My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 2 Disember 2011

'Hero Tentang Rasa '


Assalamualaikum para pembaca .. hari ni kita nk share ckit abt novel Tentang Rasa yg kita buat .. dlm proses, baru masuk bab7.. 
Alin nak cita ckit abt Hero dlm novel Tentang Rasa ..
Aeperti yang kita tahu, nama hero dlm novel tu RIYADH AMSYAR. Beliau merupakan seorang jejaka berdarah kacukan Thailand .. yes, dlm proses pmbuatan novel ni, Alin kena blajar byk bhasa Thailand . mana nk kena traslate lagi. Macam blaja bhasa Korea juga Thailand itu .. nk sebut pun susah ..
Okay berbalik kpd topik kita tadi, RIYADH AMSYAR wataknya periang, poyo, tp, klu bab2 fall in love memang susah .. tetapi, dlm novel ni, dia blh fall in love dgn Amalina Luciana .nAk tahu mcm mana mereka dua ni blh jmpa ?? .. nnti kita share dlm fb, in my note .. Sebab Alin tahu, tulis dkat cnie blum tentu orng bc .. haha .. Dalam novel ni, Alin dpt bg korang imagine lah mcm mna muka si Riyadh tuu .. muka dia ala-ala mcm ni ...




Aha, yang kat atas tu lah, Namanya Toni Rakkaen . Tp, klu Riyadh senyumannya pasti ada lesung pipi disebelah kiri.. 
Firstly, nak buat cita ni susah ckit, sbb idea mmng ada .. tp, nk susun jln cita tun yg susah ckit .. 
Tp, alhamdulillah .. Bayangan muka heroin blum jumpa lagi .. 

oklah, smpai cnie je entry kali ni .. 
http://www.facebook.com/note.php?note_id=317340584959909




Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

4 ulasan:

Cik Jingga

interesting pulak crita nie.. post link fb kat sini eh..jrg on fb skrg.tp nk jgak layan novel u...

Mish Alin Shcazyween

Thanks .. link tu kita dh letak dlm catatan atas tu. klu nk tngok.. juz cita pendek ..

kintey_3493

nice dear. mok bc g~ :P

Mish Alin Shcazyween

@kak ika :: hehe , .. part bes kelak mek share gik ..

Catat Ulasan

Jumaat, 2 Disember 2011

'Hero Tentang Rasa '

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 5:40 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum para pembaca .. hari ni kita nk share ckit abt novel Tentang Rasa yg kita buat .. dlm proses, baru masuk bab7.. 
Alin nak cita ckit abt Hero dlm novel Tentang Rasa ..
Aeperti yang kita tahu, nama hero dlm novel tu RIYADH AMSYAR. Beliau merupakan seorang jejaka berdarah kacukan Thailand .. yes, dlm proses pmbuatan novel ni, Alin kena blajar byk bhasa Thailand . mana nk kena traslate lagi. Macam blaja bhasa Korea juga Thailand itu .. nk sebut pun susah ..
Okay berbalik kpd topik kita tadi, RIYADH AMSYAR wataknya periang, poyo, tp, klu bab2 fall in love memang susah .. tetapi, dlm novel ni, dia blh fall in love dgn Amalina Luciana .nAk tahu mcm mana mereka dua ni blh jmpa ?? .. nnti kita share dlm fb, in my note .. Sebab Alin tahu, tulis dkat cnie blum tentu orng bc .. haha .. Dalam novel ni, Alin dpt bg korang imagine lah mcm mna muka si Riyadh tuu .. muka dia ala-ala mcm ni ...




Aha, yang kat atas tu lah, Namanya Toni Rakkaen . Tp, klu Riyadh senyumannya pasti ada lesung pipi disebelah kiri.. 
Firstly, nak buat cita ni susah ckit, sbb idea mmng ada .. tp, nk susun jln cita tun yg susah ckit .. 
Tp, alhamdulillah .. Bayangan muka heroin blum jumpa lagi .. 

oklah, smpai cnie je entry kali ni .. 
http://www.facebook.com/note.php?note_id=317340584959909



4 ulasan on "'Hero Tentang Rasa '"

Cik Jingga on 2 Disember 2011 6:07 PG berkata...

interesting pulak crita nie.. post link fb kat sini eh..jrg on fb skrg.tp nk jgak layan novel u...

Mish Alin Shcazyween on 2 Disember 2011 8:47 PG berkata...

Thanks .. link tu kita dh letak dlm catatan atas tu. klu nk tngok.. juz cita pendek ..

kintey_3493 on 2 Disember 2011 10:29 PG berkata...

nice dear. mok bc g~ :P

Mish Alin Shcazyween on 2 Disember 2011 9:17 PTG berkata...

@kak ika :: hehe , .. part bes kelak mek share gik ..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List