My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 17 Jun 2011

Aku orang nya mcm mana??


Hallo, see again ya, hehe .. borink bha, hehe .. Alin nak la share ckit kat readers sume yg Alin ni orng nya mcm mana upanya .. Ni sifat yg orng laen tak tahu tentang Alin .. kecuali orng yg rapat dgn Alin la .. yg tahu sifat Alin ni mcm mana ..Alin listkan ye.. setakat mana yg mmpu.. ceh, hehe ~

1) Alin ni seorang yg manja .. Manja yg takla sampai orng bosan dgn sikap Alin.. Ada masanya Alin manja, ada masanya tidakla ..
2) Childish .. sifat ni memang ada dlm dri Alin .. Tp, sikit je la ..
3) Seorang yg tak pandai marah .. Ep, marah tu memang la ada kan. Tp, Alin ni tak pndaila nak marah lama2.. klu marah pun, mesti lastnya ketwa gak .. hehe ..
4) Tak mudah percayakan orng.. Terutamanya 'LELAKI' .. mana taknya stiap kali orng jnji kan .. mesti last2 lupa.. mcm orng couple, dulu bukan maen lagi jnji, last2 putus .. itu yg tak sukanya ..
5) Seorang yg bukan jenis cemburu buta .. mesti korang erankan knpa Alin ni bkan jenis yg cemburu buta ..memangla tidak dinafikan semua prmpuan ada sifat cmbru .. Mustahil la Alin tak ada sifat tu .. Ada, tapi.. Alin juz seorng yg jenis think positif la.. sbb Alin tau, klu kita ni terlampau cemburu sgt.. tuduh tu tuduh ini, bila msalahnya nak slesai .. misalnya lah kita lihat BF kita bergmbar dgn prempuan lain.. jgnla terus mrh2 la kan, dgr dlu pnjelasan dia.. mana tahu, memang btul kwn dia ke, kakak ke ?.. mana la kita tahu kan .. Tapi, ada batasnya juga.. klu dh selalu sgt jumpa pix mcm tu .. siapala tak cemburu?.. marah ??.. kan ..
4) seorang yg susah lupa hal yg lepas .. ape lagi yg menyakitkan ..
5) mudah fobia.. trauma dgn satu kjadian yg pernah Alin alami ..
6) seorang yg suka pendam masalah dlm hati ..
7) suka kwn yg rmai..
8) Setia .. klu ni, memang nya ..
9) mempunyai perasaan yg takut apabila bersemuka , jln dpn mana2 laki .. Tak suka ~~
10) mudah sakit hati, patah hati ..
11) suka membzkan dri .. dgn hal yg pada dasarnya, tidakla sibuk ..  dan ... yg pastinya ..
12) gila noveli .. im novelist okay, hhe .. Alin suka sgt dgn novel sbb.. melalui novel.. Alin dpt berimaginasi.. ia bgaikan dunia khayalan bg Alin.. memang beshla.. rasa tenang bc novel ..

ops dulu la.. ngantookk .. byee !!
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 17 Jun 2011

Aku orang nya mcm mana??

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:35 PG
Reaksi: 
Hallo, see again ya, hehe .. borink bha, hehe .. Alin nak la share ckit kat readers sume yg Alin ni orng nya mcm mana upanya .. Ni sifat yg orng laen tak tahu tentang Alin .. kecuali orng yg rapat dgn Alin la .. yg tahu sifat Alin ni mcm mana ..Alin listkan ye.. setakat mana yg mmpu.. ceh, hehe ~

1) Alin ni seorang yg manja .. Manja yg takla sampai orng bosan dgn sikap Alin.. Ada masanya Alin manja, ada masanya tidakla ..
2) Childish .. sifat ni memang ada dlm dri Alin .. Tp, sikit je la ..
3) Seorang yg tak pandai marah .. Ep, marah tu memang la ada kan. Tp, Alin ni tak pndaila nak marah lama2.. klu marah pun, mesti lastnya ketwa gak .. hehe ..
4) Tak mudah percayakan orng.. Terutamanya 'LELAKI' .. mana taknya stiap kali orng jnji kan .. mesti last2 lupa.. mcm orng couple, dulu bukan maen lagi jnji, last2 putus .. itu yg tak sukanya ..
5) Seorang yg bukan jenis cemburu buta .. mesti korang erankan knpa Alin ni bkan jenis yg cemburu buta ..memangla tidak dinafikan semua prmpuan ada sifat cmbru .. Mustahil la Alin tak ada sifat tu .. Ada, tapi.. Alin juz seorng yg jenis think positif la.. sbb Alin tau, klu kita ni terlampau cemburu sgt.. tuduh tu tuduh ini, bila msalahnya nak slesai .. misalnya lah kita lihat BF kita bergmbar dgn prempuan lain.. jgnla terus mrh2 la kan, dgr dlu pnjelasan dia.. mana tahu, memang btul kwn dia ke, kakak ke ?.. mana la kita tahu kan .. Tapi, ada batasnya juga.. klu dh selalu sgt jumpa pix mcm tu .. siapala tak cemburu?.. marah ??.. kan ..
4) seorang yg susah lupa hal yg lepas .. ape lagi yg menyakitkan ..
5) mudah fobia.. trauma dgn satu kjadian yg pernah Alin alami ..
6) seorang yg suka pendam masalah dlm hati ..
7) suka kwn yg rmai..
8) Setia .. klu ni, memang nya ..
9) mempunyai perasaan yg takut apabila bersemuka , jln dpn mana2 laki .. Tak suka ~~
10) mudah sakit hati, patah hati ..
11) suka membzkan dri .. dgn hal yg pada dasarnya, tidakla sibuk ..  dan ... yg pastinya ..
12) gila noveli .. im novelist okay, hhe .. Alin suka sgt dgn novel sbb.. melalui novel.. Alin dpt berimaginasi.. ia bgaikan dunia khayalan bg Alin.. memang beshla.. rasa tenang bc novel ..

ops dulu la.. ngantookk .. byee !!

0 ulasan on "Aku orang nya mcm mana??"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List