My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Rabu, 29 Jun 2011

Hidup dgn kepura-puraan ..


Hurm, Assalamualaikum readerz.. dh berapa hari ntah Alin tak update blog ni .. bz dgn hal skolah sejak lepas cuti ni.. so tired la.. tp, boleh la .. Erm, hari ini Alin nak sharela kat readers tentang Alin .. Alin dapat rasalah yg Alin selama ni hidup dlm penuh kepuraan-puraan.. menyembunyikan atau menafikan sesuatu perkara yg jelas2 nampak pd mata orng setiap kali berada di sekeliling Alin ..Nak tahu Alin menyembunyikan ape ??.. Alin menyembunyikan perasaan Alin yg sekian lama terpendam terus dlm hati ni.. sampai terasa sakit sangat .. Memangla semua kawan Alin melihat Alin ni epy.. but, inside ??.. korang tak tahu ,, betapa sedihnya Alin .. Nak tahu tak, tyme bday Alin memang epy,.. tapi.. Alin sbenarnya tunggu someone tu wish, tpi tak de pun .. Alin sabar je .. Lepas tu, yg paling Alin sedih ler sangat kwn kita da prob or what ?.. diye siap minta kwn kita mcz diye pulak tu .. Oh gosh !! Tuhan saja yg tahu macam mana perasaan Alin masa tu .. Yelah, Alin terpaksa korbankan perasaan sndri demi kbhagiaan kwn.. w/pun terasa sakit sgt .. dan Alin tak pernah menganggap mimpi yg pernah Alin lalui dgn si diye.. akan menjadi kenyaataan satu hari kelak .. ='(

:: p/s :: maaf, readerss terpksa bc luahan hati kita :: ..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Rabu, 29 Jun 2011

Hidup dgn kepura-puraan ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 5:24 PG
Reaksi: 
Hurm, Assalamualaikum readerz.. dh berapa hari ntah Alin tak update blog ni .. bz dgn hal skolah sejak lepas cuti ni.. so tired la.. tp, boleh la .. Erm, hari ini Alin nak sharela kat readers tentang Alin .. Alin dapat rasalah yg Alin selama ni hidup dlm penuh kepuraan-puraan.. menyembunyikan atau menafikan sesuatu perkara yg jelas2 nampak pd mata orng setiap kali berada di sekeliling Alin ..Nak tahu Alin menyembunyikan ape ??.. Alin menyembunyikan perasaan Alin yg sekian lama terpendam terus dlm hati ni.. sampai terasa sakit sangat .. Memangla semua kawan Alin melihat Alin ni epy.. but, inside ??.. korang tak tahu ,, betapa sedihnya Alin .. Nak tahu tak, tyme bday Alin memang epy,.. tapi.. Alin sbenarnya tunggu someone tu wish, tpi tak de pun .. Alin sabar je .. Lepas tu, yg paling Alin sedih ler sangat kwn kita da prob or what ?.. diye siap minta kwn kita mcz diye pulak tu .. Oh gosh !! Tuhan saja yg tahu macam mana perasaan Alin masa tu .. Yelah, Alin terpaksa korbankan perasaan sndri demi kbhagiaan kwn.. w/pun terasa sakit sgt .. dan Alin tak pernah menganggap mimpi yg pernah Alin lalui dgn si diye.. akan menjadi kenyaataan satu hari kelak .. ='(

:: p/s :: maaf, readerss terpksa bc luahan hati kita :: ..

0 ulasan on "Hidup dgn kepura-puraan .."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List