My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 20 November 2011

Share room dgn Adik umur7thun ~


Halo sume warga pmbaca, .. hehe .. hari ni nk share ckit pasal hari ni .. Hari ni, wk2 pukul brape ye >??.. eh, kejap .. nk ingt .. hmm.. 1minit kemudian


Aha, pukul2 ptg mcm tulah, Alin borink giler ,dhla dok dlm bilik dgr lagu, .. tiba2 kita tngok bilik ni Eeeee, .. berhabuk betoi ler .. Tak suke nyee ..(keluar pulak dh word gedikzz, huh, whatever la) .. hehe, .. pastu terus kita alih meja, buku pun letak atas kali ape sume, sbb ape? .. nk vakium (betol ke tidak ejaan,vakium,ya,hehe.. sukati je aku buat ejaan tu,eh, mana2, ada aku keshah juak,bhaa, hahaha .. ).. Pas tu, start je bunyi vakium tu kan, tiba2 ayah dtg, .. 'kan bagus mcm ni,.. drpd duduk trperuk dlm bilik, kan' .. hehe .. Alin juz bagi snyuman je..


Dah kemas punya kemas, .. Alin susun balik sume barang yg dh berterabur dsbbkan Alin sndri,hehe .. Huh, puas hati juga lah tngok bilik ni kemas, bersih dh .. dgn ceria, bilik yg byk bahan kartun2 kat dinding, .. Alin suka bilik yg dinding nya corak kartun2.. klu ade sticker memang siap ler bilik tu di design,.. mcm bilik baby la pulak .. hehehe .. 


:: -Jap2 nk ingt balik masa lepas ni, ahaha .. lepas beberapa jam kemudian, kira malam la tu .. tyme lepak ngn adik kecik dlm bilik yg umur 7thun tu ..  ::


Masa tu kita orng lepak dgn adik, yg namanya Izzah Nasreen, dia ni tubuh kecik je, tp, Ya Allah.. mulut .. kalah my parents brcakap .. hehe .. Alin cakap dgn dia 'nanti, baby kluar, Izzah bru tdu cni, k' .. Alulah si Izzah buat hal.. ' xmaok, mlm tuk juak, asyik2 tnggu baby jaxq, .. ' .. dhla dgn gaya kaki ke dinding habih sticker mickey kt dinding nk trcabut.. Marah Alin lepas tu .. Eeee .. dhla siap ugut Alin lagi, siap xmaok brik hp kita balik,.. Alin peduli ape, hp ya bkn ada ape2 pun .. dgr lagu je.. last2 mngalah Alin dibuatnya .. Hish, .. last2 share bilik la dgn dia mulai hari ni, .. Siap dgn peraturan tau .. Klu orng dh share room ngn Alin, memang ada peraturan .. biasala, orng dh biasa tdo sorng, .. hehe .. nak tahu peraturannya .. 


*Jgn bawa mainan dlm bilik ..
*Klu Kakak blaja, menulis ke ape ke, jgn msuk ..
*Jgn buat bising .. 
*Bilik jgn buat sepah,.. slalu kemas .. 


hehe, tu je syaratnye, .. takde la tegas sgt, .. klu adik yg 2orng lagi tu baru tegas,.. tu yg adik orng salu pnggil ala2 twins tu .. Hampeh .. susah .. hehe .. 
-Hurm, smpai cnie je lah, k .. _


P/s :: spt biasa, .. klu slh type, sorry ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 20 November 2011

Share room dgn Adik umur7thun ~

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:36 PG
Reaksi: 
Halo sume warga pmbaca, .. hehe .. hari ni nk share ckit pasal hari ni .. Hari ni, wk2 pukul brape ye >??.. eh, kejap .. nk ingt .. hmm.. 1minit kemudian


Aha, pukul2 ptg mcm tulah, Alin borink giler ,dhla dok dlm bilik dgr lagu, .. tiba2 kita tngok bilik ni Eeeee, .. berhabuk betoi ler .. Tak suke nyee ..(keluar pulak dh word gedikzz, huh, whatever la) .. hehe, .. pastu terus kita alih meja, buku pun letak atas kali ape sume, sbb ape? .. nk vakium (betol ke tidak ejaan,vakium,ya,hehe.. sukati je aku buat ejaan tu,eh, mana2, ada aku keshah juak,bhaa, hahaha .. ).. Pas tu, start je bunyi vakium tu kan, tiba2 ayah dtg, .. 'kan bagus mcm ni,.. drpd duduk trperuk dlm bilik, kan' .. hehe .. Alin juz bagi snyuman je..


Dah kemas punya kemas, .. Alin susun balik sume barang yg dh berterabur dsbbkan Alin sndri,hehe .. Huh, puas hati juga lah tngok bilik ni kemas, bersih dh .. dgn ceria, bilik yg byk bahan kartun2 kat dinding, .. Alin suka bilik yg dinding nya corak kartun2.. klu ade sticker memang siap ler bilik tu di design,.. mcm bilik baby la pulak .. hehehe .. 


:: -Jap2 nk ingt balik masa lepas ni, ahaha .. lepas beberapa jam kemudian, kira malam la tu .. tyme lepak ngn adik kecik dlm bilik yg umur 7thun tu ..  ::


Masa tu kita orng lepak dgn adik, yg namanya Izzah Nasreen, dia ni tubuh kecik je, tp, Ya Allah.. mulut .. kalah my parents brcakap .. hehe .. Alin cakap dgn dia 'nanti, baby kluar, Izzah bru tdu cni, k' .. Alulah si Izzah buat hal.. ' xmaok, mlm tuk juak, asyik2 tnggu baby jaxq, .. ' .. dhla dgn gaya kaki ke dinding habih sticker mickey kt dinding nk trcabut.. Marah Alin lepas tu .. Eeee .. dhla siap ugut Alin lagi, siap xmaok brik hp kita balik,.. Alin peduli ape, hp ya bkn ada ape2 pun .. dgr lagu je.. last2 mngalah Alin dibuatnya .. Hish, .. last2 share bilik la dgn dia mulai hari ni, .. Siap dgn peraturan tau .. Klu orng dh share room ngn Alin, memang ada peraturan .. biasala, orng dh biasa tdo sorng, .. hehe .. nak tahu peraturannya .. 


*Jgn bawa mainan dlm bilik ..
*Klu Kakak blaja, menulis ke ape ke, jgn msuk ..
*Jgn buat bising .. 
*Bilik jgn buat sepah,.. slalu kemas .. 


hehe, tu je syaratnye, .. takde la tegas sgt, .. klu adik yg 2orng lagi tu baru tegas,.. tu yg adik orng salu pnggil ala2 twins tu .. Hampeh .. susah .. hehe .. 
-Hurm, smpai cnie je lah, k .. _


P/s :: spt biasa, .. klu slh type, sorry ::

0 ulasan on "Share room dgn Adik umur7thun ~"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List