My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Isnin, 21 November 2011

:: My Friends , ..


Assalamualaikum sume, .. hurm (sbenarnya mood Alin spoil nk update blog ni, sbb prob, .. aduh , lantakla, kesalahan sndri ) .. 


Today, muahaha.. w/pun ada prob still dpt nk epykan orng, k .. hmm, hari ni Alin nk cita pasal kwn2 Alin tak kiralah skolh rendah ke ape ke .. menengah ke .. 


Long tyme ago, msa skolh rendah ..Alin dulu ada genx tau .. 




<-- Ini dye, .. Alin namakn sorng2 ye.. ehee, opss, dulu Alin tak pakai tdung, .. btw, itu pix lama,.. ignore it ok .. hehe .. dulu tyme kat skolah rendah nilah genx Alin .. Nak tahu camne Alin blh knl n kwn dgn diorng ?? 


citanya bermula .. check dis out .. kat bawah ..




:: Msa tu Alin pndah kat ck, msa drjah 3, sklh Methidist Anglo-Chinese .. budak pindahan dri Kuching .. tyme tu lngsung lum knl cpa2 .. orng 1st yg kita knl masa msuk klz 3A, iaitu Izzati .. siap brjabat tgn lagi .. tp, kami dua blum rapat lagi mklumlah budak bru, pndiam pulak tu ..dhla tak pndai kaka Srwak .. Mana taknye Alin dlu prnah Sekolah kat Smenanjung .. dhla cakap berAwak-awak, saya2 .. lah .. haha, 
Seingt Alin, Zati sorng je yg sma klz dgn Alin msa tu.. Yg lain tu, klz 3B .. tyme agama kita knl ..
Msuk je drjah4, bru kita orng sama kelz, kelz 4A, .. blh dikatakn kmi rapat ler, .. Siap ada nama group lgi tu, haha .. ape ya nma group tu, Aha 'Crazy girl' .. hihi .. tp, im not crazy,k .. nama je tu .. Tyme tu kita paling rapat dgn Nurul smpai drjah 6 ..  ..memng rapat, salu share story..
Masuk je sklh Mnengah kmi dh tak rapat,.. lgpun sklh tak sama .. Alin St,Anthony ..eh, lupa, kcuali Ayunie, sma2 sklh.. Dia orng pulak SMK Bandar .. mmng asa sedih la xdpt jmpa kwn .. cntct pun jarang .. Tp, mmng ada cntct, tp biasalah 6ber hp mreka slau tuka2.. tu yg ssah, nk jmpa pun ssah .. huhu ..


So, kwn yg rapat dgn Alin msuk sklh mnengah smpai skrng iaitu ..




<<-- Nilah, kwn yg pling rapat .. Nmanya Farah Nadzirah .. Kmi mula rpt msuk je skolh mnengh .. w/pun tak sama klz, fom1 salu la singgah klz Si Farah ni,.. dia klz A,.. klu Alin ni klz B .. msuk fom4, bru sama klz,.Farah ni spatutny Sc site,.. tp dia tukar Art sma ngn Alin .. jdnya, klz 4A1.. hehe .. kmi dua mmng rapat,.. salu jln sma, dduk dlm klz sama, nk g intrview lib pun sma,.. klu dia tugas,Alin tmankn, klu Alin tugas, dia wajib tmankan .. klu takde Farah, ssah gak,.. klu ada prob Alin salu crita kat dia,.. sume bnda cita kat dia.. klu dulu, nk ajak g umah grk pun msti Farah ni wajib tmankan.. hehe .. Klu xcayak tnyk Farah, sume cita, masalah sdih, duka, epy .. grenti dia ni tau .. hehe  ..
:: Jd, tu kisah Farah Nadzirah .. ::


Skrng kwn yg salu lepak sama dlm kelz .. position tmpat dduk pun dkat je .. 
Aha, atas tu lah .. hehe, Farhana dgn Hazzimah .. Kwn dgn mreka dua ni besh sgt .. Epy gitu .. hehe .. Klu nk tau, kami salu cakap2 kat blakang klz, .. haha.. Kantoi, bhaa .. 
Hazzimah pulak ska cita2 .. lepas tu baik gik ya.. salu bagi kmi Coklat .. Halo Zimah, bla gik maok g cklat ? .. ala, lmbat lagi.. tnggu buka sklh jwb nye lahh .. haha .. Kami orng salu juak lepak rah Sugarbun tyme ptng, .. On9 ,... haha .. Jln sama2 .. 
::_Stop smpai cnie je lah Alin Story ye, .. eh, tulis punya tulis, lupa pulak dgn hal novel, Allah,.. hmmm .. ::


p/S:: Klu de trslh tyme ka ape ka.. tak fham, tnye je .. Sorry ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Isnin, 21 November 2011

:: My Friends , ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:46 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum sume, .. hurm (sbenarnya mood Alin spoil nk update blog ni, sbb prob, .. aduh , lantakla, kesalahan sndri ) .. 


Today, muahaha.. w/pun ada prob still dpt nk epykan orng, k .. hmm, hari ni Alin nk cita pasal kwn2 Alin tak kiralah skolh rendah ke ape ke .. menengah ke .. 


Long tyme ago, msa skolh rendah ..Alin dulu ada genx tau .. 




<-- Ini dye, .. Alin namakn sorng2 ye.. ehee, opss, dulu Alin tak pakai tdung, .. btw, itu pix lama,.. ignore it ok .. hehe .. dulu tyme kat skolah rendah nilah genx Alin .. Nak tahu camne Alin blh knl n kwn dgn diorng ?? 


citanya bermula .. check dis out .. kat bawah ..




:: Msa tu Alin pndah kat ck, msa drjah 3, sklh Methidist Anglo-Chinese .. budak pindahan dri Kuching .. tyme tu lngsung lum knl cpa2 .. orng 1st yg kita knl masa msuk klz 3A, iaitu Izzati .. siap brjabat tgn lagi .. tp, kami dua blum rapat lagi mklumlah budak bru, pndiam pulak tu ..dhla tak pndai kaka Srwak .. Mana taknye Alin dlu prnah Sekolah kat Smenanjung .. dhla cakap berAwak-awak, saya2 .. lah .. haha, 
Seingt Alin, Zati sorng je yg sma klz dgn Alin msa tu.. Yg lain tu, klz 3B .. tyme agama kita knl ..
Msuk je drjah4, bru kita orng sama kelz, kelz 4A, .. blh dikatakn kmi rapat ler, .. Siap ada nama group lgi tu, haha .. ape ya nma group tu, Aha 'Crazy girl' .. hihi .. tp, im not crazy,k .. nama je tu .. Tyme tu kita paling rapat dgn Nurul smpai drjah 6 ..  ..memng rapat, salu share story..
Masuk je sklh Mnengah kmi dh tak rapat,.. lgpun sklh tak sama .. Alin St,Anthony ..eh, lupa, kcuali Ayunie, sma2 sklh.. Dia orng pulak SMK Bandar .. mmng asa sedih la xdpt jmpa kwn .. cntct pun jarang .. Tp, mmng ada cntct, tp biasalah 6ber hp mreka slau tuka2.. tu yg ssah, nk jmpa pun ssah .. huhu ..


So, kwn yg rapat dgn Alin msuk sklh mnengah smpai skrng iaitu ..




<<-- Nilah, kwn yg pling rapat .. Nmanya Farah Nadzirah .. Kmi mula rpt msuk je skolh mnengh .. w/pun tak sama klz, fom1 salu la singgah klz Si Farah ni,.. dia klz A,.. klu Alin ni klz B .. msuk fom4, bru sama klz,.Farah ni spatutny Sc site,.. tp dia tukar Art sma ngn Alin .. jdnya, klz 4A1.. hehe .. kmi dua mmng rapat,.. salu jln sma, dduk dlm klz sama, nk g intrview lib pun sma,.. klu dia tugas,Alin tmankn, klu Alin tugas, dia wajib tmankan .. klu takde Farah, ssah gak,.. klu ada prob Alin salu crita kat dia,.. sume bnda cita kat dia.. klu dulu, nk ajak g umah grk pun msti Farah ni wajib tmankan.. hehe .. Klu xcayak tnyk Farah, sume cita, masalah sdih, duka, epy .. grenti dia ni tau .. hehe  ..
:: Jd, tu kisah Farah Nadzirah .. ::


Skrng kwn yg salu lepak sama dlm kelz .. position tmpat dduk pun dkat je .. 
Aha, atas tu lah .. hehe, Farhana dgn Hazzimah .. Kwn dgn mreka dua ni besh sgt .. Epy gitu .. hehe .. Klu nk tau, kami salu cakap2 kat blakang klz, .. haha.. Kantoi, bhaa .. 
Hazzimah pulak ska cita2 .. lepas tu baik gik ya.. salu bagi kmi Coklat .. Halo Zimah, bla gik maok g cklat ? .. ala, lmbat lagi.. tnggu buka sklh jwb nye lahh .. haha .. Kami orng salu juak lepak rah Sugarbun tyme ptng, .. On9 ,... haha .. Jln sama2 .. 
::_Stop smpai cnie je lah Alin Story ye, .. eh, tulis punya tulis, lupa pulak dgn hal novel, Allah,.. hmmm .. ::


p/S:: Klu de trslh tyme ka ape ka.. tak fham, tnye je .. Sorry ::

0 ulasan on ":: My Friends , .."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List