwn Alin tak prnah nk faham Alin .. Asyik Alin jaxq yg mngalah .. faham cdak .. tak faham lngsung .. ::


::P/s : klu ada trkasar bhsa, kecik kan ati sesiapa ka,.. awal kita say sorry, ya .. ::

0 ulasan on "Kawan , .. ow kawanku ~"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List