My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Khamis, 22 Disember 2011

My memory & Say Goodbye 2011


Hye sume, apa kabar ? ..Tentunya korang sume baik2, samalah mcm Alin .. Hmm, dh lama kan tak update blog ni .. smpai tak terkira msa dibuatnya .. hehe .. Alin update blog ni bukan for suka2,k .. tp .. juz nk say Goodbye .. n this will be de last entry for 2011 .. sbb lepas ni blum tntu Alin akan pegang laptop ni .. mybe wk2 holiday skolah bru ingt nk update .. Ok, bck to our topic ..tntunya korang byk kenangan in diz year, right ?? .. mcm Alin, byk sgt knangan msa kat skolah fom4 .. msuk fom5 nanti mesti rindu dgn farah, zimah, farhana, syafawatie , n sume mber2 4A1 .. mna tidaknya fom5 ni Alin dgn diorang dh tak sma kelz lagi .. nk tahu sbb apa, utk prtama kalinya Alin diturunkan kelas dari A1 ke A2 fom5 ni .. tak sngka lah pulak .. Haissh .. Ya, Alin mmng raSA tercabar kawan maitain klz A1, Alin ni pulak yg kena cmpak ke klz A2 .. okay, fine .. Alin terima masuk klz tu, Alin kan kuat.. smestinya blh terima sbb knpa cg msukkn Alin kelz tu.. Tp, klu dipikirkan, Mybe sebab exam EA thun lepas kot, memang kurang memuaskan,hehe [ whatever, yg penting usaha ! ]  .. Bak kata farah, bezfriend kita, anggap itu satu dorongan dan cabaran .. Ya ! Alin ingat pesanan anda, kawan .. Alin kat cnie cuma brharap, kita nextyear dh tak sma klz, jgn pulak korang lupa dgn kita kat cnie .. hmm, sedih la pulak .. huhu :'( mishhh korang .. tc !
Oh ya, goodluck next year SPM <3 .. 


:: Alin nk mohon maaf lah klu salunya Alin update entry byk mcm ler, itu lah .. klu ada trkasar bhasa ke, Minta maaf , k .. Jumpa nextyear, 2012 .. ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Ahad, 11 Disember 2011

Azam 2012


Assalamualaikum semua,..
 topic Alin hari ni ialah Azam 2012 Alin .. Sudah pstinya anda semua ada azam baru kan for de next year,right ? Mustahillah klu korang takde .. Hmm, setelah di pikir2, wahh [ nmpak macam mseh main2 ] .. ok2, serius now .. Spt yg kita tahu .. tnggal 3weeks lagi kita nk masuk thun 2012 .. Alin harap thun tu akan mbwa byk knangan manis brbanding thun ni ..
So, Azam Alin thun 2012 ialah, focus dgn SPM. .. tu je, yg Alin fikirkan skrng .. hobi yg lain ketepikan .. macam novel, fb ? opcoz, Alin akan Deactive .. habis SPM bru Alin akan Active balik .. Nak tahu sbb apa ??Bcoz, I know .. slagi fb ni on, slagi tu tgn Alin ni gatai nk pegang .. Lepas tu, Alin dh set dlm otak, pasal kawan2 Alin .. perasaan diorang , Alin ketepikan.. Lantaklah, yg pnting SPM .. Pd Alin, perasaan diorang dh salu sgt dijaga.. cukuplah smpai saat ni .. Dh tak larat .. Hmm, sbb Alin tahu, hbis fom5, Alin pindah .. kluar dri Sarikei .. tu yg Alin dgr drpd familylah .. Tp, baguslah mcm tu .. mybe, dgn tnggalkn sarikei, sume knangan yg pahit akan hilang .. 
Ok2,.. bck to our topic .. tinggal 2hari lgi my little brother nk lahir, semoga hero yg bakal kluar tu akan jd sumber inspirasi utk Alin .. Alin nk jd cntoh kat adik2, itu tnggungjawab besar Alin skrng sbgai anak sulung dlm keluarga .. 
Habis SPM, Alin akan focus dgn menulis novel .. smpai novel tu siap .. Alin bukannya apa, nk juga jd seorng penulis yg brjaya .. hehehe .. lgipun, bkan snng nk jd seorang penulis .. 
hmm, rasanya smpai cnie je entry kali ni .. jumpa lagi, di lain entry yaa .. 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Novel 'Tentang Rasa' Riyadh vs Safaraz


Assalamualaikum para pmbc sume, .. actually, Alin sbnarnya nk cita2 ckit pasal watak Riyadh dgn Safaraz .. korang sume msti ada bc kan kisah pendek novel 'Tentang Rasa' yg Alin share kat fb .. Cpa yg tak bc tu memang rugi ler .. bukan senang nk buat .. klu nk bc .. add je fb Alin .. cari kat note, mesti ada punya ..
Nak bc, korang blh buka link kat bawah ni ::


-kisah-pendek-tentang-rasa-part-1
novel-tentang-rasa-kisah-pendek-part2-

Mesti korang ada terbaca, pasal Hero dlm novel ni.. tak ingat muka dia ?? ala2 gni ..






<-- yg kat sblah ni watak Heronya, Riyadh Amsyar .. mula2 nk cari watak yg sesuai utk hero memang susah nk cari .. Tak tau lak, nape Alin suka watak yg jenis kacukan2 .. pd Alin bes la .. Adventure ckit nk buat jln cerita .. hahaha .. Sorry arhh, first pix muka hero tak mcm ni .. muka dia macho ckit .. 
nak tngok ? [ hero-tentang-rasa ] clik link dlm kurungan di sebelah .. hehe .. 












Now, Alin nk share pulak cam ne muka Safaraz Daris,.. watak Antagonis .. Kan kita prnah story, muka Safaraz ni ala2 Will Quah .. hmm, Alin rasa mcm tak sesuai lh pulak .. So, Alin tukaa .. nk tngok ?? .. 




<-- Aha, ini dia .. nk tahu cpa? cari lah sndri ek .. mwahahaha .. Muka Safaraz Daris ala2 gni lah .. Klu korang nk tahu Araz ni cpa ?? dye ni lh ex Amalina Luciana .. dlm novel ada diceritakan knpa diorang ni putus .. Tiba2 pula blh jumpaa , smbung blaja kat tmpat yg sama .. nk tahu apa kisahnyaa ?? Tunggulahh yee .. 


















:: Hurm , stop smpai cni je entry kita sal novel ni .. klu ada lagi brita trkini pasal novel ni .. kita story2 .. ::


Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Selasa, 6 Disember 2011

Tentang saya, Wahida Amalin


Assalamualaikum sume, apa kabar ? juz fine jwb korang, haha .. actually, Alin mlm ni borink gler,dowhh.. jp, mari kita tngok jam, wah, sudh tepat pukul 11.45 Alin update ini blog ma.. mwahhaha ..
tp, korang pun memang sdah tahu kan yg Alin mmang suka updte entry mlm2.. ok, bck to our topic. 


-Apa? [ soaln tnyk dri-sndri ] looks like mode merepek xtntu pasal,lolZ ] haha ..
-Ya, ur right . 
-topic kita hari ni ialah abt me, 
Spt yang anda kthui, orng salu panggil kita dgn panggilan Alin or Elin .. Yes, klu mber2 kat sklh, pnggil nama kita Wahida, Wawa .. tu jee .. klu nma femes dlm fb, blog Alin gitu .. Tp, klu fmily, sumenya panggil kita Elin .. Nk tahu mna orng dpt nickname tu? ..
Check dis out, cuba korang tngok nama full kita ,
WAHIDA AMALIN .. aha, ada tngok nma yg dgriskan tuuu ? dri situlah mreka dpt,.. ahaha .. ok, Alin ni ank sulung drpd 4orng adik-bradik, tak lama lagi nk msuk 5 .. sbb 14hb December ni ada ahli baru .. tak sabar rasanya .. 
Oh ya, nk cita gak, Alin ni orng nya mcm mana .. Alin kan ank sulung, memang prlu ajar adik , tegur adik ape sume tu .. kdang2 Alin strict dgn diorng, smpaikan diorang pun bole bengang dgn Alin.. Oh, do I care ? .. haha .. korang sume nk tahu mcm mana Alin nk disiplinkan adik2 .. 


1) Krja dekat umah, kena buat jdual .. klu tdak grenti tak akan buat punya ..
2) Buat krja jgn terhegeh-terhegeh, buang masa ..
3) Bab blaja ? tngok masalah, klu mmng mnggu exam, Alin orng pling bsing lah .. nsihat diorng be4 exam apelagi exam2 pnting ..
4) Bngun pagi, tak bole trus on9 [ Alin orng pling pntang tngok orng on9 pgi2, tak buat krja .. memang diorang kena bebel ] haha ..
Sbnarnya, byk lagi .. tp, Alin tak pndai susun ayat .,. Klu korang nk tahu, Alin ni kdang2 merungut juga sbb djdkan ank sulung .. nk tahu sbb apa ?? .. Sbb jd ank sulung bkn senang .. Ayah kita sndri dh cakap, klu blum lepas SPM, memang tak akan freedom, hoho, dhla nextyear SPM, cepat btul msa brlalu .. kan orng salu cakap ank sulung ni hrpan kluarga, susahh tu .. dhla byk pesaing, kwn2 bkn main lg terer2 .. tp, takpe, prsaingan sihat nmanya kan .. Takde jln pintas dlm mnuju kejayaan kan .. haha ..Lepas tu kan, jd kakak susahhh , ..klu adik buat hal,m opcoz sy juga yg kena .. memang nsibla .. ahaha .. Tp, tak kisah pun.. Im still epy ..


-Oklah, smpai cnie je lah, soe arhh klu Alin byk mrepek dlm entry ni, mwahahha .. out luu -
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 2 Disember 2011

'Hero Tentang Rasa '


Assalamualaikum para pembaca .. hari ni kita nk share ckit abt novel Tentang Rasa yg kita buat .. dlm proses, baru masuk bab7.. 
Alin nak cita ckit abt Hero dlm novel Tentang Rasa ..
Aeperti yang kita tahu, nama hero dlm novel tu RIYADH AMSYAR. Beliau merupakan seorang jejaka berdarah kacukan Thailand .. yes, dlm proses pmbuatan novel ni, Alin kena blajar byk bhasa Thailand . mana nk kena traslate lagi. Macam blaja bhasa Korea juga Thailand itu .. nk sebut pun susah ..
Okay berbalik kpd topik kita tadi, RIYADH AMSYAR wataknya periang, poyo, tp, klu bab2 fall in love memang susah .. tetapi, dlm novel ni, dia blh fall in love dgn Amalina Luciana .nAk tahu mcm mana mereka dua ni blh jmpa ?? .. nnti kita share dlm fb, in my note .. Sebab Alin tahu, tulis dkat cnie blum tentu orng bc .. haha .. Dalam novel ni, Alin dpt bg korang imagine lah mcm mna muka si Riyadh tuu .. muka dia ala-ala mcm ni ...




Aha, yang kat atas tu lah, Namanya Toni Rakkaen . Tp, klu Riyadh senyumannya pasti ada lesung pipi disebelah kiri.. 
Firstly, nak buat cita ni susah ckit, sbb idea mmng ada .. tp, nk susun jln cita tun yg susah ckit .. 
Tp, alhamdulillah .. Bayangan muka heroin blum jumpa lagi .. 

oklah, smpai cnie je entry kali ni .. 
http://www.facebook.com/note.php?note_id=317340584959909




Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Khamis, 22 Disember 2011

My memory & Say Goodbye 2011

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:31 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Hye sume, apa kabar ? ..Tentunya korang sume baik2, samalah mcm Alin .. Hmm, dh lama kan tak update blog ni .. smpai tak terkira msa dibuatnya .. hehe .. Alin update blog ni bukan for suka2,k .. tp .. juz nk say Goodbye .. n this will be de last entry for 2011 .. sbb lepas ni blum tntu Alin akan pegang laptop ni .. mybe wk2 holiday skolah bru ingt nk update .. Ok, bck to our topic ..tntunya korang byk kenangan in diz year, right ?? .. mcm Alin, byk sgt knangan msa kat skolah fom4 .. msuk fom5 nanti mesti rindu dgn farah, zimah, farhana, syafawatie , n sume mber2 4A1 .. mna tidaknya fom5 ni Alin dgn diorang dh tak sma kelz lagi .. nk tahu sbb apa, utk prtama kalinya Alin diturunkan kelas dari A1 ke A2 fom5 ni .. tak sngka lah pulak .. Haissh .. Ya, Alin mmng raSA tercabar kawan maitain klz A1, Alin ni pulak yg kena cmpak ke klz A2 .. okay, fine .. Alin terima masuk klz tu, Alin kan kuat.. smestinya blh terima sbb knpa cg msukkn Alin kelz tu.. Tp, klu dipikirkan, Mybe sebab exam EA thun lepas kot, memang kurang memuaskan,hehe [ whatever, yg penting usaha ! ]  .. Bak kata farah, bezfriend kita, anggap itu satu dorongan dan cabaran .. Ya ! Alin ingat pesanan anda, kawan .. Alin kat cnie cuma brharap, kita nextyear dh tak sma klz, jgn pulak korang lupa dgn kita kat cnie .. hmm, sedih la pulak .. huhu :'( mishhh korang .. tc !
Oh ya, goodluck next year SPM <3 .. 


:: Alin nk mohon maaf lah klu salunya Alin update entry byk mcm ler, itu lah .. klu ada trkasar bhasa ke, Minta maaf , k .. Jumpa nextyear, 2012 .. ::

Ahad, 11 Disember 2011

Azam 2012

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:18 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum semua,..
 topic Alin hari ni ialah Azam 2012 Alin .. Sudah pstinya anda semua ada azam baru kan for de next year,right ? Mustahillah klu korang takde .. Hmm, setelah di pikir2, wahh [ nmpak macam mseh main2 ] .. ok2, serius now .. Spt yg kita tahu .. tnggal 3weeks lagi kita nk masuk thun 2012 .. Alin harap thun tu akan mbwa byk knangan manis brbanding thun ni ..
So, Azam Alin thun 2012 ialah, focus dgn SPM. .. tu je, yg Alin fikirkan skrng .. hobi yg lain ketepikan .. macam novel, fb ? opcoz, Alin akan Deactive .. habis SPM bru Alin akan Active balik .. Nak tahu sbb apa ??Bcoz, I know .. slagi fb ni on, slagi tu tgn Alin ni gatai nk pegang .. Lepas tu, Alin dh set dlm otak, pasal kawan2 Alin .. perasaan diorang , Alin ketepikan.. Lantaklah, yg pnting SPM .. Pd Alin, perasaan diorang dh salu sgt dijaga.. cukuplah smpai saat ni .. Dh tak larat .. Hmm, sbb Alin tahu, hbis fom5, Alin pindah .. kluar dri Sarikei .. tu yg Alin dgr drpd familylah .. Tp, baguslah mcm tu .. mybe, dgn tnggalkn sarikei, sume knangan yg pahit akan hilang .. 
Ok2,.. bck to our topic .. tinggal 2hari lgi my little brother nk lahir, semoga hero yg bakal kluar tu akan jd sumber inspirasi utk Alin .. Alin nk jd cntoh kat adik2, itu tnggungjawab besar Alin skrng sbgai anak sulung dlm keluarga .. 
Habis SPM, Alin akan focus dgn menulis novel .. smpai novel tu siap .. Alin bukannya apa, nk juga jd seorng penulis yg brjaya .. hehehe .. lgipun, bkan snng nk jd seorang penulis .. 
hmm, rasanya smpai cnie je entry kali ni .. jumpa lagi, di lain entry yaa .. 

Novel 'Tentang Rasa' Riyadh vs Safaraz

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 1:31 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum para pmbc sume, .. actually, Alin sbnarnya nk cita2 ckit pasal watak Riyadh dgn Safaraz .. korang sume msti ada bc kan kisah pendek novel 'Tentang Rasa' yg Alin share kat fb .. Cpa yg tak bc tu memang rugi ler .. bukan senang nk buat .. klu nk bc .. add je fb Alin .. cari kat note, mesti ada punya ..
Nak bc, korang blh buka link kat bawah ni ::


-kisah-pendek-tentang-rasa-part-1
novel-tentang-rasa-kisah-pendek-part2-

Mesti korang ada terbaca, pasal Hero dlm novel ni.. tak ingat muka dia ?? ala2 gni ..






<-- yg kat sblah ni watak Heronya, Riyadh Amsyar .. mula2 nk cari watak yg sesuai utk hero memang susah nk cari .. Tak tau lak, nape Alin suka watak yg jenis kacukan2 .. pd Alin bes la .. Adventure ckit nk buat jln cerita .. hahaha .. Sorry arhh, first pix muka hero tak mcm ni .. muka dia macho ckit .. 
nak tngok ? [ hero-tentang-rasa ] clik link dlm kurungan di sebelah .. hehe .. 












Now, Alin nk share pulak cam ne muka Safaraz Daris,.. watak Antagonis .. Kan kita prnah story, muka Safaraz ni ala2 Will Quah .. hmm, Alin rasa mcm tak sesuai lh pulak .. So, Alin tukaa .. nk tngok ?? .. 




<-- Aha, ini dia .. nk tahu cpa? cari lah sndri ek .. mwahahaha .. Muka Safaraz Daris ala2 gni lah .. Klu korang nk tahu Araz ni cpa ?? dye ni lh ex Amalina Luciana .. dlm novel ada diceritakan knpa diorang ni putus .. Tiba2 pula blh jumpaa , smbung blaja kat tmpat yg sama .. nk tahu apa kisahnyaa ?? Tunggulahh yee .. 


















:: Hurm , stop smpai cni je entry kita sal novel ni .. klu ada lagi brita trkini pasal novel ni .. kita story2 .. ::

Selasa, 6 Disember 2011

Tentang saya, Wahida Amalin

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:04 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum sume, apa kabar ? juz fine jwb korang, haha .. actually, Alin mlm ni borink gler,dowhh.. jp, mari kita tngok jam, wah, sudh tepat pukul 11.45 Alin update ini blog ma.. mwahhaha ..
tp, korang pun memang sdah tahu kan yg Alin mmang suka updte entry mlm2.. ok, bck to our topic. 


-Apa? [ soaln tnyk dri-sndri ] looks like mode merepek xtntu pasal,lolZ ] haha ..
-Ya, ur right . 
-topic kita hari ni ialah abt me, 
Spt yang anda kthui, orng salu panggil kita dgn panggilan Alin or Elin .. Yes, klu mber2 kat sklh, pnggil nama kita Wahida, Wawa .. tu jee .. klu nma femes dlm fb, blog Alin gitu .. Tp, klu fmily, sumenya panggil kita Elin .. Nk tahu mna orng dpt nickname tu? ..
Check dis out, cuba korang tngok nama full kita ,
WAHIDA AMALIN .. aha, ada tngok nma yg dgriskan tuuu ? dri situlah mreka dpt,.. ahaha .. ok, Alin ni ank sulung drpd 4orng adik-bradik, tak lama lagi nk msuk 5 .. sbb 14hb December ni ada ahli baru .. tak sabar rasanya .. 
Oh ya, nk cita gak, Alin ni orng nya mcm mana .. Alin kan ank sulung, memang prlu ajar adik , tegur adik ape sume tu .. kdang2 Alin strict dgn diorng, smpaikan diorang pun bole bengang dgn Alin.. Oh, do I care ? .. haha .. korang sume nk tahu mcm mana Alin nk disiplinkan adik2 .. 


1) Krja dekat umah, kena buat jdual .. klu tdak grenti tak akan buat punya ..
2) Buat krja jgn terhegeh-terhegeh, buang masa ..
3) Bab blaja ? tngok masalah, klu mmng mnggu exam, Alin orng pling bsing lah .. nsihat diorng be4 exam apelagi exam2 pnting ..
4) Bngun pagi, tak bole trus on9 [ Alin orng pling pntang tngok orng on9 pgi2, tak buat krja .. memang diorang kena bebel ] haha ..
Sbnarnya, byk lagi .. tp, Alin tak pndai susun ayat .,. Klu korang nk tahu, Alin ni kdang2 merungut juga sbb djdkan ank sulung .. nk tahu sbb apa ?? .. Sbb jd ank sulung bkn senang .. Ayah kita sndri dh cakap, klu blum lepas SPM, memang tak akan freedom, hoho, dhla nextyear SPM, cepat btul msa brlalu .. kan orng salu cakap ank sulung ni hrpan kluarga, susahh tu .. dhla byk pesaing, kwn2 bkn main lg terer2 .. tp, takpe, prsaingan sihat nmanya kan .. Takde jln pintas dlm mnuju kejayaan kan .. haha ..Lepas tu kan, jd kakak susahhh , ..klu adik buat hal,m opcoz sy juga yg kena .. memang nsibla .. ahaha .. Tp, tak kisah pun.. Im still epy ..


-Oklah, smpai cnie je lah, soe arhh klu Alin byk mrepek dlm entry ni, mwahahha .. out luu -

Jumaat, 2 Disember 2011

'Hero Tentang Rasa '

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 5:40 PG
Reaksi: 
4 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum para pembaca .. hari ni kita nk share ckit abt novel Tentang Rasa yg kita buat .. dlm proses, baru masuk bab7.. 
Alin nak cita ckit abt Hero dlm novel Tentang Rasa ..
Aeperti yang kita tahu, nama hero dlm novel tu RIYADH AMSYAR. Beliau merupakan seorang jejaka berdarah kacukan Thailand .. yes, dlm proses pmbuatan novel ni, Alin kena blajar byk bhasa Thailand . mana nk kena traslate lagi. Macam blaja bhasa Korea juga Thailand itu .. nk sebut pun susah ..
Okay berbalik kpd topik kita tadi, RIYADH AMSYAR wataknya periang, poyo, tp, klu bab2 fall in love memang susah .. tetapi, dlm novel ni, dia blh fall in love dgn Amalina Luciana .nAk tahu mcm mana mereka dua ni blh jmpa ?? .. nnti kita share dlm fb, in my note .. Sebab Alin tahu, tulis dkat cnie blum tentu orng bc .. haha .. Dalam novel ni, Alin dpt bg korang imagine lah mcm mna muka si Riyadh tuu .. muka dia ala-ala mcm ni ...




Aha, yang kat atas tu lah, Namanya Toni Rakkaen . Tp, klu Riyadh senyumannya pasti ada lesung pipi disebelah kiri.. 
Firstly, nak buat cita ni susah ckit, sbb idea mmng ada .. tp, nk susun jln cita tun yg susah ckit .. 
Tp, alhamdulillah .. Bayangan muka heroin blum jumpa lagi .. 

oklah, smpai cnie je entry kali ni .. 
http://www.facebook.com/note.php?note_id=317340584959909



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List