My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 30 Januari 2011

Lonely gurl ..hehe


Huh,.. sejuk ka malam nie..kat luar tu hujan.. op coz sejuk kan..hehe.. huh,..apa yang aQu bwat ??.. aQu bwat bodo je la..eh, takdela.. juz duduk dengan melayap blog.. sambil2 tu kite tinjau la faceBOOK ea..mana tahu, ade komen orang yg leh aQu lIKE kan..haha.. eh2..cop2.. test suhu badan loxq.. Aha,..panas dh turun.. suara pun makin ok jap.. p, esoxq ??.. ntahla..makin teruk kot klu test sore bngun pagi.. Haiya.. sebenarnya, aQu bukannya suka ..atau nak sangat jatuh sakit demam ni.. dhla demam mengejut.. mybe disebabkan men hujan tempoh hari.. budak nakal la katakan.. xmaok dengar pe kata orang.. Kite cume mseh berpegang an word kite.. WHO CARE YO..haha.. Hurm.. walaupun ni dah hari Ahad,.. kite adala nak story2 kit tyme kat skull.. Waktu tu tyme PSK.. kite bukan lama lagi cikgu,..p, cikgu tak datang2 jugak.. last2.. da cg. kaunseling sin in.. dia bincang an kelz kite sal kerjaya.. besh jugak la.. nak tahu,.. cita2 te ape.. kite teringin nak jadi pereka grapik..yang tersohor di abad nie.. kite kena ambil sub. seni klu nak kerjaya tu..pastu mesti credict 3 subject termasuk seni dan English.. So, maknanya sekarang.. aQu mesti study hard ntuk mencapai kerjaya tu.. Hurm,..yang menulis novel tu pulak.. aQu buat sebagai kerja samping.. pat wat duit ckit ye..hahahha..Yea..ingat senang ke nak jadi penulis novel.. susah tau..Aqu bertekad dari sekarang nak jadi pereka graphic dan penulis novel yang terkenal...Yeah,..beshnye..pastu kite masuk Universiti.. ada PLKN pulak tu..oh3..nasibla..p, bagush gak pat masuk tu.. leh mengajar aQu cara yang lebih berdisiplin..takla mengharapkan KADET POLIS je..hahaha.. kawad pun x lepas.. malunya kita.. <----- Dush, kantoi meh..hahhaa..shhhh.. jangan bising meh..hahaha.. apela yang aQu merepek lam blog nie.. p,..itulah realitinya...perkara yang aQu bwat pada tahun nie..tahun 2011.. sekarang aQu kurang pegang hp..cam xda guna bha.. hp tu dh cam MP3..kan3.. ingat kenangan lalu.. huhuhu..
Ep, wawa Alin..came on.. don't be sad..wake up gurl..cheer up.. CHAIYOK2..jangan cdih2.. let bygone..be bygone k..
K..lah stop dulu wei.. nanti de masa te update lagi..da..

p/s : as ussually..soe klu tersalah ejaan ke ..hahaha.. exited cite meh..juz be cool k.. bye .. =)
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Ahad, 23 Januari 2011

write all abt me..


Hurm..mcm2 je story2 lam blog ney.. but,..it still happenig..  ya2.. nak story nie..benda pe yg aQu lakukan skarang.. wak2 aQu catat lam blog ni.. sambil tu aQu dgr lagu..biar besh ckit klu nak mencatat lam ni.. huh,..lama gak asanya tak update blog.. mana tidakny,.. bz an cowlh.. byk homework pulak tu.. kelmarin,.. skull ganti.. boleh dikatakan malas aQu nak g.. p, maok wat camne kan.. pegi je la.. menimba ilmu la katakan.. p, bukannya pat fokus ilak.. angol asanya.. dah sampai skull..lom pape,..dah asa maok blit umah..walaupun, umah dekat je ..jalan kaki memang pun dh smpai..tak sampai lima minit pun..ok la,..klu cite sal skull tu..hehe.. ney maok share kit.. sal aQu an dye..ney dikatakan dh  msuk tiga minggu.. eran je..why im still remember him.. walaupun..la,..byk ny walaupun ye..haha.. walaupun dh clash.. bukannya ape.. memang itula kenyataannya..hati maseh sayang la katakan.. kan3.. sayang sangat2.. iya..mish dye sangat3...walaupun dia bukan milik te lagi..kan3..awak??.. klu awak nak tahu kan..kite cni mseh ingt awak.. kite cni epy pun sbb awak.. harap,..kite leh jumpa.. hehe.. k, lah nanti story2 lagi..bye.. BLUR<-----

P/S : MAAF YE..KLU DE TERSALAH EJAAN KE APE KE..MAAF YE..HAHA.. =)
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Selasa, 11 Januari 2011

Aiya..penat..


Haiyaa..Hari nie..sangat penat wo..lepas gotong-royong an kwn, bukannya terus blit umat..p, terus jalan..merayap ke tmpat len..hihi.. p, walaupun penat..kenyataannya..memang besh giler ..haha.. Kite kena blaja mam aiskrim cornetto love royal strawberry.. yummy..!! waktu kita lagi sibuk an genx kite.. adala mamat nie..tiba2 je tegur kite..macam la kite knl an dia..haiya.. korang nak tahu..p, dia cakap.. "ntuk mexq xda ka?"..??.. Sy tyme tu juz diam je la..kaku.. habiz..kite bukanny knl dia pun..nasib la..kwn kite yang sorng tu..cakap an dia dengan slumbernye.. "soe..duit dh bish"..kite ape lagi..ketawa je la..ntahla..apsal nak ketawe ea..??..lawak sangat ke tyme tu.. muka laki tu terus malu tu..hahaha..lawak2.. ada lagi.. tyme kami jln tadi..ade ke patut om1 yg nak beli pyung tu..nak test payung tu bgush ke tidak??.. aiyoyo..dh la menghalang laluan kami.. kawan kite cakap lagi.."ape hal ka om1 ea bersamurai kat cia?".. sy ketawa je la ape yg kwn sy tu ckp..hahaha.. mcm2 je krenah orng tyme sy jln2 ptng tadi..ish3..k lah,..stop loxq..da hal..nanti story lagi..hehe..=)

p/s : macam biasa..soe klu de slh ejaan ketika sy mnaip ye..haha
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Ahad, 30 Januari 2011

Lonely gurl ..hehe

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:36 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Huh,.. sejuk ka malam nie..kat luar tu hujan.. op coz sejuk kan..hehe.. huh,..apa yang aQu bwat ??.. aQu bwat bodo je la..eh, takdela.. juz duduk dengan melayap blog.. sambil2 tu kite tinjau la faceBOOK ea..mana tahu, ade komen orang yg leh aQu lIKE kan..haha.. eh2..cop2.. test suhu badan loxq.. Aha,..panas dh turun.. suara pun makin ok jap.. p, esoxq ??.. ntahla..makin teruk kot klu test sore bngun pagi.. Haiya.. sebenarnya, aQu bukannya suka ..atau nak sangat jatuh sakit demam ni.. dhla demam mengejut.. mybe disebabkan men hujan tempoh hari.. budak nakal la katakan.. xmaok dengar pe kata orang.. Kite cume mseh berpegang an word kite.. WHO CARE YO..haha.. Hurm.. walaupun ni dah hari Ahad,.. kite adala nak story2 kit tyme kat skull.. Waktu tu tyme PSK.. kite bukan lama lagi cikgu,..p, cikgu tak datang2 jugak.. last2.. da cg. kaunseling sin in.. dia bincang an kelz kite sal kerjaya.. besh jugak la.. nak tahu,.. cita2 te ape.. kite teringin nak jadi pereka grapik..yang tersohor di abad nie.. kite kena ambil sub. seni klu nak kerjaya tu..pastu mesti credict 3 subject termasuk seni dan English.. So, maknanya sekarang.. aQu mesti study hard ntuk mencapai kerjaya tu.. Hurm,..yang menulis novel tu pulak.. aQu buat sebagai kerja samping.. pat wat duit ckit ye..hahahha..Yea..ingat senang ke nak jadi penulis novel.. susah tau..Aqu bertekad dari sekarang nak jadi pereka graphic dan penulis novel yang terkenal...Yeah,..beshnye..pastu kite masuk Universiti.. ada PLKN pulak tu..oh3..nasibla..p, bagush gak pat masuk tu.. leh mengajar aQu cara yang lebih berdisiplin..takla mengharapkan KADET POLIS je..hahaha.. kawad pun x lepas.. malunya kita.. <----- Dush, kantoi meh..hahhaa..shhhh.. jangan bising meh..hahaha.. apela yang aQu merepek lam blog nie.. p,..itulah realitinya...perkara yang aQu bwat pada tahun nie..tahun 2011.. sekarang aQu kurang pegang hp..cam xda guna bha.. hp tu dh cam MP3..kan3.. ingat kenangan lalu.. huhuhu..
Ep, wawa Alin..came on.. don't be sad..wake up gurl..cheer up.. CHAIYOK2..jangan cdih2.. let bygone..be bygone k..
K..lah stop dulu wei.. nanti de masa te update lagi..da..

p/s : as ussually..soe klu tersalah ejaan ke ..hahaha.. exited cite meh..juz be cool k.. bye .. =)

Ahad, 23 Januari 2011

write all abt me..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 1:20 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Hurm..mcm2 je story2 lam blog ney.. but,..it still happenig..  ya2.. nak story nie..benda pe yg aQu lakukan skarang.. wak2 aQu catat lam blog ni.. sambil tu aQu dgr lagu..biar besh ckit klu nak mencatat lam ni.. huh,..lama gak asanya tak update blog.. mana tidakny,.. bz an cowlh.. byk homework pulak tu.. kelmarin,.. skull ganti.. boleh dikatakan malas aQu nak g.. p, maok wat camne kan.. pegi je la.. menimba ilmu la katakan.. p, bukannya pat fokus ilak.. angol asanya.. dah sampai skull..lom pape,..dah asa maok blit umah..walaupun, umah dekat je ..jalan kaki memang pun dh smpai..tak sampai lima minit pun..ok la,..klu cite sal skull tu..hehe.. ney maok share kit.. sal aQu an dye..ney dikatakan dh  msuk tiga minggu.. eran je..why im still remember him.. walaupun..la,..byk ny walaupun ye..haha.. walaupun dh clash.. bukannya ape.. memang itula kenyataannya..hati maseh sayang la katakan.. kan3.. sayang sangat2.. iya..mish dye sangat3...walaupun dia bukan milik te lagi..kan3..awak??.. klu awak nak tahu kan..kite cni mseh ingt awak.. kite cni epy pun sbb awak.. harap,..kite leh jumpa.. hehe.. k, lah nanti story2 lagi..bye.. BLUR<-----

P/S : MAAF YE..KLU DE TERSALAH EJAAN KE APE KE..MAAF YE..HAHA.. =)

Selasa, 11 Januari 2011

Aiya..penat..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:02 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Haiyaa..Hari nie..sangat penat wo..lepas gotong-royong an kwn, bukannya terus blit umat..p, terus jalan..merayap ke tmpat len..hihi.. p, walaupun penat..kenyataannya..memang besh giler ..haha.. Kite kena blaja mam aiskrim cornetto love royal strawberry.. yummy..!! waktu kita lagi sibuk an genx kite.. adala mamat nie..tiba2 je tegur kite..macam la kite knl an dia..haiya.. korang nak tahu..p, dia cakap.. "ntuk mexq xda ka?"..??.. Sy tyme tu juz diam je la..kaku.. habiz..kite bukanny knl dia pun..nasib la..kwn kite yang sorng tu..cakap an dia dengan slumbernye.. "soe..duit dh bish"..kite ape lagi..ketawa je la..ntahla..apsal nak ketawe ea..??..lawak sangat ke tyme tu.. muka laki tu terus malu tu..hahaha..lawak2.. ada lagi.. tyme kami jln tadi..ade ke patut om1 yg nak beli pyung tu..nak test payung tu bgush ke tidak??.. aiyoyo..dh la menghalang laluan kami.. kawan kite cakap lagi.."ape hal ka om1 ea bersamurai kat cia?".. sy ketawa je la ape yg kwn sy tu ckp..hahaha.. mcm2 je krenah orng tyme sy jln2 ptng tadi..ish3..k lah,..stop loxq..da hal..nanti story lagi..hehe..=)

p/s : macam biasa..soe klu de slh ejaan ketika sy mnaip ye..haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List