My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 27 November 2011

Share info ckit abt novel baru ~


Assalamualaikum ,.. hari ni topik Alin ialah pasal NOVEL baru aLIN .. kan da dlm satu entry tu mood Alin spoil sdikit ler sbb novel Alin yg satu lagi tu hilang, .. sume data2 yg Alin simpan dlm pendrive hilang .. sayang betul la kan .. tp, lepas je beberapa hari kes tu, Alin dpt ilham baru .. masa tu Alin borink juz sit dlm bilik je smbil dgr2 lagu .. lagu apa ya masa tu, eh tu pun mau kasi tau ke .. smestinya kan .. hehe .. lagu 'BOSAN' drpd Stacy .. dh nma kita bosan msa tu .. so, kita buka la lagu tu kan, haha .. What so funny, blaaa .. muahahahaha ..  nk tahu Alin buat novel apa ? .. Btw, Alin tak rasa nk cita sume nya kat cnie.. bhaya tau .. So, Alin juz share biodata watak2 dlm novel, k ..dmana wataknya sama mcm novel yg hilang yg Alin karang sblummya.. cuma diolah sedikit ..

Watak dan Perwatakan .
Hero ( Riyadh Amsyar )
1) Seorng pemuda berdarah kacukan Thailand+Melayu .. 
2) Berumur 19 thun, blajar di sebuah institusi (UiTM)
3) mngambil jurusan Fakulti Komunikasi & Pengajian Media (MC)
4) Mempunyai rupa paras yg tinggi, mempunyai lesung pipit dibahagian pipi sblah kiri, 
5) Aktif brsukan, suka lakukan prkara yg lasak .

Heroin ( Amalina Luciana )
1) Seorng gadis melayu ttpi mmpunyai raut wjh spt prmpuan cina .
2) Berumur 19 thun, blaja di tempatt yg sama (UiTM)
3) mngambil jurusan Fakulti Pendidikan dimana cita2 beliau mnat mnjd seorng pesyarah .
4) Seorng gadis brselendang cntik, simple, lemah lembut,mempunyai rupa paras yg sderhana . Juga mmpunyai lesung pipit dbahagian kedua-dua blah pipi .
5) Suka brimaginasi, menulis 

WATAK ANTAGONIS
Perempuan ( Meisya Almy )
1) Seorg gdis kacukan Belanda
2) Seorng gadis cantik, mempunyai rupa paras yg menggoda.
3) 19 thun, mngambil jurusan yg sma spt Riyadh.
4) Bekas tman wanita Riyadh smasa zaman sklh mnengh .
5) Berperanan utk mnjatuhkn hbungan Amalina dan Riyadh.

LELAKI ( Safaraz Daris )
1) Seorng lelaki melayu kacukan Inggeris, mempunyai rupa paras seakan-akan Will Quah .
2) 19 thun, mngambil jurusan Fakulti Pengurusan Perniagaan (BM).
3) Bekas teman lelaki kpd Amalina, beliau berusaha mngambil smula Amalina drpd Riyadh .

Aha, smpai sini saja nk share pasal novel tu .. itupun biodata . Sbnarnya Prolog novel tu dh siap .. tp, blum type lagi .. Alin juz buat draft dlm buku .. oklah, smpai sini je story Alin ya pasal novel ni .. klu ada pae2 lagi, kita g tau ..

p/s :: mcm biasa ya .. hv nica day, .. ::





Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 27 November 2011

Share info ckit abt novel baru ~

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:03 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum ,.. hari ni topik Alin ialah pasal NOVEL baru aLIN .. kan da dlm satu entry tu mood Alin spoil sdikit ler sbb novel Alin yg satu lagi tu hilang, .. sume data2 yg Alin simpan dlm pendrive hilang .. sayang betul la kan .. tp, lepas je beberapa hari kes tu, Alin dpt ilham baru .. masa tu Alin borink juz sit dlm bilik je smbil dgr2 lagu .. lagu apa ya masa tu, eh tu pun mau kasi tau ke .. smestinya kan .. hehe .. lagu 'BOSAN' drpd Stacy .. dh nma kita bosan msa tu .. so, kita buka la lagu tu kan, haha .. What so funny, blaaa .. muahahahaha ..  nk tahu Alin buat novel apa ? .. Btw, Alin tak rasa nk cita sume nya kat cnie.. bhaya tau .. So, Alin juz share biodata watak2 dlm novel, k ..dmana wataknya sama mcm novel yg hilang yg Alin karang sblummya.. cuma diolah sedikit ..

Watak dan Perwatakan .
Hero ( Riyadh Amsyar )
1) Seorng pemuda berdarah kacukan Thailand+Melayu .. 
2) Berumur 19 thun, blajar di sebuah institusi (UiTM)
3) mngambil jurusan Fakulti Komunikasi & Pengajian Media (MC)
4) Mempunyai rupa paras yg tinggi, mempunyai lesung pipit dibahagian pipi sblah kiri, 
5) Aktif brsukan, suka lakukan prkara yg lasak .

Heroin ( Amalina Luciana )
1) Seorng gadis melayu ttpi mmpunyai raut wjh spt prmpuan cina .
2) Berumur 19 thun, blaja di tempatt yg sama (UiTM)
3) mngambil jurusan Fakulti Pendidikan dimana cita2 beliau mnat mnjd seorng pesyarah .
4) Seorng gadis brselendang cntik, simple, lemah lembut,mempunyai rupa paras yg sderhana . Juga mmpunyai lesung pipit dbahagian kedua-dua blah pipi .
5) Suka brimaginasi, menulis 

WATAK ANTAGONIS
Perempuan ( Meisya Almy )
1) Seorg gdis kacukan Belanda
2) Seorng gadis cantik, mempunyai rupa paras yg menggoda.
3) 19 thun, mngambil jurusan yg sma spt Riyadh.
4) Bekas tman wanita Riyadh smasa zaman sklh mnengh .
5) Berperanan utk mnjatuhkn hbungan Amalina dan Riyadh.

LELAKI ( Safaraz Daris )
1) Seorng lelaki melayu kacukan Inggeris, mempunyai rupa paras seakan-akan Will Quah .
2) 19 thun, mngambil jurusan Fakulti Pengurusan Perniagaan (BM).
3) Bekas teman lelaki kpd Amalina, beliau berusaha mngambil smula Amalina drpd Riyadh .

Aha, smpai sini saja nk share pasal novel tu .. itupun biodata . Sbnarnya Prolog novel tu dh siap .. tp, blum type lagi .. Alin juz buat draft dlm buku .. oklah, smpai sini je story Alin ya pasal novel ni .. klu ada pae2 lagi, kita g tau ..

p/s :: mcm biasa ya .. hv nica day, .. ::




0 ulasan on "Share info ckit abt novel baru ~"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List