My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Rabu, 1 Jun 2011

Move on life yeah !


Assalamualaikum semua, mlm ni Alin teringin sangat nak cita kat korang sume pasal Alin .. Alhamdullillah, Alin sekarang dah bole move on dh .. tak macam dulu, asyik nak nangis je.. ingat benda dulu mesti nak nangis kan .. huhu, dh nama pun masa tu org patah hati kan ~~ , air mata mana yg bole mengelak dripda menitis ..kan ..kan.. kan .. hehe .. Walaupun sampai sekarang, Alin maseh tak faham lagi apa sbb dye brubah mcm tu skali .. Korek2 rahsia pun tak dapat .. rasa give up pula asa nya ni .. hehe , mcz pun.. still sama je .. ntahla.. Alin pun tak dpt pk lagi .. Whatever lah, Alin tak care lagi fasal tu .. what de hell think about dat ??.. juz waste my time .. ( shhhy.. w/pun bunyinya look like org marah, but still syg dia tau.. hehe ) tersengih-sengih Alin update blog ni .. haha.. besh , ntahla rasa epy pula smbil dgr lagu ni.. tenang je .. Nak tahu lagu ape Alin dgr?? .. When ur gone lah .. hehe, Alin suka dgr lagu ni.. ada mksd .. wktu clash dulu, kwn Alin ada suruh Alin bagi lagu ni kat dia.. Tp, Alin takmau.. malu bha.. haha .. lagipun, mana ada contact lagi kan .. Haiyaa .. Tapi kan .. wah.. byk tapi2 ni.. hee, Alin heran gak, nape larh Alin selalu mimpi sal dia ow??.. apa mksdnya tuhan bgi mmpi macam tu?.. ada mksd ke?? .. (haha, nampak sgt mengharapkan mmpi tu lastnyer jd real kan, Alin .. cakap je la ).. memang betul pun.. memang itu yg Alin tersangat harapkan.. Tp, mybe mustahilkan .. tp, tak mustahil gak kan.. mybe jodoh kami bukan sekarang.. mana tahu dh besar nanti dipertemukan.. kan ??.. Ceh, bukan maen lagi ni..hihihi .. sumenya tak mustahilkan .. Amin~~ .. hehe ..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

2 ulasan:

kintey3493

wow... :)) love sapa ya sys..kungsi2..hahaha

Mish Alin Shcazyween

ex dlok la..hehe

Catat Ulasan

Rabu, 1 Jun 2011

Move on life yeah !

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:35 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum semua, mlm ni Alin teringin sangat nak cita kat korang sume pasal Alin .. Alhamdullillah, Alin sekarang dah bole move on dh .. tak macam dulu, asyik nak nangis je.. ingat benda dulu mesti nak nangis kan .. huhu, dh nama pun masa tu org patah hati kan ~~ , air mata mana yg bole mengelak dripda menitis ..kan ..kan.. kan .. hehe .. Walaupun sampai sekarang, Alin maseh tak faham lagi apa sbb dye brubah mcm tu skali .. Korek2 rahsia pun tak dapat .. rasa give up pula asa nya ni .. hehe , mcz pun.. still sama je .. ntahla.. Alin pun tak dpt pk lagi .. Whatever lah, Alin tak care lagi fasal tu .. what de hell think about dat ??.. juz waste my time .. ( shhhy.. w/pun bunyinya look like org marah, but still syg dia tau.. hehe ) tersengih-sengih Alin update blog ni .. haha.. besh , ntahla rasa epy pula smbil dgr lagu ni.. tenang je .. Nak tahu lagu ape Alin dgr?? .. When ur gone lah .. hehe, Alin suka dgr lagu ni.. ada mksd .. wktu clash dulu, kwn Alin ada suruh Alin bagi lagu ni kat dia.. Tp, Alin takmau.. malu bha.. haha .. lagipun, mana ada contact lagi kan .. Haiyaa .. Tapi kan .. wah.. byk tapi2 ni.. hee, Alin heran gak, nape larh Alin selalu mimpi sal dia ow??.. apa mksdnya tuhan bgi mmpi macam tu?.. ada mksd ke?? .. (haha, nampak sgt mengharapkan mmpi tu lastnyer jd real kan, Alin .. cakap je la ).. memang betul pun.. memang itu yg Alin tersangat harapkan.. Tp, mybe mustahilkan .. tp, tak mustahil gak kan.. mybe jodoh kami bukan sekarang.. mana tahu dh besar nanti dipertemukan.. kan ??.. Ceh, bukan maen lagi ni..hihihi .. sumenya tak mustahilkan .. Amin~~ .. hehe ..

2 ulasan on "Move on life yeah !"

kintey3493 on 1 Jun 2011 8:45 PG berkata...

wow... :)) love sapa ya sys..kungsi2..hahaha

Mish Alin Shcazyween on 1 Jun 2011 8:21 PTG berkata...

ex dlok la..hehe

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List