My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 31 Julai 2011

:: Epy w/pun Sesaat .. ::


Salam Ramadhan sume, ehurm .. hari ni Alin nak story ttng tu > Epy w/pun sesaat> ..


       ntahla, aku tak tahula tajuk ape ke benda yg aku merepek hari nie..Huh,whateber ler .. hehe , .. bukan nye.. hehe, Hari ni bngun epy kita epy sgt.. ntahla.. mybe sbb mlm tadi kot .. dpt mcz dgn orng yg kta sygggg .. w/pun takler lama pun.. line mlm tdi pun slow motion jerk ,.. tp, lantak lah, yg penting kta syukur, epy sgt dpt mcz dgn dia.. rasa warna-warni je dunia ni bila bc mcz dia.. haha .. sbgai bukti cam ne upa kita epy.. Alin bgi tnjuk pixta niii .. Aha, Alin epy sgt mcm bunga tuu .. chomeyy .. okayla,.. tu je story hari ni.. jumpa anda di entry yg baruu ..

p/s :: lastly, Sorry ,, !!

Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Sabtu, 30 Julai 2011

SundayDy yg memborink kan ..


Haloo readers .. Hurm, hari ni 31/7 klu tak silap , merupakan hari yg sgt borink, huhuhu .. tak tahu ler nape asa borink sgt hari ni .. I think my lazy sick come again menguasai diriku ini, yahh.. kuar dh word sastera itu .. haha .. gasak je la .. Adeh2 .. Nak mcz, takde orng dgn, tapi.. tak kesah sgt ler .. nak update novel, aku rasa my idea hv gove.. dh runaway.. kuar dlm otak idea..  So, benda yg aku bwat skrng dgn lagu dlm hp .. itupun lagu berulang-ulang, boring2 .. lantak ler.. nanti cari lagu korea baru .. then, on9 fb  smbil type ..luah ape yg patut dlm blog nie.. dhla esok cuti, firstday puasa pulak tuu .. semestinya benda yg akan ku buat esok.. jemur bju, kemas umah .. dan Whatever ler .. so borink .. pas tu watching tv .. Ya Rabbi, makin la malas aku dbwatnyee .. Hurm, kadang2 aku heran gak.. tyme free2 mcm ni, nape arh idea tak dtng.. dhla novel aku stuck smpai ke situ je .. nama novel pun belum cari .. nama bab2 nye pun susah mahu cari.. adoh !! help me !! I need someone utk bkongsi mslah .. .. blank otak, adeh2 .. terpksa aku bwat research tyme holiday pnjng nanti .. ni yg susah ni klu hidup sngle kan .. klu hrpkan kwn, sumenya bz dgn hal masing2 .. Huh, Whatever ler .. yg penting.. im epy smpai skrng .. kan3 !!?? .. Bak kata orng ramai.. tempuhi dugaan hidup dgn snyuman.. kann .. w/pun kita tahu perkara tu sulit bgi kita.. =)

p/s :: hehe, soela klu da ape2 tersilap bhsa ke ape ke , ye ?? .. ngee ~ hurm .. kdng2 byk benda yg mrepek dlm ni.. sukasuki jerk ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 29 Julai 2011

HangOut dgn kwn sblum bulanRamadhan ,,


Hye readerzz , hee~ jumpa lagi nampak gaya nye ni, hehe .. minggu ni besh sgt .. byk dhabiskn dgn g jln2 dgn kwn .. hehe .. klu pasal jln2, Alin suka sbb kwn yg spon sumenya .. yg penting budget semestinya wajib ada makan .. haha .. orng jln kurus .. tp, makin gemuk ade ler.. mana tidak nyee, perut padat dgn mkn jaxq.. maok tauk mkn ape.. KFC,SUGARBUN, iGLOOL .. adeh2 , dhla tadi penat bjalan g kmpung sbrang.. jln kaki tu you .. Rasa maok pitam ade juak jln tyme ye.. mana taknyee.. belari berkejaran kat cia .. maok cpat smpai bha,.. kwn ditinggal rah blakang, hahhaa .. kesian2 .. ade juak kwn manas knk tnggal blakang .. Adesh2 .. dh sampey KFC texq, ingat maok duduk .. tp, malangnyee.. KFC byk der orng .. terpksa la patah blik rah Sugarbun.. nang exercise habis lerr .. dhla kwn sorng tuk,.. Ter DOMOKUN2 .. nang obses benor dgn ptung yaa.. lelah juak kta dgrnyee.. last2 bli juak DMOKUN nya yaa.. bukan maen gik epy .. pas ye pgi kdai aksesori beli keychain yg de Initial A, B,C,D SMPAI z .. Pas ya, kena cari jln cepat ke Iglool .. nang penat habis ri tuk .. sakit kaki ..tp, nasibla.. yg penting kita enjoyy .. hahahhaa ..

p/s :: soe, klu cita ni plek2 ckit.. haha .. layan !! ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Kisah Hati Alin


Assalamualaikum W.B.T . Apa kabar sume kpd my readerz, hee ~ rasanya lama jugak Alin tak update blog ni .. bukan ny lama, memang takde sentuh pun, hehe .. Bak kata kwn Alin, bz sgt .. hehe .. Hurm, hari ni Alin nak update blog ttng tajuk yg diatas, hurm .. Alin sbenarnye ade kenal satu laki ni, dlm fb .. dia ni baek sgt .. stiap hari, boleh dkatakan almost everyday tnya khabar kita .. last2 laki tu ada ajak kita couple .. nak tahu ape respon kita,.. Alin tnpa pk ape2 trus cakap yg Alin xdpt trima cpa2 gik .. terusterang je ckap yg kita still syg orng dlu yg prnah singgah dhati .. ya, Alin tahu jwapan tu memang mngecewakan dia.. tp, seeloknya biar dia tahu la kan .. hurm .. tiba2 oneday ..
Alin rasa serba salah .. sbb buat dye mcm tuu .. so, Alin ambil kputusan mngelak drpd trima mcz dari dia.. n jwb kol dia .. Alin cuma dpt rasa dgn bwat cara tu mybe dia dapat berhenti sndri drpd mcz n kol Alin .. Tp, Alin slh .. dia tak prnah give-up .. dan baru hari ni lah .. Alin mcz dia, jgn prnah mcz Alin lagi.. dont ask me why .. bcoz I cant tell you .. dan akhirnya dia faham ler .. Hurm, Im so sorry coz hve to do diz for youu ..
Aha, itulah ending nye.. hehe .. tak tahula cita Alin ni readerz paham ke tidak .. maen type je ni .. hehe ..

p/s :: Sorry klu de slh word ke or what .. jumpa lagi pd entry yg sterusnyee .. ngee ~ ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Ahad, 31 Julai 2011

:: Epy w/pun Sesaat .. ::

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 11:43 PTG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Salam Ramadhan sume, ehurm .. hari ni Alin nak story ttng tu > Epy w/pun sesaat> ..


       ntahla, aku tak tahula tajuk ape ke benda yg aku merepek hari nie..Huh,whateber ler .. hehe , .. bukan nye.. hehe, Hari ni bngun epy kita epy sgt.. ntahla.. mybe sbb mlm tadi kot .. dpt mcz dgn orng yg kta sygggg .. w/pun takler lama pun.. line mlm tdi pun slow motion jerk ,.. tp, lantak lah, yg penting kta syukur, epy sgt dpt mcz dgn dia.. rasa warna-warni je dunia ni bila bc mcz dia.. haha .. sbgai bukti cam ne upa kita epy.. Alin bgi tnjuk pixta niii .. Aha, Alin epy sgt mcm bunga tuu .. chomeyy .. okayla,.. tu je story hari ni.. jumpa anda di entry yg baruu ..

p/s :: lastly, Sorry ,, !!

Sabtu, 30 Julai 2011

SundayDy yg memborink kan ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 11:01 PTG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Haloo readers .. Hurm, hari ni 31/7 klu tak silap , merupakan hari yg sgt borink, huhuhu .. tak tahu ler nape asa borink sgt hari ni .. I think my lazy sick come again menguasai diriku ini, yahh.. kuar dh word sastera itu .. haha .. gasak je la .. Adeh2 .. Nak mcz, takde orng dgn, tapi.. tak kesah sgt ler .. nak update novel, aku rasa my idea hv gove.. dh runaway.. kuar dlm otak idea..  So, benda yg aku bwat skrng dgn lagu dlm hp .. itupun lagu berulang-ulang, boring2 .. lantak ler.. nanti cari lagu korea baru .. then, on9 fb  smbil type ..luah ape yg patut dlm blog nie.. dhla esok cuti, firstday puasa pulak tuu .. semestinya benda yg akan ku buat esok.. jemur bju, kemas umah .. dan Whatever ler .. so borink .. pas tu watching tv .. Ya Rabbi, makin la malas aku dbwatnyee .. Hurm, kadang2 aku heran gak.. tyme free2 mcm ni, nape arh idea tak dtng.. dhla novel aku stuck smpai ke situ je .. nama novel pun belum cari .. nama bab2 nye pun susah mahu cari.. adoh !! help me !! I need someone utk bkongsi mslah .. .. blank otak, adeh2 .. terpksa aku bwat research tyme holiday pnjng nanti .. ni yg susah ni klu hidup sngle kan .. klu hrpkan kwn, sumenya bz dgn hal masing2 .. Huh, Whatever ler .. yg penting.. im epy smpai skrng .. kan3 !!?? .. Bak kata orng ramai.. tempuhi dugaan hidup dgn snyuman.. kann .. w/pun kita tahu perkara tu sulit bgi kita.. =)

p/s :: hehe, soela klu da ape2 tersilap bhsa ke ape ke , ye ?? .. ngee ~ hurm .. kdng2 byk benda yg mrepek dlm ni.. sukasuki jerk ::

Jumaat, 29 Julai 2011

HangOut dgn kwn sblum bulanRamadhan ,,

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:29 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Hye readerzz , hee~ jumpa lagi nampak gaya nye ni, hehe .. minggu ni besh sgt .. byk dhabiskn dgn g jln2 dgn kwn .. hehe .. klu pasal jln2, Alin suka sbb kwn yg spon sumenya .. yg penting budget semestinya wajib ada makan .. haha .. orng jln kurus .. tp, makin gemuk ade ler.. mana tidak nyee, perut padat dgn mkn jaxq.. maok tauk mkn ape.. KFC,SUGARBUN, iGLOOL .. adeh2 , dhla tadi penat bjalan g kmpung sbrang.. jln kaki tu you .. Rasa maok pitam ade juak jln tyme ye.. mana taknyee.. belari berkejaran kat cia .. maok cpat smpai bha,.. kwn ditinggal rah blakang, hahhaa .. kesian2 .. ade juak kwn manas knk tnggal blakang .. Adesh2 .. dh sampey KFC texq, ingat maok duduk .. tp, malangnyee.. KFC byk der orng .. terpksa la patah blik rah Sugarbun.. nang exercise habis lerr .. dhla kwn sorng tuk,.. Ter DOMOKUN2 .. nang obses benor dgn ptung yaa.. lelah juak kta dgrnyee.. last2 bli juak DMOKUN nya yaa.. bukan maen gik epy .. pas ye pgi kdai aksesori beli keychain yg de Initial A, B,C,D SMPAI z .. Pas ya, kena cari jln cepat ke Iglool .. nang penat habis ri tuk .. sakit kaki ..tp, nasibla.. yg penting kita enjoyy .. hahahhaa ..

p/s :: soe, klu cita ni plek2 ckit.. haha .. layan !! ::

Kisah Hati Alin

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:05 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum W.B.T . Apa kabar sume kpd my readerz, hee ~ rasanya lama jugak Alin tak update blog ni .. bukan ny lama, memang takde sentuh pun, hehe .. Bak kata kwn Alin, bz sgt .. hehe .. Hurm, hari ni Alin nak update blog ttng tajuk yg diatas, hurm .. Alin sbenarnye ade kenal satu laki ni, dlm fb .. dia ni baek sgt .. stiap hari, boleh dkatakan almost everyday tnya khabar kita .. last2 laki tu ada ajak kita couple .. nak tahu ape respon kita,.. Alin tnpa pk ape2 trus cakap yg Alin xdpt trima cpa2 gik .. terusterang je ckap yg kita still syg orng dlu yg prnah singgah dhati .. ya, Alin tahu jwapan tu memang mngecewakan dia.. tp, seeloknya biar dia tahu la kan .. hurm .. tiba2 oneday ..
Alin rasa serba salah .. sbb buat dye mcm tuu .. so, Alin ambil kputusan mngelak drpd trima mcz dari dia.. n jwb kol dia .. Alin cuma dpt rasa dgn bwat cara tu mybe dia dapat berhenti sndri drpd mcz n kol Alin .. Tp, Alin slh .. dia tak prnah give-up .. dan baru hari ni lah .. Alin mcz dia, jgn prnah mcz Alin lagi.. dont ask me why .. bcoz I cant tell you .. dan akhirnya dia faham ler .. Hurm, Im so sorry coz hve to do diz for youu ..
Aha, itulah ending nye.. hehe .. tak tahula cita Alin ni readerz paham ke tidak .. maen type je ni .. hehe ..

p/s :: Sorry klu de slh word ke or what .. jumpa lagi pd entry yg sterusnyee .. ngee ~ ::
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List