My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 30 September 2011

Surprising Bday Party ..


Halo my dear readers, lama dh tak update blog ni, asa2nya dh berbulan-bulan tak sentuh blog ni .. patut ler blog ni nmpak sunyi semacam, dh berhabuk sakan nmpak gaya blog ni hah ,.. Adess, hehe ..
Hurm,  hari ni kita nk share ngn korang abt hari ni .. Hari ni kita dpt surprise ler dari kawan , smbut bday prty yg ke2, w/pun sambutannya simple, but im epyy .. hehe .. tak sngka ler pulak kawan kita nk sanggup tempah cake skali lagi utk celebrate wif me.. hehe.. mana tak nya 1st celebration pas jogerthon kita kena balik, ikut family g cbu,.. urgent katanya,.. klu diikutkan ati tak mau sy ikut .. Tp, apakan daya, sy tidak dpt brbuat apa2 .. hehe .. mau see pixta yg diambil ?? .. jupp ..













Aha, de tngok pixta2 atas tu .. TOday bday Ema dgn Aniey, .. epy sgt ler dpt celebrate bday diorang ari nie,.. hehe .. smpaikan ada satu benda yg trlupa nk bagi ,.. Hadian drpd Farhana utk si Ema, oh God, mcm mana ler aku bole trlupa, Afehh,.. terpksa tnggu hari isnin bagi ya.. haha .. wokey ler stop cnie topix abt bday2.. haha .. C:

P/s:: Sekiranya de trsalah apa, im soee ..

Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Khamis, 15 September 2011

CerCter Lagi ..


Halo sume my readers, lama dh tak update blog ni kan,..hehe .. blog ni looks like berhabukk dh kan,..haha .. tp, dh okay skrng ni, dh chantekk .. hehe .. 
      hurm, hari ni nak cita apa ya ??..oh, cita pasal kawan kita ni lah dats it Farah,.. hehe .. hurm, tyme tu kat sekolah kita cakap2 ler kat dye .. lepas tu, kita terpandang ler kwn kita yg sorng nie pegi smbunyikan spek dye ni .. Lepas tu kita berkomplot la tadi nak buli si dye ni,.. hehe .. smpaila waktu tu dye tersedar yg spek dye ni hilang,.. bukan maen panik lagi Farah cari.. bingung padahnya.. kita yg dok sblah dye bukan maen gik mngawal ketawa.. Haah !! ada ku keshah juak .. salunya ny yg ngco kita, skrng ler masa kami nk kenakan dye..hahaha .. dhla tyme ya masa seni,.. cg suruh kami salin nota bukan maen lagi dye ngerepak, membebel tak tentu pasal, "ney pegi spek kmk ni".. tnyk ny an mek .. so mek juz jawab " ney la saya tahu,, lupa dlm bilik agama kot".. alulah ny jawab" aie, pastuk g bilik agama aih," .. kmk ape gik .. xtahan,last2 tetak.. xla ny tauk spek ny da an kwn nya yg sorng ya,.. so, kita still xkesah.. mulalah mek orng salin note,.. si Farah tu pulak tercongok kat cia,.. kesian juak sy tengok dye xpat nulis without spek,hehe .. maok tolong, suruh ny salin nngga buku mek tp malangnya nya ya ney pande bc terbalek,.. kmk tuk kidal.. yala texq,.. alulah xnulis nyaa yaa .. sengsara betul sy tngok si Farah ya,..hahaha .. dh habih jaxq masa seni,.. mek orng sngja ngkah spek ya balek rah meja nya.. eksen la texq, polh cita da orng berik pas2 texq, tp sbenarnya neyda.. mek orng punya kerja .. dhla ny manas pas ya,kmk ketwa jaxq !! hehehe.. keciannn .... nasib jaxq ny xmarahhh .. hehe .. so itulah keshah buat hari ni .. hehe


p/s :: im soe klu de word slh or what okay,, !! C:
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 30 September 2011

Surprising Bday Party ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:29 PG
Reaksi: 
2 ulasan Pautan pada catatan ini
Halo my dear readers, lama dh tak update blog ni, asa2nya dh berbulan-bulan tak sentuh blog ni .. patut ler blog ni nmpak sunyi semacam, dh berhabuk sakan nmpak gaya blog ni hah ,.. Adess, hehe ..
Hurm,  hari ni kita nk share ngn korang abt hari ni .. Hari ni kita dpt surprise ler dari kawan , smbut bday prty yg ke2, w/pun sambutannya simple, but im epyy .. hehe .. tak sngka ler pulak kawan kita nk sanggup tempah cake skali lagi utk celebrate wif me.. hehe.. mana tak nya 1st celebration pas jogerthon kita kena balik, ikut family g cbu,.. urgent katanya,.. klu diikutkan ati tak mau sy ikut .. Tp, apakan daya, sy tidak dpt brbuat apa2 .. hehe .. mau see pixta yg diambil ?? .. jupp ..













Aha, de tngok pixta2 atas tu .. TOday bday Ema dgn Aniey, .. epy sgt ler dpt celebrate bday diorang ari nie,.. hehe .. smpaikan ada satu benda yg trlupa nk bagi ,.. Hadian drpd Farhana utk si Ema, oh God, mcm mana ler aku bole trlupa, Afehh,.. terpksa tnggu hari isnin bagi ya.. haha .. wokey ler stop cnie topix abt bday2.. haha .. C:

P/s:: Sekiranya de trsalah apa, im soee ..

Khamis, 15 September 2011

CerCter Lagi ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:40 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Halo sume my readers, lama dh tak update blog ni kan,..hehe .. blog ni looks like berhabukk dh kan,..haha .. tp, dh okay skrng ni, dh chantekk .. hehe .. 
      hurm, hari ni nak cita apa ya ??..oh, cita pasal kawan kita ni lah dats it Farah,.. hehe .. hurm, tyme tu kat sekolah kita cakap2 ler kat dye .. lepas tu, kita terpandang ler kwn kita yg sorng nie pegi smbunyikan spek dye ni .. Lepas tu kita berkomplot la tadi nak buli si dye ni,.. hehe .. smpaila waktu tu dye tersedar yg spek dye ni hilang,.. bukan maen panik lagi Farah cari.. bingung padahnya.. kita yg dok sblah dye bukan maen gik mngawal ketawa.. Haah !! ada ku keshah juak .. salunya ny yg ngco kita, skrng ler masa kami nk kenakan dye..hahaha .. dhla tyme ya masa seni,.. cg suruh kami salin nota bukan maen lagi dye ngerepak, membebel tak tentu pasal, "ney pegi spek kmk ni".. tnyk ny an mek .. so mek juz jawab " ney la saya tahu,, lupa dlm bilik agama kot".. alulah ny jawab" aie, pastuk g bilik agama aih," .. kmk ape gik .. xtahan,last2 tetak.. xla ny tauk spek ny da an kwn nya yg sorng ya,.. so, kita still xkesah.. mulalah mek orng salin note,.. si Farah tu pulak tercongok kat cia,.. kesian juak sy tengok dye xpat nulis without spek,hehe .. maok tolong, suruh ny salin nngga buku mek tp malangnya nya ya ney pande bc terbalek,.. kmk tuk kidal.. yala texq,.. alulah xnulis nyaa yaa .. sengsara betul sy tngok si Farah ya,..hahaha .. dh habih jaxq masa seni,.. mek orng sngja ngkah spek ya balek rah meja nya.. eksen la texq, polh cita da orng berik pas2 texq, tp sbenarnya neyda.. mek orng punya kerja .. dhla ny manas pas ya,kmk ketwa jaxq !! hehehe.. keciannn .... nasib jaxq ny xmarahhh .. hehe .. so itulah keshah buat hari ni .. hehe


p/s :: im soe klu de word slh or what okay,, !! C:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List