My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 11 November 2011

Holiday Mood


Assalamualaikum para pembaca sume, dan selamat Malam.. Lama betul tak update blog nie, .. bz sgt ler sblum nie,.. yg sempat on tu pun  Facebook .. itu pun kejap OFF kejap ON balik, hehe .. para readers nk tahu tak, Alin update blog ni dgn mata yg trsangat ler mng antuk, .. tp, mana2 lah,.. lagipun, holiday dh mula.. tidur akhir ckit pun takpe .. lgpun, ptg tadi tiba2 terasa ler borink, nasib baek ada orng yg sudi teman Alin bermecz.. itu pun kejap je .. Huh, .. Tak sabar rasanya esok, Alin sekeluarga nak balik kampung, sbb lusa da majlis kahwin saudara kita .. dpt ler kita maen ngn Baby Qirin dan Baby Danish, hehe ,, besh,, besshh .. klu korang nk tahu, tak lama lagi pun Alin nk dpt adik baru .. bulan 12 nie, tak sabar rasanya nk tngok adik lahir,.. semestinya chomey like me kan.. mcm kakak2 dia .. haha .. Alamai Ai, nmpak sgt puji diri masing2, .. tp, Alin peduli apa, saya punya hal lahh .. bhha .. tp, wah, byk tp tp nie. haha .. semestinya Adik2 Alin chantik, chomey2 sumanyaa .. kann .. hehe .. okaylah, dh blur nk tulis apa nie, hurrmm ,.. so epy Holiday ler .. 

:: p/s , Epy Holiday suma yaa klu tersalah type ape ka, im soe::

Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 11 November 2011

Holiday Mood

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:12 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum para pembaca sume, dan selamat Malam.. Lama betul tak update blog nie, .. bz sgt ler sblum nie,.. yg sempat on tu pun  Facebook .. itu pun kejap OFF kejap ON balik, hehe .. para readers nk tahu tak, Alin update blog ni dgn mata yg trsangat ler mng antuk, .. tp, mana2 lah,.. lagipun, holiday dh mula.. tidur akhir ckit pun takpe .. lgpun, ptg tadi tiba2 terasa ler borink, nasib baek ada orng yg sudi teman Alin bermecz.. itu pun kejap je .. Huh, .. Tak sabar rasanya esok, Alin sekeluarga nak balik kampung, sbb lusa da majlis kahwin saudara kita .. dpt ler kita maen ngn Baby Qirin dan Baby Danish, hehe ,, besh,, besshh .. klu korang nk tahu, tak lama lagi pun Alin nk dpt adik baru .. bulan 12 nie, tak sabar rasanya nk tngok adik lahir,.. semestinya chomey like me kan.. mcm kakak2 dia .. haha .. Alamai Ai, nmpak sgt puji diri masing2, .. tp, Alin peduli apa, saya punya hal lahh .. bhha .. tp, wah, byk tp tp nie. haha .. semestinya Adik2 Alin chantik, chomey2 sumanyaa .. kann .. hehe .. okaylah, dh blur nk tulis apa nie, hurrmm ,.. so epy Holiday ler .. 

:: p/s , Epy Holiday suma yaa klu tersalah type ape ka, im soe::

0 ulasan on "Holiday Mood"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List