My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 2 November 2012

Debaran SPM semakin terasa


Assalamualaikum warga blogger. Lama rasanya tak update entry baru ni. Sorryla sbb Alin tak ada msa sgt nak update.. Alin byk fokus dgn bla.. blaja.. blaja dan blaja lagi.. Tp, Alin akan cuba utk update entry baru selalu lepas ni.. mybe lepas spm kot..So, hari ni, Alin saja nak update entry baru utk korang. Semestinya korang miss dgn entry Alin kan??.. wahh, perasan pulak.. Btw, lupa nak tnya kabar korang? klu tak tnya pun semestinya korang sehat kan.. haha.. kidding2.. Jgn terasa,ok.. So, kpd yg sehat tu truskanlah dgn akt korang sume n kpd yg tak sehat tu cepat2 ler sehat.. Alin doakan korang sume sehat sentiasa.. Ermm, apa lagi ek??,, 
Tak lama lagi Alin nk SPM.. bkn tak lama lagi, dh hmpir pun.. Hari Isnin ni dh exam. Wish me luck,k.. Harap Alin dpt buat yg terbaek.InsyaAllah.. Alin pun ucapkan selamat maju jaya kpd SPM n STPM candidates.. =)
Tak terasa dh nak SPM dh.. baru semalam Alin daftar Form1.. ni dah nak SPM pulak.. hehe .. Semestinya Alin akan miss moment tahun ni.. ok la.. Alin out dulu.. jmpa kat entry yg seterusnya... Assamualaikum.. =)
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 2 November 2012

Debaran SPM semakin terasa

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:27 PG
Reaksi: 
0 ulasan Pautan pada catatan ini
Assalamualaikum warga blogger. Lama rasanya tak update entry baru ni. Sorryla sbb Alin tak ada msa sgt nak update.. Alin byk fokus dgn bla.. blaja.. blaja dan blaja lagi.. Tp, Alin akan cuba utk update entry baru selalu lepas ni.. mybe lepas spm kot..So, hari ni, Alin saja nak update entry baru utk korang. Semestinya korang miss dgn entry Alin kan??.. wahh, perasan pulak.. Btw, lupa nak tnya kabar korang? klu tak tnya pun semestinya korang sehat kan.. haha.. kidding2.. Jgn terasa,ok.. So, kpd yg sehat tu truskanlah dgn akt korang sume n kpd yg tak sehat tu cepat2 ler sehat.. Alin doakan korang sume sehat sentiasa.. Ermm, apa lagi ek??,, 
Tak lama lagi Alin nk SPM.. bkn tak lama lagi, dh hmpir pun.. Hari Isnin ni dh exam. Wish me luck,k.. Harap Alin dpt buat yg terbaek.InsyaAllah.. Alin pun ucapkan selamat maju jaya kpd SPM n STPM candidates.. =)
Tak terasa dh nak SPM dh.. baru semalam Alin daftar Form1.. ni dah nak SPM pulak.. hehe .. Semestinya Alin akan miss moment tahun ni.. ok la.. Alin out dulu.. jmpa kat entry yg seterusnya... Assamualaikum.. =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List