My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Isnin, 30 Mei 2011

Aucak !! Sharing bha~~


AnnyeongHaseyo my readerzz .. Wah berbahasa korea Alin ni .. Actually, Alin ni update blog mlm ni nak kongsi ckit about last day tyme Alin balik kmpung .. Besh tau kat sana, ada pantai tau.. ceh, itu pun nak g tau ke.. hehe , siyes2.. tyme otw ke sana lerh, Alin kan dok lam keta.. first tu memang dh oke.. tp, dok lama2 lam tu asa ponink la pulak.. Aiyoo, rasa mahu muntahu.. Ya Allah, asa nak muntah.. tapi, tak termuntah-mundah.. dh la at de same tyme.. masa tu gak perut Alin sakit.. Ish, betapa seksany terasa .. Tapi, pandai2 ler kita cover kan sakit te tu .. taknak la pulak nyusah parents te nak itu ini .. Kecualilah memang dh darurat .. haha .. Well, u know me lorh .. haha .. then, lepas tu kan dh smpai je.. terus Alin msuk umah nenek ..first slm nenek loxq.. bruk agak baby kzen yg bru lahir tu .. cute giler .. haha .. Opssi .. im forget dat this comp cannot upload dat pix lorh .. pix ny ada di dlm laptop rah ruang tamu yee.. Aiseh.. tak dpt lerh share kat korang.. nanti.. mybe tommorow Alin upload kasi tunjuk kat readerz yeah !! .. dont worry be epy yeah !!.. jap..


<<-- aha, ni dye pixta untuk korng sume, dont be worry, k .. juz be epy .. chewaah..hehe .. =)

Lepas tu, Alin nak sgt men an Baby Qirin, p.. tyme tu dye ikiut parents an abg2 dye g celebrate bday party .. so, Alin juz sit der n wait for him ler .. sbaik je Baby Qirin balik from dat party.. Alin agak la dye nak ajak men.. blum pape.. nangis larh pulak.. Haiya.. ni yg Alin tak suka ni .. p, saba~~ .. Dah nama pange baby kan.. So saba je la .. pastu, tak dpt men an Baby Qirin.. Alin g pulak men an Baby Adnie .. mama dye swoh la Alin bawa dye .. Alin ape lagi.. takut2 nak pegang.. mana tak nye.. bayi baru lahir tuu .. masih lembut lagi .. dh bagus dibawa Alin.. senyp je Adnie dduk .. pastu nangis pulak .. Atuhai, susah Ati Alin tyme tu .. Ish3 .. Siyes, tak tau nak watpe.. terus bagi kat mama dye .. susah jugak kan jaga Baby ni .. Just imagine lerh klu Alin dh jd mama one day .. cam ne kan .. haha, wah.. jauh melayang fikiran ni .. belum pape lagi tau .. ngada2 pulak da Si Alin kan.. haha .. Whatever ~~ oke lerh, stop cnie dlu Alin cita .. hehe, nanti Alin update lagi,. Tatattaa .. ^^,

p/s :: sblumnya, kamsamida kpd sume readerz yg setia membc .. dan like2 stiap kali Alin ada update new entry .. tQ2 .. hehe.. klu terslh type, so sorry .. :: Mode Out ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

2 ulasan:

cik aisha

jadi bby best...hehe

meriahnye blog ni...kalau blh xpyh la word verification utk komen,ssh nk komen banyak step jdnye..:)

Mish Alin Shcazyween

yelah, memang besh pun jd baby.. hehe ..

Blog ni meriah ke?? .. takde lar .. simple je ni .. byk step?? , mksdnya?

Catat Ulasan

Isnin, 30 Mei 2011

Aucak !! Sharing bha~~

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:06 PG
Reaksi: 
AnnyeongHaseyo my readerzz .. Wah berbahasa korea Alin ni .. Actually, Alin ni update blog mlm ni nak kongsi ckit about last day tyme Alin balik kmpung .. Besh tau kat sana, ada pantai tau.. ceh, itu pun nak g tau ke.. hehe , siyes2.. tyme otw ke sana lerh, Alin kan dok lam keta.. first tu memang dh oke.. tp, dok lama2 lam tu asa ponink la pulak.. Aiyoo, rasa mahu muntahu.. Ya Allah, asa nak muntah.. tapi, tak termuntah-mundah.. dh la at de same tyme.. masa tu gak perut Alin sakit.. Ish, betapa seksany terasa .. Tapi, pandai2 ler kita cover kan sakit te tu .. taknak la pulak nyusah parents te nak itu ini .. Kecualilah memang dh darurat .. haha .. Well, u know me lorh .. haha .. then, lepas tu kan dh smpai je.. terus Alin msuk umah nenek ..first slm nenek loxq.. bruk agak baby kzen yg bru lahir tu .. cute giler .. haha .. Opssi .. im forget dat this comp cannot upload dat pix lorh .. pix ny ada di dlm laptop rah ruang tamu yee.. Aiseh.. tak dpt lerh share kat korang.. nanti.. mybe tommorow Alin upload kasi tunjuk kat readerz yeah !! .. dont worry be epy yeah !!.. jap..


<<-- aha, ni dye pixta untuk korng sume, dont be worry, k .. juz be epy .. chewaah..hehe .. =)

Lepas tu, Alin nak sgt men an Baby Qirin, p.. tyme tu dye ikiut parents an abg2 dye g celebrate bday party .. so, Alin juz sit der n wait for him ler .. sbaik je Baby Qirin balik from dat party.. Alin agak la dye nak ajak men.. blum pape.. nangis larh pulak.. Haiya.. ni yg Alin tak suka ni .. p, saba~~ .. Dah nama pange baby kan.. So saba je la .. pastu, tak dpt men an Baby Qirin.. Alin g pulak men an Baby Adnie .. mama dye swoh la Alin bawa dye .. Alin ape lagi.. takut2 nak pegang.. mana tak nye.. bayi baru lahir tuu .. masih lembut lagi .. dh bagus dibawa Alin.. senyp je Adnie dduk .. pastu nangis pulak .. Atuhai, susah Ati Alin tyme tu .. Ish3 .. Siyes, tak tau nak watpe.. terus bagi kat mama dye .. susah jugak kan jaga Baby ni .. Just imagine lerh klu Alin dh jd mama one day .. cam ne kan .. haha, wah.. jauh melayang fikiran ni .. belum pape lagi tau .. ngada2 pulak da Si Alin kan.. haha .. Whatever ~~ oke lerh, stop cnie dlu Alin cita .. hehe, nanti Alin update lagi,. Tatattaa .. ^^,

p/s :: sblumnya, kamsamida kpd sume readerz yg setia membc .. dan like2 stiap kali Alin ada update new entry .. tQ2 .. hehe.. klu terslh type, so sorry .. :: Mode Out ::

2 ulasan on "Aucak !! Sharing bha~~"

cik aisha on 31 Mei 2011 9:24 PG berkata...

jadi bby best...hehe

meriahnye blog ni...kalau blh xpyh la word verification utk komen,ssh nk komen banyak step jdnye..:)

Mish Alin Shcazyween on 31 Mei 2011 10:06 PTG berkata...

yelah, memang besh pun jd baby.. hehe ..

Blog ni meriah ke?? .. takde lar .. simple je ni .. byk step?? , mksdnya?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List