My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 17 Jun 2011

My bday will coming this year !!


hallo Guys!! .. hee ~ dah seminggu Alin tak update blog niee.. mana tak nyee.. buka je skolh, bz dgn kk lah.. tugas tu lah .. homework ni lah .. penatnyee !!..Tapi takpe, sbb kita enjoy buat sume benda tu .. haha .. Lepas tu, hari ni tadi kita jln2 dgn kwn .. beli brng apa yg kita mau .. lagipun, semalam mak bagi kita duet RM50 for my bday present.. ceh, haha .. tinggal 6 hari lagi sblum kita nak sambut bday kita.. hehe..skrng ni pun maseh penat, bru je lepas elek.. ada buat BBQ depan rumah tadi .. besh gilerr .. I like .. haha .. lepas tu kan ,.. sedang Alin syok mkn dgn kwn2 kan .. Aunty kwn kita ada ckp, time bday kita dia nak smbut.. sume diorang yg seponser .. Wah, terharu sy !! .. hehe ~~ mesti kecoh fb kan bila bday kita .. haha .. opcoz lah kan, byk orng wish epy bday nanti !! .. even my old frendzz pun wish .. tahun ni memang besh pun masa bday kita nanti .. Tapi, lagilah besh klu org yg kita syg maseh ingt nak wish bday kita nanti .. I juz hope only .. hehehe .. Tak mustahilah .. tak mungkin la benda tu berlaku .. haha .. juz 4get about it .. yg penting hari ni memang epy sgtla tadi .. ditemani bulan mengambang penuh .. ceehh .. haha ..
Di sini Alin sertakan pixta bulan mengambang tadi .. haha ..
OPSS. tak nampak sgt kan ??.. yg penting tantekk .. hehe ..
oklah, Alin stop dulu .. nanti update lagi .. byee
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 17 Jun 2011

My bday will coming this year !!

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:47 PG
Reaksi: 
hallo Guys!! .. hee ~ dah seminggu Alin tak update blog niee.. mana tak nyee.. buka je skolh, bz dgn kk lah.. tugas tu lah .. homework ni lah .. penatnyee !!..Tapi takpe, sbb kita enjoy buat sume benda tu .. haha .. Lepas tu, hari ni tadi kita jln2 dgn kwn .. beli brng apa yg kita mau .. lagipun, semalam mak bagi kita duet RM50 for my bday present.. ceh, haha .. tinggal 6 hari lagi sblum kita nak sambut bday kita.. hehe..skrng ni pun maseh penat, bru je lepas elek.. ada buat BBQ depan rumah tadi .. besh gilerr .. I like .. haha .. lepas tu kan ,.. sedang Alin syok mkn dgn kwn2 kan .. Aunty kwn kita ada ckp, time bday kita dia nak smbut.. sume diorang yg seponser .. Wah, terharu sy !! .. hehe ~~ mesti kecoh fb kan bila bday kita .. haha .. opcoz lah kan, byk orng wish epy bday nanti !! .. even my old frendzz pun wish .. tahun ni memang besh pun masa bday kita nanti .. Tapi, lagilah besh klu org yg kita syg maseh ingt nak wish bday kita nanti .. I juz hope only .. hehehe .. Tak mustahilah .. tak mungkin la benda tu berlaku .. haha .. juz 4get about it .. yg penting hari ni memang epy sgtla tadi .. ditemani bulan mengambang penuh .. ceehh .. haha ..
Di sini Alin sertakan pixta bulan mengambang tadi .. haha ..
OPSS. tak nampak sgt kan ??.. yg penting tantekk .. hehe ..
oklah, Alin stop dulu .. nanti update lagi .. byee

0 ulasan on "My bday will coming this year !!"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List