My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 14 Oktober 2011

Entry Suka-Suki , abt exam ??


Hello, sume my readerz,hurm.. apa cita?? bole dikatakn 1week Alin tak buat entry baru.. ni pun semadi je buat haha .. (semadi ?? yaka??haha.. pelik bunyinya.. gasak jaxq la.. ) hehe ..Sebenarya, Alin xtauk maok cita ape?? okay .. 
Aha??, xlamak gik exam .. wahaha.. seminggu exam tu nanti Alin tak akan sentuh fb atau blog ni lagi .. habih exam, baru on benda2 ni .. hehe.. dh la exam ni kena buat betul2,.. takut next year kena tukar kelaz pulak, huhu.. Saya tak mau .. huhu .. hope exam kali ni dapat buat yg trbaik .. Mana tahu bole dapat banyak A .. A- pun jadi lah .. yg pnting purata naik .. InsyaAllah .. 
Para readerz pun tolong doakan la ye .. itupun klu sudi, tak paksa pun .. heheh .. Tapi, klu takde usaha pun xda gunanya.. takdenye markah nya nak mningkat .. hurrmm ..
Dahla exam bulan Ogos tu merosot teruk, .. mana parents tak bising.. huhuhu .. naseb baek, mrkah purata tak turun mlebihi 5% .. klu tidak parah tuu .. nangis den dibuatnya .. 
Huh, dahla.. lupakan hal exam yg lepas.. Past is past .. hehe .. xmaok ingtkan exam yg teruk tuu .. huhu .. hurrm, macam tak rasa je yg tak lama lagi kita nak masuk form5, nextyear tuu .. SPM tu !! So, kena study mula dari skrng,.. klu tidak nak mula mana lagi kan .. Aie,.. pk2 la kan, terpksa la kita tnggalkan hobi kita tu smentara ni.. Novel !! huhu .. oklah, stop cnie dlulah .. tak de idea dh ni .. haha .. 

P/s :: Jd, sesiapa yg nanti bakal mnghdpi exam minggu ni nanti, Goodluck, k ::
This Entry made by ::



Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Sabtu, 8 Oktober 2011

3days ago I go where, huh??


Assalamualaikum , n hye sume my readerz .. hurm, hari ni topik nya where im go 3days ago, sbenarnya.. Alin tak pergi pun ke kuching .. Alin sekeluarga balik kampung .. nak tahu sbbnyaa.. okay, Alin cita .. 


Hurm, pagi Khamis tu, kami sekeluarga memang dh packing sume brng dlm keta.. tp, before otw ke kch.. kami singgah ke Balai Polis ttmpat ayah Alin habis kerja .. then, mak dpt phone dari Maksu .. dia tnya ayah mana.. mak cakapla ayah ambil brng .. phone pun tertinggal .. sampai je ayah dlm keta.. terus mak bg phone kat ayah .. pastu dh habih je cakap2 .. phone pun diletak .. mak pun tanya, kenapa? apa cita .. maksu tak suruh cita kat mak.. tp, last2 ayh cakap gak yg suaminya accident .. Mak kejut .. waktu Alin sibuk bc novel dlm keta pun terkejut .. lepas tu cepat2 kami ke IPD nk check cita tu betul ke tidak .. smpai je kat IPD , orng tu cakap orng tu accident, ninggal .. Ya Allah, mak mengucap, kami adik-beradik lagilah .. so, kami sekeluarga cancel g kuching .. terus balik kmpung .. 
hurm, sampai sekarang Alin tak cayalah, rasa macam mimpi je, dh puas tampar diri sndri, tapi sakit yg ada .. huhu ,.. yg kesiannya tngok si kecil dua orang anak arwah, tak tau apa2, .. hurm, yg Alin cuma dpt buat berdoa, smoga arwah ditempatkan di tempa2 org yg beriman, AL-FATIHAH, .. amim .. kadang2, hati terasa gak nak nangis, tapi, kena coverline juga.. hurrm, rasa baru smalam je jumpa Arwah .. huhu .. =(


:: P/s : tersalah bhsa, maaf .. ::

Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 14 Oktober 2011

Entry Suka-Suki , abt exam ??

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:28 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Hello, sume my readerz,hurm.. apa cita?? bole dikatakn 1week Alin tak buat entry baru.. ni pun semadi je buat haha .. (semadi ?? yaka??haha.. pelik bunyinya.. gasak jaxq la.. ) hehe ..Sebenarya, Alin xtauk maok cita ape?? okay .. 
Aha??, xlamak gik exam .. wahaha.. seminggu exam tu nanti Alin tak akan sentuh fb atau blog ni lagi .. habih exam, baru on benda2 ni .. hehe.. dh la exam ni kena buat betul2,.. takut next year kena tukar kelaz pulak, huhu.. Saya tak mau .. huhu .. hope exam kali ni dapat buat yg trbaik .. Mana tahu bole dapat banyak A .. A- pun jadi lah .. yg pnting purata naik .. InsyaAllah .. 
Para readerz pun tolong doakan la ye .. itupun klu sudi, tak paksa pun .. heheh .. Tapi, klu takde usaha pun xda gunanya.. takdenye markah nya nak mningkat .. hurrmm ..
Dahla exam bulan Ogos tu merosot teruk, .. mana parents tak bising.. huhuhu .. naseb baek, mrkah purata tak turun mlebihi 5% .. klu tidak parah tuu .. nangis den dibuatnya .. 
Huh, dahla.. lupakan hal exam yg lepas.. Past is past .. hehe .. xmaok ingtkan exam yg teruk tuu .. huhu .. hurrm, macam tak rasa je yg tak lama lagi kita nak masuk form5, nextyear tuu .. SPM tu !! So, kena study mula dari skrng,.. klu tidak nak mula mana lagi kan .. Aie,.. pk2 la kan, terpksa la kita tnggalkan hobi kita tu smentara ni.. Novel !! huhu .. oklah, stop cnie dlulah .. tak de idea dh ni .. haha .. 

P/s :: Jd, sesiapa yg nanti bakal mnghdpi exam minggu ni nanti, Goodluck, k ::
This Entry made by ::


Sabtu, 8 Oktober 2011

3days ago I go where, huh??

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:36 PG
Reaksi: 
2 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum , n hye sume my readerz .. hurm, hari ni topik nya where im go 3days ago, sbenarnya.. Alin tak pergi pun ke kuching .. Alin sekeluarga balik kampung .. nak tahu sbbnyaa.. okay, Alin cita .. 


Hurm, pagi Khamis tu, kami sekeluarga memang dh packing sume brng dlm keta.. tp, before otw ke kch.. kami singgah ke Balai Polis ttmpat ayah Alin habis kerja .. then, mak dpt phone dari Maksu .. dia tnya ayah mana.. mak cakapla ayah ambil brng .. phone pun tertinggal .. sampai je ayah dlm keta.. terus mak bg phone kat ayah .. pastu dh habih je cakap2 .. phone pun diletak .. mak pun tanya, kenapa? apa cita .. maksu tak suruh cita kat mak.. tp, last2 ayh cakap gak yg suaminya accident .. Mak kejut .. waktu Alin sibuk bc novel dlm keta pun terkejut .. lepas tu cepat2 kami ke IPD nk check cita tu betul ke tidak .. smpai je kat IPD , orng tu cakap orng tu accident, ninggal .. Ya Allah, mak mengucap, kami adik-beradik lagilah .. so, kami sekeluarga cancel g kuching .. terus balik kmpung .. 
hurm, sampai sekarang Alin tak cayalah, rasa macam mimpi je, dh puas tampar diri sndri, tapi sakit yg ada .. huhu ,.. yg kesiannya tngok si kecil dua orang anak arwah, tak tau apa2, .. hurm, yg Alin cuma dpt buat berdoa, smoga arwah ditempatkan di tempa2 org yg beriman, AL-FATIHAH, .. amim .. kadang2, hati terasa gak nak nangis, tapi, kena coverline juga.. hurrm, rasa baru smalam je jumpa Arwah .. huhu .. =(


:: P/s : tersalah bhsa, maaf .. ::
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List