My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 3 Jun 2011

Borink , Buat Apa ?? ..


Hye, ngee~ hehe ..nak share ckit perkara apa la aku suka sgt buat waktu borink camni.. wah , dh ber'aku' pula ni .. takpe arh, bukan selalu pun kan ..Ceh , .. Kan , aku ni salunya dok umah je dgn my sista .. perempuan sume tau.. korang sume nak tau kami adek beradek suka watpe dlm umah ni?.. Yang pastinya 6ber one on9 la kan .. haha .. maklumla, kat umah ni byk komp, satu komp kat bilik aku.. actually, komp yg de kat dlm bilik aku ni utk buat novel.. Ayah yg pasang, sbb dia tahu aku ni minah Novelist la.. haha, tp, ntahla.. Novel aku bru je stngh jln .. mklumla, busy dgn skolah .. mana ada masa nak update novel pe sume tu hah .. But dont worryla my lovely daddy, novel tu tak akan jd sia2, Alin pomise bha.. hee ~~ .. dlm rumah ni byk fasilitas yg tlah parents bgi kat aku dgn adek2 .. tp, ya.. aku akui.. tak penah nak hargai lngsung .. hehe .. phm2 je la .. oke, slain menghdp komp, lyn fb , blog pe sume tu .. aku kat umah ni ada buat exersice ckit kat umah.. mean nya, dancing la .. ntahla, pd aku dancing mmng besh, realese tension.. dancing tu pun sambil dgr lagu la kan.. dgn mulut menyanyi pulak tu .. cewaah, mesti korang tak cayee kan .. taknak caye sudaa.. semestinya,ngee~ .. nak tahu antara lagu yg sering dimain kami adek bradek, opcoz la lagu korea, Agness .. musix mereka besh.. Gempak habis .. smpai peluh2 dancing, lastnyee, abih dancing.. ketawa..hahahha .. epy glerr tau buat benda tu sumee.. tak la borink je dok kat umah .. lagipun, my mum an daddy oweys keje.. so, just do dat thing je la.. lagi satu , aku pun single, salunya orng yg de couple2 bknnya maen lagi mcz 24 jam .. dtg aku je nie yg lain ..kdng2 jelez gak dgn kwn2 kita yg da couple tu tau, smpaikan couple 2thun tu hah..aku doakan sume bestis aku dgn psngn diorng tu kekal slmnya.. haha .. biar je la kan .. mcm yg aku penah ckp sblum ni in blog, hdup aku skrng dh oke tnpa dia .. w/pun, still ingt dyee..tengok ,, aku dh jd ingt dia pulak .. aisehh .. hehehe .. 

Erm, sekarang aku busy mndengar lagu ~ OneMoreTime by KimHyunJoong .. suka lagu nie, muziknya pun bsh.. romantik, Ost Playful Kiss la ktakan ,.. cita nya pun besh, romantiss .. waa, juz imagine la klu aku dpt bf mcm diye.. mesti bhagia kan !! .. mula la aku ni BERANGAN .. hiii, mklumlah, PEMBERANGAN 6ber 1 dlm dunia.. hahaha .. oke lah, stop dulu update nyee .. otak kong, tunggu storiey yg seterusnya ..

p/s :: Klu de word slh, soee .. ngee~ SARANGHAEYO semua !!
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 3 Jun 2011

Borink , Buat Apa ?? ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:18 PG
Reaksi: 
Hye, ngee~ hehe ..nak share ckit perkara apa la aku suka sgt buat waktu borink camni.. wah , dh ber'aku' pula ni .. takpe arh, bukan selalu pun kan ..Ceh , .. Kan , aku ni salunya dok umah je dgn my sista .. perempuan sume tau.. korang sume nak tau kami adek beradek suka watpe dlm umah ni?.. Yang pastinya 6ber one on9 la kan .. haha .. maklumla, kat umah ni byk komp, satu komp kat bilik aku.. actually, komp yg de kat dlm bilik aku ni utk buat novel.. Ayah yg pasang, sbb dia tahu aku ni minah Novelist la.. haha, tp, ntahla.. Novel aku bru je stngh jln .. mklumla, busy dgn skolah .. mana ada masa nak update novel pe sume tu hah .. But dont worryla my lovely daddy, novel tu tak akan jd sia2, Alin pomise bha.. hee ~~ .. dlm rumah ni byk fasilitas yg tlah parents bgi kat aku dgn adek2 .. tp, ya.. aku akui.. tak penah nak hargai lngsung .. hehe .. phm2 je la .. oke, slain menghdp komp, lyn fb , blog pe sume tu .. aku kat umah ni ada buat exersice ckit kat umah.. mean nya, dancing la .. ntahla, pd aku dancing mmng besh, realese tension.. dancing tu pun sambil dgr lagu la kan.. dgn mulut menyanyi pulak tu .. cewaah, mesti korang tak cayee kan .. taknak caye sudaa.. semestinya,ngee~ .. nak tahu antara lagu yg sering dimain kami adek bradek, opcoz la lagu korea, Agness .. musix mereka besh.. Gempak habis .. smpai peluh2 dancing, lastnyee, abih dancing.. ketawa..hahahha .. epy glerr tau buat benda tu sumee.. tak la borink je dok kat umah .. lagipun, my mum an daddy oweys keje.. so, just do dat thing je la.. lagi satu , aku pun single, salunya orng yg de couple2 bknnya maen lagi mcz 24 jam .. dtg aku je nie yg lain ..kdng2 jelez gak dgn kwn2 kita yg da couple tu tau, smpaikan couple 2thun tu hah..aku doakan sume bestis aku dgn psngn diorng tu kekal slmnya.. haha .. biar je la kan .. mcm yg aku penah ckp sblum ni in blog, hdup aku skrng dh oke tnpa dia .. w/pun, still ingt dyee..tengok ,, aku dh jd ingt dia pulak .. aisehh .. hehehe .. 

Erm, sekarang aku busy mndengar lagu ~ OneMoreTime by KimHyunJoong .. suka lagu nie, muziknya pun bsh.. romantik, Ost Playful Kiss la ktakan ,.. cita nya pun besh, romantiss .. waa, juz imagine la klu aku dpt bf mcm diye.. mesti bhagia kan !! .. mula la aku ni BERANGAN .. hiii, mklumlah, PEMBERANGAN 6ber 1 dlm dunia.. hahaha .. oke lah, stop dulu update nyee .. otak kong, tunggu storiey yg seterusnya ..

p/s :: Klu de word slh, soee .. ngee~ SARANGHAEYO semua !!

0 ulasan on "Borink , Buat Apa ?? .."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List