My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 10 Jun 2011

Yeah ! School im coming !


Hallo my readerz, haish, mesti korang heran kan knpe aku update blog ni salu tengah2 mlm .. Hurm, sbbny adalah wk2 mlm ni besh, tak bising dgn sore orng kat rumah.. macam time pagi ..
    
    Aucak !! haha, sbenarnya aku tak saba tunggu buka skolh niee.. mana tak nye holiday 2mnggu ni borink sungguh .. dok umah jee .. kalau kat skolah, byk benda aku bole buat .. dpt la aku cari pmbekal novel kat skolah tuhh.. lepas tu mesti bukak skolah nanti, heboh dgn mrkh ujian tu la.. ini la.. Ini yg sy tidak suka.. haha.. lepas tu kena buat correction pulak tuu .. Haiyoo, malashh btul.. nsib baekla kelz Art, takla byk sgt correction kena bwatt .. lepas tuh, ada kk.. mesti seru punya.. waah, kuar sebutan Indonesi nyyA.. hehehe ..nak tahu aku msuk kk ape kat skolah?? ........
kalau badanBeruniform, semestinya msuk kadet polis la.. dh ayah suruh masuk.. apakan daya sy nak mlawaan.. msuk je laa.. Tapi, turun ikut mood jugaklaa.. haha ...
Kalau permainan Bola Jaring .. dah kwn ajak join, so join je la.. Tapi, kalau disuruh maen.. memang hancur punya lerr.. haha .. Hari tu aku disuruh cg maen, perhh blur terus.. maen tu memang ler maen .. Tp, cuma jd tiang jee la.. mana tak nyee tak tahu maen tu langsung.. klu maen Badminton okayla .. itu aku tahula.. haha ..
Kalau kelab pulak aku masuk Homemaker kelab ni not bad.. byk gak yg join.. terutamanya om1.. klu laki kureng ler ckit.. Tapi, memang beshla.. Cg sporting, Senior2 pun sporting .. termasuk ssyy .. hehehe ..
Dan lagi satu benda yg membuatkan aku salu turun ke skolh.. iaitu Library .. hehe .. kat situla tmpat dimana aku salu lepak dgn kwn.. release tension kat sna.. disscuss sume about projek kat sana .. Dan disebbkan aku slalu pegi ke sana.. aku jd Librian .
Aku sebenaRnya mulai tahun ni .. sengaja je nak mem bz kan diri dgn kerja2 kat skolah .. sbb dgn cara tu je aku bole lupakan masa silam aku tu .. dgn masalah aku lagi .. Hish, tension tol kpala otak aku pk sal sume benda tu .. kusut jee .. But now, yg aku pk skrng tak mau lagi sedih2.. I hate become sad !! I hate it so much !! .. tpkan, klu kita dok sorang2, opcozla sedih tu dtg balik.. sbb tu la aku tak mau sorang2.. msti nak cari kwn gak .. hehe .. Ramai kwn aku cakap.. "Wahida ni la yg kita mau, wahida yg periang.. selalu ketawa.. bukan Wahida yg 6bulan lepas.. sedih memanjang jee " .. hehe .. aku juz smile .. hehe ..


Like dat word --->
byk mksd tuuu .. hehehe .. Hayatilah.. ceh, hahaha ..

p/s :: im sorry.. kalau word ada yg readerzz tidak faham !!

KAMSAHAMNIDA !!


Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 10 Jun 2011

Yeah ! School im coming !

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:47 PG
Reaksi: 
Hallo my readerz, haish, mesti korang heran kan knpe aku update blog ni salu tengah2 mlm .. Hurm, sbbny adalah wk2 mlm ni besh, tak bising dgn sore orng kat rumah.. macam time pagi ..
    
    Aucak !! haha, sbenarnya aku tak saba tunggu buka skolh niee.. mana tak nye holiday 2mnggu ni borink sungguh .. dok umah jee .. kalau kat skolah, byk benda aku bole buat .. dpt la aku cari pmbekal novel kat skolah tuhh.. lepas tu mesti bukak skolah nanti, heboh dgn mrkh ujian tu la.. ini la.. Ini yg sy tidak suka.. haha.. lepas tu kena buat correction pulak tuu .. Haiyoo, malashh btul.. nsib baekla kelz Art, takla byk sgt correction kena bwatt .. lepas tuh, ada kk.. mesti seru punya.. waah, kuar sebutan Indonesi nyyA.. hehehe ..nak tahu aku msuk kk ape kat skolah?? ........
kalau badanBeruniform, semestinya msuk kadet polis la.. dh ayah suruh masuk.. apakan daya sy nak mlawaan.. msuk je laa.. Tapi, turun ikut mood jugaklaa.. haha ...
Kalau permainan Bola Jaring .. dah kwn ajak join, so join je la.. Tapi, kalau disuruh maen.. memang hancur punya lerr.. haha .. Hari tu aku disuruh cg maen, perhh blur terus.. maen tu memang ler maen .. Tp, cuma jd tiang jee la.. mana tak nyee tak tahu maen tu langsung.. klu maen Badminton okayla .. itu aku tahula.. haha ..
Kalau kelab pulak aku masuk Homemaker kelab ni not bad.. byk gak yg join.. terutamanya om1.. klu laki kureng ler ckit.. Tapi, memang beshla.. Cg sporting, Senior2 pun sporting .. termasuk ssyy .. hehehe ..
Dan lagi satu benda yg membuatkan aku salu turun ke skolh.. iaitu Library .. hehe .. kat situla tmpat dimana aku salu lepak dgn kwn.. release tension kat sna.. disscuss sume about projek kat sana .. Dan disebbkan aku slalu pegi ke sana.. aku jd Librian .
Aku sebenaRnya mulai tahun ni .. sengaja je nak mem bz kan diri dgn kerja2 kat skolah .. sbb dgn cara tu je aku bole lupakan masa silam aku tu .. dgn masalah aku lagi .. Hish, tension tol kpala otak aku pk sal sume benda tu .. kusut jee .. But now, yg aku pk skrng tak mau lagi sedih2.. I hate become sad !! I hate it so much !! .. tpkan, klu kita dok sorang2, opcozla sedih tu dtg balik.. sbb tu la aku tak mau sorang2.. msti nak cari kwn gak .. hehe .. Ramai kwn aku cakap.. "Wahida ni la yg kita mau, wahida yg periang.. selalu ketawa.. bukan Wahida yg 6bulan lepas.. sedih memanjang jee " .. hehe .. aku juz smile .. hehe ..


Like dat word --->
byk mksd tuuu .. hehehe .. Hayatilah.. ceh, hahaha ..

p/s :: im sorry.. kalau word ada yg readerzz tidak faham !!

KAMSAHAMNIDA !!

0 ulasan on "Yeah ! School im coming !"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List