My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 22 September 2013

I'm Back !


Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua ....


 Finally, Im back here untuk sambung balik update blog ni. Ya, korang mesti hairan kan, Mana pergi tuan punya blog ni Menghilang.. hehe .. Sebenarnya, saya tak hilang pun just malas je.. haha.. Tahu-tahu je la saya ni macam mana. Okay2, Saya minta maaf sangat-sangat sebab lama tak update entry yee.. So, Actually, saya dah seminggu balik ke Sarikei. Hello Sarikei, see u again !! Kenapa ?? takde la, sebelum ni, Saya kan study Tourism di Kuching, but now, Saya dah berhenti study dekat sana.. Mesti korang nak tahu kenapa.. Heyyy, wait .. Saya berhenti study bukan untuk suka2,okayy.. Saya Ada rezeki lain tu yang berhenti sebab bulan 11 ni saya daftar dekat poli .. dalam bidang yang sama juga iaitu Tourism Management. Banyak juga la orang tanya kenapa saya kenapa tak apply uitm je.. Bukan apa saya taknak apply uitm tp sayang kan, sebab sebelum ni saya study about tourism juga kan, yang membezakan bidang tu ialah sijil dengan diploma je.. Sekurang-kurangnya saya dah banyak belajar pasal basic tourism, jd tak susahla kalau macam tu. Sayang kan, kalau kita tolak rezeki yang dah ada di depan mata. ;)Okayla, kalau ada cerita lagi.. kita jumpa lagi. see yaa !! xoxo
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Ahad, 22 September 2013

I'm Back !

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:55 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua ....


 Finally, Im back here untuk sambung balik update blog ni. Ya, korang mesti hairan kan, Mana pergi tuan punya blog ni Menghilang.. hehe .. Sebenarnya, saya tak hilang pun just malas je.. haha.. Tahu-tahu je la saya ni macam mana. Okay2, Saya minta maaf sangat-sangat sebab lama tak update entry yee.. So, Actually, saya dah seminggu balik ke Sarikei. Hello Sarikei, see u again !! Kenapa ?? takde la, sebelum ni, Saya kan study Tourism di Kuching, but now, Saya dah berhenti study dekat sana.. Mesti korang nak tahu kenapa.. Heyyy, wait .. Saya berhenti study bukan untuk suka2,okayy.. Saya Ada rezeki lain tu yang berhenti sebab bulan 11 ni saya daftar dekat poli .. dalam bidang yang sama juga iaitu Tourism Management. Banyak juga la orang tanya kenapa saya kenapa tak apply uitm je.. Bukan apa saya taknak apply uitm tp sayang kan, sebab sebelum ni saya study about tourism juga kan, yang membezakan bidang tu ialah sijil dengan diploma je.. Sekurang-kurangnya saya dah banyak belajar pasal basic tourism, jd tak susahla kalau macam tu. Sayang kan, kalau kita tolak rezeki yang dah ada di depan mata. ;)Okayla, kalau ada cerita lagi.. kita jumpa lagi. see yaa !! xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List