My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Selasa, 30 Julai 2013

I'm not okay


Assalamualaikum .. 

Hari ni Alin nak share lah dengan korang ape yang Alin rasa sekarang ni .. Ish, tak tahan sangat rasa ni .. Air mata dah keluar ni, ;'(, dahla semalam Alin ada masalah, penat.. mood tak berapaa.. Dapat kol dari si dia, Alin rasa eppy sangatt.. Boleh kata hilang sume masalah, .. Tapi, dia pulak yg tak happy.. Alin pun down dah, spoil terus mood .. Lepas tu, boleh kata yang Alin ni tak pernah paham dia.. Apa yg Alin tak paham ?? .. Dia suka samakan Alin dengan orang lain.. Memang betul la ape yg Alin rasa, Alin tak penting kot .. yang paling Alin terasa hati, dia boleh cakap jangan cari dia lagi .. Berderai terus air mata ni .. Oh no, lama dh rasa tak keluar air mata mcm tu .. Ape, dia ingat Alin ni patung ke .. takde perasaan.. cakap sorry, lepas tu buat lagi .. huhuhuhuh .... sedihnyeeee.. Update entry ni pun mengalir jak air mata.. Aihhh, sakit rasanyaaa .. please la, takmau mcm ni .. tak sukaa.. Dahla Alin perlukan dia, tp dia pegi mana? seharian tak mesej.. memang dia taknak Alin cari dia la tu .. Okay la, itu yg dia mahu, Alin buat .. Update entry ni pun bukan dia baca, Alin kan tak penting .. ..........................

Okayla, smpai sini je entry kali ni .. Sorry, entry ini sekadar meluah rasa  yang terpendam..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Ahad, 28 Julai 2013

Sesi luahan perasaan geramm !


Assalamualaikum,

 hari ni pagi2 lagi Alin rasa takde mood, bukan dari pagi ni je.. dari malam tadi.. ni suma pasal perangai perempuan2 yang tak berapa nak matang dekat rumah sewa ni .. Umur dah 19,tapi perangai.. Ya ampun perangai mengalahkan budak2.. Alin bukan ape, sekali2 nak jd budak2 takpe la jugak, ni tidak.. Yang paling Alin tak suka, keluar malam2, balik pagi2.. apakah ?? bagus xboh pulang, lepak jak.. xpelu ingat nak belaja agik bha.. Yahh, geram aih .. Yang paling Alin tak suka, time buat assignment, dah sah2 lecturer bagi kerja berpartner, tapi Alin gak yang kena buat sorang2, bagus xperlu buat kerja berpartner.. Sakit na ati.. Sudahlah buat assignment last minit, paling pantang , buat assignment tak serius, orang buat dulu kerja ya baru fikir nak enjoy.. Eeee yeee, dahla gatai, menyampai adohh dengan perangai dia orang.. Katanya dah ada gerek, tp rupa mcm orng xda gerek .. ni ny nak bena bahh .. Cuba malu sikit bah dengan orang yang muda ckit dari tak orang, tuk x .. Nang patutla penjaga dekat rumah sewa tuk xberapa nak suka dengan perangai takrang.. Eeeee, geram .. tengok, time pagi2, bulan puasa gik ya mrepak situk .. tak sabar rasa nak pulang, pressure, stress aku dengan orang dekat sini .. Lain kali mun ada assignment takda nak tolong orang cam ya gik .. buang masa, aku juga yg rugi bah.. w/pun ya roommate sendiri.. Ada saya kesahh, bukan niat nak jahat dengan orang, dengan cara ya kali baru boleh sedar kali .. Kalau dah tak sedar lagi, ndak sayaa tau aih,.. Alin dah cukup masak dengan perangai orang macam tuu, diberi betis mau paha.. apa ka??.. jangan fikir hal sendiri je, fikir gak perasaan orang, time senang lupa, time susah.. mengada-ngada nak minta tolong orang. Alin buat assignment takda buat susah kau, w/pun kau partner dalam assignment yaa... Ish, nang patut lecturer aim kau bah, bagus la kau xduduk sebelah aku gik.. Aku lebih suka buat kerja sendiri, dari buat kerja dengan orang yang pemalas,.. Semua idea assignment bukan kau yang buat, semua idea aku.. Kes malam tadi satu hal, dah tahu assignment belum siap, sibuk gak nak enjoy sambut birthday girl orng sebelah..sudahla guna laptop aku.. Weyyy, Assignment ya siap dolok bhaaa.. busy jak nak enjoyy, kau nak nangga glak aku marah, rasakan .. Memang tak salah pun kita nak enjoy, tapi berpada-pada bah, time main2, time serius2.. tuk x, aku tengok boleh kata tiap kali ya aku tengok kau enjoyy, xda rasa takut langsung.. Hairan juga aku dengan orang macam kau .. Eh, sudahla.. lega rasa dah meluah dekat sini, sayang xda punching bag, kalau ada memang dah kenaaa.. gEram sayaaa .. 

Hurm, sorryla para pembaca semua, entry kali ni sekadar meluah sahaja di pagi hari .. =)
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Sabtu, 6 Julai 2013

Kena buli boyfriend


Assalamualaikum, sekarang dah jam 1.15 am. Arghh, kena buli buah hati .. time2 mcm ni orang tidur, boyfriend suruh nyanyi pulak .. huhu. jam mcm ni pulak dia buli saya..  kesiannye,.. So, nak buat mcm mana lagu je la.. nama pun sayang.. Tapi, bila lepas dh nyanyi blh pulak dia ketawa.. Mak aii, dh bagus Alin nyanyi.. dia ketawa pulak dhh.. tahu la piching kita lari.. bukan main lagi dia ketawaaa yee .. Okay, fine .. n then lepas tu Alin pulak majuk.. so, masa untuk membalasnyaaa.. dia pulak kena nyanyi.. lepas dgr tu.. haha.. Alin pula yang ketawa.. lawaknyee.. So sweet .. haha .. okayla, nak cita ni je.. share2 ckit. ;)


Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Khamis, 4 Julai 2013

Pengalaman 1st time belajar


Assalamualaikum semua n salam sejahtera ;) 
    
  Sedang buat apa korang semua? Sorry la baru hari ni ada masa nak update entry kali. Sebenarnya dah lama dah nak update, tp itula, byk sgt prob.. ni pun update guna kazen punya laptop. Nasib baik tinggal kat tmpat yg sama. Senang sikit. Tujuan meng update ni saja jeee .. nak share kat korang ape yg Alin buat sekarang ni. Alhamdulillah, Alin sekarang dah sambung blaja kat KOLEJ KOMUNITI KUCHING. Walaupun dekat kolej, bukan kat uitm or unimas Alin bersyukur la.. sekurang-kurang ada peluang belaja. Alin nak tunngu intake 2 je, tp lama sgt.. Takkan Alin nak buang masa. Nak kerja parent tak suruh. So, dh kena ni, Alin tak pikir panjang ,, terus je terima.

Hmm, mula belaja kat kolej, boleh tahan juga la nervous nyee,.. Oh lupa, Alin kat kolej ambil sijil je, Sijil Pelancongan daN Pengembaraan. Lepas tu baru ambil diploma setahun. Mula blaja hal pelancongan, mak aii ingatkan senang, rupanya tidak,,.. banyak benda juga yg perlu Alin ambil taHU.. Contonya macam, speaking, mesti pandai bercakap dgn orng.. Setakat ni Alin dh belajar pasal Perkhidmatan Pelanggan Pelancongan. Susah nyee, kalau korang nak tahu, Alin 1st time time kena suruh lecturer present kat depan. Adohai, rasa nak tergugur jantung.. Mana tak nya, kena bercakap dgn pelanggan,tourist.. adohai.. Harap lepas ni, bole la daPat present dgn lacar ye, doa2 kan laa.. AMIN.. =)

Okla, setakat ni je la Alin story molly.. kalau da apa2 cita, kita inform.. nak komen boleh, dipersilakann.. ;)

:: p/s - kalau ada salah type ke, sorry yee ;) ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Selasa, 30 Julai 2013

I'm not okay

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 3:18 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum .. 

Hari ni Alin nak share lah dengan korang ape yang Alin rasa sekarang ni .. Ish, tak tahan sangat rasa ni .. Air mata dah keluar ni, ;'(, dahla semalam Alin ada masalah, penat.. mood tak berapaa.. Dapat kol dari si dia, Alin rasa eppy sangatt.. Boleh kata hilang sume masalah, .. Tapi, dia pulak yg tak happy.. Alin pun down dah, spoil terus mood .. Lepas tu, boleh kata yang Alin ni tak pernah paham dia.. Apa yg Alin tak paham ?? .. Dia suka samakan Alin dengan orang lain.. Memang betul la ape yg Alin rasa, Alin tak penting kot .. yang paling Alin terasa hati, dia boleh cakap jangan cari dia lagi .. Berderai terus air mata ni .. Oh no, lama dh rasa tak keluar air mata mcm tu .. Ape, dia ingat Alin ni patung ke .. takde perasaan.. cakap sorry, lepas tu buat lagi .. huhuhuhuh .... sedihnyeeee.. Update entry ni pun mengalir jak air mata.. Aihhh, sakit rasanyaaa .. please la, takmau mcm ni .. tak sukaa.. Dahla Alin perlukan dia, tp dia pegi mana? seharian tak mesej.. memang dia taknak Alin cari dia la tu .. Okay la, itu yg dia mahu, Alin buat .. Update entry ni pun bukan dia baca, Alin kan tak penting .. ..........................

Okayla, smpai sini je entry kali ni .. Sorry, entry ini sekadar meluah rasa  yang terpendam..

Ahad, 28 Julai 2013

Sesi luahan perasaan geramm !

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 3:36 PTG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum,

 hari ni pagi2 lagi Alin rasa takde mood, bukan dari pagi ni je.. dari malam tadi.. ni suma pasal perangai perempuan2 yang tak berapa nak matang dekat rumah sewa ni .. Umur dah 19,tapi perangai.. Ya ampun perangai mengalahkan budak2.. Alin bukan ape, sekali2 nak jd budak2 takpe la jugak, ni tidak.. Yang paling Alin tak suka, keluar malam2, balik pagi2.. apakah ?? bagus xboh pulang, lepak jak.. xpelu ingat nak belaja agik bha.. Yahh, geram aih .. Yang paling Alin tak suka, time buat assignment, dah sah2 lecturer bagi kerja berpartner, tapi Alin gak yang kena buat sorang2, bagus xperlu buat kerja berpartner.. Sakit na ati.. Sudahlah buat assignment last minit, paling pantang , buat assignment tak serius, orang buat dulu kerja ya baru fikir nak enjoy.. Eeee yeee, dahla gatai, menyampai adohh dengan perangai dia orang.. Katanya dah ada gerek, tp rupa mcm orng xda gerek .. ni ny nak bena bahh .. Cuba malu sikit bah dengan orang yang muda ckit dari tak orang, tuk x .. Nang patutla penjaga dekat rumah sewa tuk xberapa nak suka dengan perangai takrang.. Eeeee, geram .. tengok, time pagi2, bulan puasa gik ya mrepak situk .. tak sabar rasa nak pulang, pressure, stress aku dengan orang dekat sini .. Lain kali mun ada assignment takda nak tolong orang cam ya gik .. buang masa, aku juga yg rugi bah.. w/pun ya roommate sendiri.. Ada saya kesahh, bukan niat nak jahat dengan orang, dengan cara ya kali baru boleh sedar kali .. Kalau dah tak sedar lagi, ndak sayaa tau aih,.. Alin dah cukup masak dengan perangai orang macam tuu, diberi betis mau paha.. apa ka??.. jangan fikir hal sendiri je, fikir gak perasaan orang, time senang lupa, time susah.. mengada-ngada nak minta tolong orang. Alin buat assignment takda buat susah kau, w/pun kau partner dalam assignment yaa... Ish, nang patut lecturer aim kau bah, bagus la kau xduduk sebelah aku gik.. Aku lebih suka buat kerja sendiri, dari buat kerja dengan orang yang pemalas,.. Semua idea assignment bukan kau yang buat, semua idea aku.. Kes malam tadi satu hal, dah tahu assignment belum siap, sibuk gak nak enjoy sambut birthday girl orng sebelah..sudahla guna laptop aku.. Weyyy, Assignment ya siap dolok bhaaa.. busy jak nak enjoyy, kau nak nangga glak aku marah, rasakan .. Memang tak salah pun kita nak enjoy, tapi berpada-pada bah, time main2, time serius2.. tuk x, aku tengok boleh kata tiap kali ya aku tengok kau enjoyy, xda rasa takut langsung.. Hairan juga aku dengan orang macam kau .. Eh, sudahla.. lega rasa dah meluah dekat sini, sayang xda punching bag, kalau ada memang dah kenaaa.. gEram sayaaa .. 

Hurm, sorryla para pembaca semua, entry kali ni sekadar meluah sahaja di pagi hari .. =)

Sabtu, 6 Julai 2013

Kena buli boyfriend

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 10:30 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum, sekarang dah jam 1.15 am. Arghh, kena buli buah hati .. time2 mcm ni orang tidur, boyfriend suruh nyanyi pulak .. huhu. jam mcm ni pulak dia buli saya..  kesiannye,.. So, nak buat mcm mana lagu je la.. nama pun sayang.. Tapi, bila lepas dh nyanyi blh pulak dia ketawa.. Mak aii, dh bagus Alin nyanyi.. dia ketawa pulak dhh.. tahu la piching kita lari.. bukan main lagi dia ketawaaa yee .. Okay, fine .. n then lepas tu Alin pulak majuk.. so, masa untuk membalasnyaaa.. dia pulak kena nyanyi.. lepas dgr tu.. haha.. Alin pula yang ketawa.. lawaknyee.. So sweet .. haha .. okayla, nak cita ni je.. share2 ckit. ;)

Khamis, 4 Julai 2013

Pengalaman 1st time belajar

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 2:20 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum semua n salam sejahtera ;) 
    
  Sedang buat apa korang semua? Sorry la baru hari ni ada masa nak update entry kali. Sebenarnya dah lama dah nak update, tp itula, byk sgt prob.. ni pun update guna kazen punya laptop. Nasib baik tinggal kat tmpat yg sama. Senang sikit. Tujuan meng update ni saja jeee .. nak share kat korang ape yg Alin buat sekarang ni. Alhamdulillah, Alin sekarang dah sambung blaja kat KOLEJ KOMUNITI KUCHING. Walaupun dekat kolej, bukan kat uitm or unimas Alin bersyukur la.. sekurang-kurang ada peluang belaja. Alin nak tunngu intake 2 je, tp lama sgt.. Takkan Alin nak buang masa. Nak kerja parent tak suruh. So, dh kena ni, Alin tak pikir panjang ,, terus je terima.

Hmm, mula belaja kat kolej, boleh tahan juga la nervous nyee,.. Oh lupa, Alin kat kolej ambil sijil je, Sijil Pelancongan daN Pengembaraan. Lepas tu baru ambil diploma setahun. Mula blaja hal pelancongan, mak aii ingatkan senang, rupanya tidak,,.. banyak benda juga yg perlu Alin ambil taHU.. Contonya macam, speaking, mesti pandai bercakap dgn orng.. Setakat ni Alin dh belajar pasal Perkhidmatan Pelanggan Pelancongan. Susah nyee, kalau korang nak tahu, Alin 1st time time kena suruh lecturer present kat depan. Adohai, rasa nak tergugur jantung.. Mana tak nya, kena bercakap dgn pelanggan,tourist.. adohai.. Harap lepas ni, bole la daPat present dgn lacar ye, doa2 kan laa.. AMIN.. =)

Okla, setakat ni je la Alin story molly.. kalau da apa2 cita, kita inform.. nak komen boleh, dipersilakann.. ;)

:: p/s - kalau ada salah type ke, sorry yee ;) ::
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List