My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 17 Mac 2012

Entry Boring


Assalamualaikum, apa kabar ? .. Alin sbenarnya takde mood nk update entry,.. tp, disebabkan Alin mlm ni rasa ... rasa tak sedap hati, rasa pelik.. Ishh, tension betullah.. Kadang2, Alin suka pk yg bukan2.. Ntahla, klu korang nk tahu, Alin dh cuba mcm2 hal yg bole membuatkn Alin lupakan hal ni.. Alin rimaslah dengan sikap Alin sejak dari tahun lepas lagi .. hmm, klulah blog ni ada tmpat utk jerit .. Memang dh lama Alin jerit, biar rasa lega.. mybe dapt legakan hati Alin yg salu gundah gulana ni.. Alin selalu  berdoa dkat Allah, tenangkanlah hati Alin ni.. Alin bukanya apa, Alin taknak dgn pikir yg bukan2, Alin bole buat apa saja .. benda yg tak baik.. Hmmm.. 


Alin mungkin rasa semua ni sbb sunyi ek ?? .. ya. Alin rasa sunyi. .. boring .. sumelahhh ... Sebab tu Alin sanggup habiskan duit, pinjam novel kawan sana sini .. nak hilangkan sume benda tu lah .. tension2.. Argghh.. 
Mesti korang mcm tak caye je Alin mcm ni .. Yelah, dekat twitter .. update story bukan main lagi heppy,kan .. Nampak je like heppy .. Tp, sbenarnya.. NOPE .. 


:: "Oklah, Alin out dlulah, terima ksihlah kpd yg sudi membaca." ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 9 Mac 2012

Last exam,Start Holiday.


Halo sume, opps .. lupa, Assalamualaikum w.b.t (aik, jawabler dulu, dosa tau..tak jawab salam tuu, .. ).. Apa? mcm tu lerr,salam Alin berjawab .. I likee ,,hehe.. Ok, topik Alin hari ni pasal 'LAST EXAM, START HOLIDAY' .. what? korang cakap yg entry punya title hari ni pelik .. Mana ade, nama punye lah class .. Apelahh .. hehe .. Takdelah, saje je nak sakat korang. Ok, kmbali ke topik kita.. 


Hari ni Alin nak share2 ler ckit pasal hari nk ni .. Spt yg korang tahu, hari ni Alin last exam .. ( wahh, sounds like Alin ni dh habis paper SPM, Kan ..bukan2, ) takdelah, baru je habis exam ape tuu, hahh .. exam smester prtama gitu .. hahh, kira bunyi mcm tu lahh.. Alin pun tak ingat .. Apelah .. belum tua lagi sudah nyanyuk .. ( heyy, belum tua lagi k .. im still young.. cheewahh ..) Ok2 .. balik lagi ke kisah kita hari ni .. Alin mula dri pagilerr..


First, tyme otw ke skolah, hari hujan .. Alin punyalah merungut "Knpalah hujan prlu turun hari ni .. " (ish33, tak baik mrungut pasal cuaca, hujan rahmat tu sayang .. hehe .. Actually, Alin ni bukannye minah pyung nk bawa payung ke hulu ke hilir .. Buang msa I je .. ).. Tp, nak taknak Alin jugak .. So, Alin g lah skolh guna payung .. bru stngah jalan.. Korang nk tahu Alin buat apa?.. Alin tutuplah payung tuu .. redahh je hujan smpailah msuk skolh ke klz.. mwahaha .. mentang2 dh baik dri demam ..


Hurm, nmpak gayanya perhimpunan hari ni takda kot. Duduk je Alin, dgr suara cg buat pngumuman rah speaker. Cg tu cakap, "Memandangkn hari tidak mngizinkan, exam kita hari ni diawalkan. Skirannya cuaca baik, perhimpunanlah." Hah, kira gitu ler bunyinyee .. So, dgn epynye kitorang buat benda2 msing .. Exam sivik, takdelah orng nk kisah sgt ..


tyme exam, dlm msa 35 mnit siap .. Alin tngoklah jam .. "Hish, mseh ada 25min .. So, tunggu jelah .. dh hbis msa kitaorng bukn maen lagi epy ..lepas tu pmbersihan. Then, kitaorang rehat. Msa rehat tu pulak, mreka ada buat pngumuman rah speaker, Alin dgr bukan main lagi.. Tp, orng cina buat bising ler.. Mana tak bengangnyee .. Kawan tegurlah .
Kawan Girl : " Aish, marah li muka Wahida "
Kawan Boy  : " Pehal ? .. "
Kawan Girl : " Wahida maok dgr pngumumannya, tp dak cina ya bising .."
Me         : " Cdak ya xreti diam .. "
Kawan Boy  : " Woi, diamlah.. Padah kau ngn aku, lak abg tolong nyee"
(Alin yg dgr, .. Ya Allah, mnyampah aku .. )
Kawan Girl : " Yalah tek .. "
Me         : " Minta puji nmanyaa .. hahaha "
Lepastu, dak pngumuman ya cakap, prhimpunan akan diadakan dlm kelz .. Wahh, bagushhh ...
Msa prhimpunan dlm klz, Alin tak dgr pun .. leka cakap ngn dak mber lam klz ..Siap tngok kawan Boy Alin tu buli orang cina perempuan depan kitaorang.. Alin tahan ketawa jee ..
Kawan Boy  : "Ingat aku girl, kau salu knk benda tu .. "
Kawan Girl : " Sukalah kau tekk .. xpa2 .. "
Dipendekkan cita, kitaorng tngok kawan boy kita yg sorang ni bukalah tali beg .. Sedar tak sedar, hbihh dh msa prhimpunan .. haha.. Yelah kitaa ..Masa Balik tu, Alin memang tak tahan .. Sebaik saja perempuan cina tu angkt dia punya beg .. Bushhh, hahahahhaa .. What so funny ... hahaha.. Sume orng dlm klz dh kluar.. dia sorang je .. Jahatt betull ..


Oklah smpai cni jelah.. dh byk sgt cita asanyee ..
(klu ada slh silap, sorry.. )






Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Sabtu, 3 Mac 2012

Exam


Assalamualaikum, .. Halo, long tyme no see ya. Long ke ?, bukan baru hari tu Alin update entry ke ? msti korang kata mcm tu kan .. hahaha .. mcam tahu je .. Well u knw me ,, takdelah .. Bck to our topic . 'EXAM ! '
Sperti yg sdia mklumlah, Alin mula exam start dari hari khamis tu hah .. Itupun, dgn lemah longlainya nk g skolh .. Mna tak nya, Alin mseh deman hari tu ..Klu bole memang nak duk umah je .. Tp, malas gak nak exam klu dmam dh baek .. Memang pelik .. Apa? sekarang Alin dh sehat ke tidak ? .. bole la, tp, suara ni belum balik ke natural..cheewahh.. mwahaha .. adalah dlm 50 % mcm tu sehatnyee ..Klu korang nak tahu sedang menaip ni layan2 gak  Televisyen.. tuu, wedding Yusry dgn Lisa ..Wahh, so romantikk .. siap dgn lagu Yuna, Ombak rindu pulak tu ..Dengan design cincin lagi tu..
 Actually, im feel jealouus .. hahaha .. Whateverr ..
" Ya Allah, Alin .. smpai ke situ kau fikir .. "
" Eh, why not ? .. salah ekkk .. "
" Salah tu tak .. stop thinking abt married .. Kau tu mseh study lorh .."
" Yaa, I knw .. Tp, tak slh kann .. hahaha "
" Whateverlah kauu .. "
hahaha .. looks like im crazy,right .. cakap dgn dri sndri .. Tp, tipulah klu korang tak prnah cakap dgn dri sndri .. opkosh ler ade kan .. itz okay, layann ler angan2 mat jenin korang tuu .. Hopefully, someday akan tercapai .. SEMESTINYA, ... okay .. stopp abt dat,


Pg tdi, before Alin pegi skolah .. Bukan main lagi rajin buka buku nk bc contoh karangan ler katakan .. dh bc smpai sekerat ... tuppp .. haha .. Nak tahu apa? .. Alin tutup bukulah, apa lagi .. 
Smpai kat skolah, buka buku lagi .. tp, tak bc punnn .. mwahaha .. smpai msa exam .. Bahagian A tu bole lah jwab sbb ada main point .. dATANG BHAGIAN B .. Blur nyerr mak aiii .. mcm tu gak dgn exam Bi .. habis je msa exam .. orng nak balik .. Alin cakaplah kat kawan .. 
"Apasal sume soalan exam memblurkan .. "
"hahaa .. samalah kitaa .. mybe sbb kita xpaham mksd soalan ya. "
"Mungkin .. Harap xkluar tajuk .. "
Bla... bla.. bla ...


_Okay, smpai cni je entry kali ni .. klu de mistake, tak prlu mention .. antra kita2 je tahu .. mwahahhaa .. =) _




Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Sabtu, 17 Mac 2012

Entry Boring

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:35 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum, apa kabar ? .. Alin sbenarnya takde mood nk update entry,.. tp, disebabkan Alin mlm ni rasa ... rasa tak sedap hati, rasa pelik.. Ishh, tension betullah.. Kadang2, Alin suka pk yg bukan2.. Ntahla, klu korang nk tahu, Alin dh cuba mcm2 hal yg bole membuatkn Alin lupakan hal ni.. Alin rimaslah dengan sikap Alin sejak dari tahun lepas lagi .. hmm, klulah blog ni ada tmpat utk jerit .. Memang dh lama Alin jerit, biar rasa lega.. mybe dapt legakan hati Alin yg salu gundah gulana ni.. Alin selalu  berdoa dkat Allah, tenangkanlah hati Alin ni.. Alin bukanya apa, Alin taknak dgn pikir yg bukan2, Alin bole buat apa saja .. benda yg tak baik.. Hmmm.. 


Alin mungkin rasa semua ni sbb sunyi ek ?? .. ya. Alin rasa sunyi. .. boring .. sumelahhh ... Sebab tu Alin sanggup habiskan duit, pinjam novel kawan sana sini .. nak hilangkan sume benda tu lah .. tension2.. Argghh.. 
Mesti korang mcm tak caye je Alin mcm ni .. Yelah, dekat twitter .. update story bukan main lagi heppy,kan .. Nampak je like heppy .. Tp, sbenarnya.. NOPE .. 


:: "Oklah, Alin out dlulah, terima ksihlah kpd yg sudi membaca." ::

Jumaat, 9 Mac 2012

Last exam,Start Holiday.

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:20 PG
Reaksi: 
1 ulasan Pautan pada catatan ini
Halo sume, opps .. lupa, Assalamualaikum w.b.t (aik, jawabler dulu, dosa tau..tak jawab salam tuu, .. ).. Apa? mcm tu lerr,salam Alin berjawab .. I likee ,,hehe.. Ok, topik Alin hari ni pasal 'LAST EXAM, START HOLIDAY' .. what? korang cakap yg entry punya title hari ni pelik .. Mana ade, nama punye lah class .. Apelahh .. hehe .. Takdelah, saje je nak sakat korang. Ok, kmbali ke topik kita.. 


Hari ni Alin nak share2 ler ckit pasal hari nk ni .. Spt yg korang tahu, hari ni Alin last exam .. ( wahh, sounds like Alin ni dh habis paper SPM, Kan ..bukan2, ) takdelah, baru je habis exam ape tuu, hahh .. exam smester prtama gitu .. hahh, kira bunyi mcm tu lahh.. Alin pun tak ingat .. Apelah .. belum tua lagi sudah nyanyuk .. ( heyy, belum tua lagi k .. im still young.. cheewahh ..) Ok2 .. balik lagi ke kisah kita hari ni .. Alin mula dri pagilerr..


First, tyme otw ke skolah, hari hujan .. Alin punyalah merungut "Knpalah hujan prlu turun hari ni .. " (ish33, tak baik mrungut pasal cuaca, hujan rahmat tu sayang .. hehe .. Actually, Alin ni bukannye minah pyung nk bawa payung ke hulu ke hilir .. Buang msa I je .. ).. Tp, nak taknak Alin jugak .. So, Alin g lah skolh guna payung .. bru stngah jalan.. Korang nk tahu Alin buat apa?.. Alin tutuplah payung tuu .. redahh je hujan smpailah msuk skolh ke klz.. mwahaha .. mentang2 dh baik dri demam ..


Hurm, nmpak gayanya perhimpunan hari ni takda kot. Duduk je Alin, dgr suara cg buat pngumuman rah speaker. Cg tu cakap, "Memandangkn hari tidak mngizinkan, exam kita hari ni diawalkan. Skirannya cuaca baik, perhimpunanlah." Hah, kira gitu ler bunyinyee .. So, dgn epynye kitorang buat benda2 msing .. Exam sivik, takdelah orng nk kisah sgt ..


tyme exam, dlm msa 35 mnit siap .. Alin tngoklah jam .. "Hish, mseh ada 25min .. So, tunggu jelah .. dh hbis msa kitaorng bukn maen lagi epy ..lepas tu pmbersihan. Then, kitaorang rehat. Msa rehat tu pulak, mreka ada buat pngumuman rah speaker, Alin dgr bukan main lagi.. Tp, orng cina buat bising ler.. Mana tak bengangnyee .. Kawan tegurlah .
Kawan Girl : " Aish, marah li muka Wahida "
Kawan Boy  : " Pehal ? .. "
Kawan Girl : " Wahida maok dgr pngumumannya, tp dak cina ya bising .."
Me         : " Cdak ya xreti diam .. "
Kawan Boy  : " Woi, diamlah.. Padah kau ngn aku, lak abg tolong nyee"
(Alin yg dgr, .. Ya Allah, mnyampah aku .. )
Kawan Girl : " Yalah tek .. "
Me         : " Minta puji nmanyaa .. hahaha "
Lepastu, dak pngumuman ya cakap, prhimpunan akan diadakan dlm kelz .. Wahh, bagushhh ...
Msa prhimpunan dlm klz, Alin tak dgr pun .. leka cakap ngn dak mber lam klz ..Siap tngok kawan Boy Alin tu buli orang cina perempuan depan kitaorang.. Alin tahan ketawa jee ..
Kawan Boy  : "Ingat aku girl, kau salu knk benda tu .. "
Kawan Girl : " Sukalah kau tekk .. xpa2 .. "
Dipendekkan cita, kitaorng tngok kawan boy kita yg sorang ni bukalah tali beg .. Sedar tak sedar, hbihh dh msa prhimpunan .. haha.. Yelah kitaa ..Masa Balik tu, Alin memang tak tahan .. Sebaik saja perempuan cina tu angkt dia punya beg .. Bushhh, hahahahhaa .. What so funny ... hahaha.. Sume orng dlm klz dh kluar.. dia sorang je .. Jahatt betull ..


Oklah smpai cni jelah.. dh byk sgt cita asanyee ..
(klu ada slh silap, sorry.. )





Sabtu, 3 Mac 2012

Exam

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:20 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum, .. Halo, long tyme no see ya. Long ke ?, bukan baru hari tu Alin update entry ke ? msti korang kata mcm tu kan .. hahaha .. mcam tahu je .. Well u knw me ,, takdelah .. Bck to our topic . 'EXAM ! '
Sperti yg sdia mklumlah, Alin mula exam start dari hari khamis tu hah .. Itupun, dgn lemah longlainya nk g skolh .. Mna tak nya, Alin mseh deman hari tu ..Klu bole memang nak duk umah je .. Tp, malas gak nak exam klu dmam dh baek .. Memang pelik .. Apa? sekarang Alin dh sehat ke tidak ? .. bole la, tp, suara ni belum balik ke natural..cheewahh.. mwahaha .. adalah dlm 50 % mcm tu sehatnyee ..Klu korang nak tahu sedang menaip ni layan2 gak  Televisyen.. tuu, wedding Yusry dgn Lisa ..Wahh, so romantikk .. siap dgn lagu Yuna, Ombak rindu pulak tu ..Dengan design cincin lagi tu..
 Actually, im feel jealouus .. hahaha .. Whateverr ..
" Ya Allah, Alin .. smpai ke situ kau fikir .. "
" Eh, why not ? .. salah ekkk .. "
" Salah tu tak .. stop thinking abt married .. Kau tu mseh study lorh .."
" Yaa, I knw .. Tp, tak slh kann .. hahaha "
" Whateverlah kauu .. "
hahaha .. looks like im crazy,right .. cakap dgn dri sndri .. Tp, tipulah klu korang tak prnah cakap dgn dri sndri .. opkosh ler ade kan .. itz okay, layann ler angan2 mat jenin korang tuu .. Hopefully, someday akan tercapai .. SEMESTINYA, ... okay .. stopp abt dat,


Pg tdi, before Alin pegi skolah .. Bukan main lagi rajin buka buku nk bc contoh karangan ler katakan .. dh bc smpai sekerat ... tuppp .. haha .. Nak tahu apa? .. Alin tutup bukulah, apa lagi .. 
Smpai kat skolah, buka buku lagi .. tp, tak bc punnn .. mwahaha .. smpai msa exam .. Bahagian A tu bole lah jwab sbb ada main point .. dATANG BHAGIAN B .. Blur nyerr mak aiii .. mcm tu gak dgn exam Bi .. habis je msa exam .. orng nak balik .. Alin cakaplah kat kawan .. 
"Apasal sume soalan exam memblurkan .. "
"hahaa .. samalah kitaa .. mybe sbb kita xpaham mksd soalan ya. "
"Mungkin .. Harap xkluar tajuk .. "
Bla... bla.. bla ...


_Okay, smpai cni je entry kali ni .. klu de mistake, tak prlu mention .. antra kita2 je tahu .. mwahahhaa .. =) _



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List