My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 24 Februari 2012

who knows


Assalamualaikum, actually mlm ni Alin nak express something. Ini pasal seorang kawan. Entahla, Alin pun tak tau nak mula dari mana. Nanti kang Alin story kat cnie, Alin cerita yg pelik2 kan. Ya, tahulah ni blog tmpat nak brkongsi crita dgn fllowerz,right ? .. Alin bukannya apa, Alin rasa mcm kawan Alin yg sorng ni memang jenis yg sanggup bwat kita sakit hati.. Korang pun tahulah kan, dunia kita skrng ni kan dh cnggih dgn laman2 sosial .. Memudhkan sume orng berkomunikasi .. Ya2, .. Bck to our topic ? ..
Mulanya camni, td Alin on twitter ni, Alin on, layan lah twitter ni td, accept request orng ape sume tuu .. Tiba2, hati Alin ni trgerak nak tngok twitter mber Alin yg sorng ni .. .. Sekali punya buka, .. apa yg Alin tngok ? .. Korang msti nk tahu .. Takpelah kn, biar Alin je lah yg tahu .. Memang buat kita sakit hati ,, Klu Alin ni jahat sgt memang nk serang je orang tu .. Tp, kita mana bole buat mcm tu kan .. Jahat mna pun kawan kita tuu, dia tetap kawan kita,kan .. Klu selesaikan msalah dgn pergaduhan, blum tentu selesaikan .. Hmm, klu korang nk tahu, Alin td memang marah, siap mrah dpan laptop ni .. Eeeee, geram betul lah .. Tp, sabar tu kan sparuh drpd iman .. 
OklH, Alin dh tak tau nk tulis ape dh, .. Jumpa korang pd entry yg sterusnya ..


:SELAMAT MEMBACA :) ..




Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Sabtu, 11 Februari 2012

Layan masa 5:12ptg


Assalamualaikum, .. apa kabar sume? .. Semestinya korang baik2 je kan. Klu korang dpt cakap ler, msti juz say im fine, tQ.. haha . (mcmlah tahu apa yg korng nk cakap.)
Hurmm, sbenarnya Alin boring tersngtlah lepas balik skolh tdi. Mna taknya, selalunya, Alin klu dari hari Isnin-Jumaat,sibuk ngn hal skolh. Klu hari minggu gini2, memang asa borinkla. Tapi, pening kepala ada gak klu skolah.. klu ada hliday apa lagi. Klu skolah, (Jgn heranla klu ada byk klu,k.. ) cg bg byk hmework, .. klu cuti, semestinya cg bgi bykkm lagi krja skolah.. YaAllah, memang kepalo poning memikirkannya bahh.. Tp, nk buat mcm mna, nma pun belajar .. dh nma tugas seorng pelajar pun kan. Smpai bila2 pun kita tak akan brhenti blaja..
Ermm, apa lagi ek nk cita?? .. Aha, semalam, Alin kan jln ngn kawan2. trsgtlah beshh.. Alin rasa epy sgt.First, Kitorang g student (hehe,nma pun nk beli brg skolah.. Tp, buat rugi je beli brng, dh rosak ekk.. huhu.. ) .Lepas tu, kitorang g DAYANG kOLEKSI,(First, mmng Alin yg ajak kwn g sna, kwan kita nmanya yg si Hazzimah tu punyalah excited nk tngok slendang, .. tp, tyme smpai tuu taklah brani nk nengok nyee.. Alin je yg sibuk nk belek brng kat situ, hihi ).. Lepass tu, jln kat NAM lEONG .. (HUH, byk btul bju chantekk kat sna.. Asa nk beli ada gak. Tp, cuci mata je.. Budak umur mcm Alin ni mna bole pegang duet byk2, Membazir nnti kang .. Tyme Alin sibuk nk tngok bju, kawan kita ni pulak nk naik tngkat atass, naiklah kitorang td, tmpat yg pling lama diorng g, tu haa tmpat ptung barbie .. Ish3 .. Alin je g tmpat lain. haha ..) Lepass tu, kitorang singgah SB, sbnarnya .. g SB xda lam plan pun.. dh lalu depan, kawan Alin pun suruh masuk.. itupun dia spon.. Bagush3 .. hahahaa .. memang hepylah jln ngn diorang .. hv fun gituu .. Dah jam 5.00ptg, kitorang pun balikkk .. tu je lahh.
Aha .. Alin rasa kena out skrang sbb idea nk update ni pun dh kong habihh.. hihihi ^-^:: Hope korang sukalah bc entry yg tk brapa nk mnrik bhsanya, hehehe .. bye ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Ahad, 5 Februari 2012

Entry 2012, hehe


Assalamualaikum para pembaca. Baru sekarang ada msa trluang nak update blog. Hmm, thun ni bz ckit . Nama pun budak fom5. Mna nak kelz luar sidang lagi, klz tmbahan lagi.(eh, klz luar sidang dgn klz tmbahan sma ka, ataupun xsma ek.. Mana2 je lah) ,Hehe .. nak turun kk lagi, tuisyen nk mula lagi, Tugas kat library lagi.. Sekarang. sibuk nak minta jd sukarelawanlah .. Nak ngdap laptop ni pun jarang dh.. Tyme holiday dptlah. Itupun tngok masa. Hari ni pun, seharian ngadap komputer dekat bilik update novel.Idea ada, tp lambat datang. Adohai,  Padat jdual tuu .. Nak buat mcm ni, bak kata my bestfriend "ya untuk kbaikan ktk juak." Pandai-pandailah thun tuk bagi masa. Kat sekolah, mcm2 hal jd. Kawan pulak buat kerenah. Sukati dia lah. Ada byk lagi krja yg prlu Alin pikir berbanding dgn kerenah dia. Mana taknya, dia masih tak sedar dgn prubahan dia.. Bukan niat nak mngumpat ni. Tp, harap2 satu hari nnti dia sedarlah.. Itu je yg Alin harapkan. Amin ~


Sbenarnya, Alin tak tau nak update blog tentang apa. Ntahla, Alin dari tadi memang rasa nk update blog ni. Tp, no idea at all.. huhu.. Hmmm, ape lagi ek ?? .. Dahlah, blur sudah.. Alin story smpai sini je lah .. InsyaAllah, lain kali Alin update lagi. 


:: Macam biasa, klu ada tertypo ckit,im sorry.haha =):: 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 24 Februari 2012

who knows

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:31 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum, actually mlm ni Alin nak express something. Ini pasal seorang kawan. Entahla, Alin pun tak tau nak mula dari mana. Nanti kang Alin story kat cnie, Alin cerita yg pelik2 kan. Ya, tahulah ni blog tmpat nak brkongsi crita dgn fllowerz,right ? .. Alin bukannya apa, Alin rasa mcm kawan Alin yg sorng ni memang jenis yg sanggup bwat kita sakit hati.. Korang pun tahulah kan, dunia kita skrng ni kan dh cnggih dgn laman2 sosial .. Memudhkan sume orng berkomunikasi .. Ya2, .. Bck to our topic ? ..
Mulanya camni, td Alin on twitter ni, Alin on, layan lah twitter ni td, accept request orng ape sume tuu .. Tiba2, hati Alin ni trgerak nak tngok twitter mber Alin yg sorng ni .. .. Sekali punya buka, .. apa yg Alin tngok ? .. Korang msti nk tahu .. Takpelah kn, biar Alin je lah yg tahu .. Memang buat kita sakit hati ,, Klu Alin ni jahat sgt memang nk serang je orang tu .. Tp, kita mana bole buat mcm tu kan .. Jahat mna pun kawan kita tuu, dia tetap kawan kita,kan .. Klu selesaikan msalah dgn pergaduhan, blum tentu selesaikan .. Hmm, klu korang nk tahu, Alin td memang marah, siap mrah dpan laptop ni .. Eeeee, geram betul lah .. Tp, sabar tu kan sparuh drpd iman .. 
OklH, Alin dh tak tau nk tulis ape dh, .. Jumpa korang pd entry yg sterusnya ..


:SELAMAT MEMBACA :) ..



Sabtu, 11 Februari 2012

Layan masa 5:12ptg

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 1:40 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum, .. apa kabar sume? .. Semestinya korang baik2 je kan. Klu korang dpt cakap ler, msti juz say im fine, tQ.. haha . (mcmlah tahu apa yg korng nk cakap.)
Hurmm, sbenarnya Alin boring tersngtlah lepas balik skolh tdi. Mna taknya, selalunya, Alin klu dari hari Isnin-Jumaat,sibuk ngn hal skolh. Klu hari minggu gini2, memang asa borinkla. Tapi, pening kepala ada gak klu skolah.. klu ada hliday apa lagi. Klu skolah, (Jgn heranla klu ada byk klu,k.. ) cg bg byk hmework, .. klu cuti, semestinya cg bgi bykkm lagi krja skolah.. YaAllah, memang kepalo poning memikirkannya bahh.. Tp, nk buat mcm mna, nma pun belajar .. dh nma tugas seorng pelajar pun kan. Smpai bila2 pun kita tak akan brhenti blaja..
Ermm, apa lagi ek nk cita?? .. Aha, semalam, Alin kan jln ngn kawan2. trsgtlah beshh.. Alin rasa epy sgt.First, Kitorang g student (hehe,nma pun nk beli brg skolah.. Tp, buat rugi je beli brng, dh rosak ekk.. huhu.. ) .Lepas tu, kitorang g DAYANG kOLEKSI,(First, mmng Alin yg ajak kwn g sna, kwan kita nmanya yg si Hazzimah tu punyalah excited nk tngok slendang, .. tp, tyme smpai tuu taklah brani nk nengok nyee.. Alin je yg sibuk nk belek brng kat situ, hihi ).. Lepass tu, jln kat NAM lEONG .. (HUH, byk btul bju chantekk kat sna.. Asa nk beli ada gak. Tp, cuci mata je.. Budak umur mcm Alin ni mna bole pegang duet byk2, Membazir nnti kang .. Tyme Alin sibuk nk tngok bju, kawan kita ni pulak nk naik tngkat atass, naiklah kitorang td, tmpat yg pling lama diorng g, tu haa tmpat ptung barbie .. Ish3 .. Alin je g tmpat lain. haha ..) Lepass tu, kitorang singgah SB, sbnarnya .. g SB xda lam plan pun.. dh lalu depan, kawan Alin pun suruh masuk.. itupun dia spon.. Bagush3 .. hahahaa .. memang hepylah jln ngn diorang .. hv fun gituu .. Dah jam 5.00ptg, kitorang pun balikkk .. tu je lahh.
Aha .. Alin rasa kena out skrang sbb idea nk update ni pun dh kong habihh.. hihihi ^-^:: Hope korang sukalah bc entry yg tk brapa nk mnrik bhsanya, hehehe .. bye ::

Ahad, 5 Februari 2012

Entry 2012, hehe

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:50 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum para pembaca. Baru sekarang ada msa trluang nak update blog. Hmm, thun ni bz ckit . Nama pun budak fom5. Mna nak kelz luar sidang lagi, klz tmbahan lagi.(eh, klz luar sidang dgn klz tmbahan sma ka, ataupun xsma ek.. Mana2 je lah) ,Hehe .. nak turun kk lagi, tuisyen nk mula lagi, Tugas kat library lagi.. Sekarang. sibuk nak minta jd sukarelawanlah .. Nak ngdap laptop ni pun jarang dh.. Tyme holiday dptlah. Itupun tngok masa. Hari ni pun, seharian ngadap komputer dekat bilik update novel.Idea ada, tp lambat datang. Adohai,  Padat jdual tuu .. Nak buat mcm ni, bak kata my bestfriend "ya untuk kbaikan ktk juak." Pandai-pandailah thun tuk bagi masa. Kat sekolah, mcm2 hal jd. Kawan pulak buat kerenah. Sukati dia lah. Ada byk lagi krja yg prlu Alin pikir berbanding dgn kerenah dia. Mana taknya, dia masih tak sedar dgn prubahan dia.. Bukan niat nak mngumpat ni. Tp, harap2 satu hari nnti dia sedarlah.. Itu je yg Alin harapkan. Amin ~


Sbenarnya, Alin tak tau nak update blog tentang apa. Ntahla, Alin dari tadi memang rasa nk update blog ni. Tp, no idea at all.. huhu.. Hmmm, ape lagi ek ?? .. Dahlah, blur sudah.. Alin story smpai sini je lah .. InsyaAllah, lain kali Alin update lagi. 


:: Macam biasa, klu ada tertypo ckit,im sorry.haha =):: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List