My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Khamis, 9 Jun 2011

I am a simple touching (mudah tersentuh)


Hye sume to my beloved readerz ya.. haha, tonight im going to share wif u all about me.. wah, berspeaking la pulak .. haha.. ehem ~ aku nak share kat korang sume sal aku la.. aku ni ada satu sikap yg tersembunyi ckit, chewaah.. haha .. aku ni jenis yg mudah tersentuh .. means nya jenis yg mudah menangis.. haha.. even pun, tengok citer sedih pun nangis lorh .. hahaha .. mana tidaknya, kita tengok cita tu dgn penuh menghayati tau .. ceh, haha .. Kalau aku dh sedih kan, susah ckit nak berhentis drpd menitiskn air mata.. ada hari tu, aku ada prob.. tak tau nak curah kat cpa.. So, aku kol la kwn aku, kol punya kol.. diye memang angkat.. Tp, aku takde la citee.. cuma menangsi jee .. kwn aku pun taktau nak kata ape.. diye juz nasihat cuba istighfar byk2.. sabar ~ .. cerita perlahan2 .. teruknyaaa !!


<-- Cehh, hihik.. inika pix orang yg mudah tersentuh .. ini bkn ler.. ini pixta orng cryingg !! huahuahua .. haha







Nak share gak la satu storyla.. sal aku dgn sorng besties perempuan aku ni tp, diye pun bole dinamakn saudara jauh sy la .. memang rapat sgt la kami dua ni.. sume benda, prob mesti nak cita sama .. haha .. ada satu kisah dye cita kat aku fasal pakcik dye meninggal.. nak nangis jugak aku dibuatnya .. huhuhu .. :'(
Then, diye cita pulak kisah problem besar diye dgn ehem diye tuu .. sume bendalah diye cita .. Acctually, hee ~ tak tau nak cita camne.. kelam kabut.. otak dh kalut .. haha .. takpe la kan.. yg penting korang dah tahu, aku ni jenis yg mudah tersentuh ..

p/s "" klu da terslh apa2.. mohon sorry yee .. hee~
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Khamis, 9 Jun 2011

I am a simple touching (mudah tersentuh)

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:40 PG
Reaksi: 
Hye sume to my beloved readerz ya.. haha, tonight im going to share wif u all about me.. wah, berspeaking la pulak .. haha.. ehem ~ aku nak share kat korang sume sal aku la.. aku ni ada satu sikap yg tersembunyi ckit, chewaah.. haha .. aku ni jenis yg mudah tersentuh .. means nya jenis yg mudah menangis.. haha.. even pun, tengok citer sedih pun nangis lorh .. hahaha .. mana tidaknya, kita tengok cita tu dgn penuh menghayati tau .. ceh, haha .. Kalau aku dh sedih kan, susah ckit nak berhentis drpd menitiskn air mata.. ada hari tu, aku ada prob.. tak tau nak curah kat cpa.. So, aku kol la kwn aku, kol punya kol.. diye memang angkat.. Tp, aku takde la citee.. cuma menangsi jee .. kwn aku pun taktau nak kata ape.. diye juz nasihat cuba istighfar byk2.. sabar ~ .. cerita perlahan2 .. teruknyaaa !!


<-- Cehh, hihik.. inika pix orang yg mudah tersentuh .. ini bkn ler.. ini pixta orng cryingg !! huahuahua .. haha







Nak share gak la satu storyla.. sal aku dgn sorng besties perempuan aku ni tp, diye pun bole dinamakn saudara jauh sy la .. memang rapat sgt la kami dua ni.. sume benda, prob mesti nak cita sama .. haha .. ada satu kisah dye cita kat aku fasal pakcik dye meninggal.. nak nangis jugak aku dibuatnya .. huhuhu .. :'(
Then, diye cita pulak kisah problem besar diye dgn ehem diye tuu .. sume bendalah diye cita .. Acctually, hee ~ tak tau nak cita camne.. kelam kabut.. otak dh kalut .. haha .. takpe la kan.. yg penting korang dah tahu, aku ni jenis yg mudah tersentuh ..

p/s "" klu da terslh apa2.. mohon sorry yee .. hee~

0 ulasan on "I am a simple touching (mudah tersentuh)"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List