My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Selasa, 21 Jun 2011

Kalau Alin ada prob share dgn cpa ?? .. Let see !


Assalamualaikum w.b.t Wah, jd muslimah Alin hari ni..Yeah!! ape kata Alin masuk UstazahPilihan  je kan..Klu dh alim mcm ni.. haha .. Iyelatu, bole ke??.. I dont think so.. Okay2, stop here! Today, our topic here now .. Adesh, dh jd minah orng puteh la pulak .. Aiyoo, ni manyak susah lorh .. haha .. stop2, ni iklan saje .. Saje je Alin nak bgi pembaca2 Alin yg tersayang ni gelak ckit ketika bc Alin punya blog ni..Maklumlah, orng manja la katakan.. Walaweh!! hehe .. Alin sendri nak ketawa bc benda yg Alin type ni .. Dh2 stop!! =') Yoou see, sampai terkeluar aek mata Alin dibuatnyee ni .. orng gelak la kata kan .. Abrenendekkk ke?? .. haha .. Eee.. Whateverlah ..

Erm, story hari ni adalah tentang kalau Alin da prob, Alin cita dgn cpa?? .. (mahu tau ma??.. lets read and check out together!)
Kejap eh, mahu tukar wana tulisan ni.. biar terang-bederang ckit ek .. hehe !!
Tada!! Amacam?? Terang ke tidak ni??.. okay la yee.. Mari sini Alin cita yee, Ala bucu2!! haha .. Hurm, ehem!! semestinya korang pun tahu kan klu seseorang tu da problem, mesti orang tu nak cari someone untk curhat la katakan .. biar rasa lega sikit bak kata orang .. Tapi, bukan pd Alin .. cara Alin lain tau readerz.. Shhh, jgn kasi tau orang, nanti kantooii .. haha .. Alin selalunya la kan, ada nya problem ke.. contohnya kalau kita ada rasa marah ke, kesal, kecewa ..

Atas tu, pixta ny chomeyy kan macam Alin.. Tp, syg kartunya laki, huhu .. But, Whatever lerh ..
Alin akan kongsi dgn Dian ..Mesti korang tertanya-tanya kan siapa Dian tuu.. Dian tu nama buku diary Alin.. Dekat dlm tulah, Alin luahkan sume problem dalam tu.. rasa tenang .. Alin sayang sgt dgn buku tuu.. KLU DE ORNG BC BUKU TU.. HANCUSS DEN .. Mana taknya sume benda ada dlm tu haa !! .. Dengan bantuan diari tu la, Alin dapat tulis novel sampai sekarang tau.. Klu tidak, mana nak dpt idea !! .. hehe .. Okayla, rasa chapek dah tgn ni.. hehe .. Stop dulu ek, nanti masa Alin sambung balik ..

p/s:: Macam biasa la yee .. klu de silap dan slh taip ke.. Im Sorry, bak kata Amir Raja Lawak ..aha ..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Selasa, 21 Jun 2011

Kalau Alin ada prob share dgn cpa ?? .. Let see !

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 4:37 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum w.b.t Wah, jd muslimah Alin hari ni..Yeah!! ape kata Alin masuk UstazahPilihan  je kan..Klu dh alim mcm ni.. haha .. Iyelatu, bole ke??.. I dont think so.. Okay2, stop here! Today, our topic here now .. Adesh, dh jd minah orng puteh la pulak .. Aiyoo, ni manyak susah lorh .. haha .. stop2, ni iklan saje .. Saje je Alin nak bgi pembaca2 Alin yg tersayang ni gelak ckit ketika bc Alin punya blog ni..Maklumlah, orng manja la katakan.. Walaweh!! hehe .. Alin sendri nak ketawa bc benda yg Alin type ni .. Dh2 stop!! =') Yoou see, sampai terkeluar aek mata Alin dibuatnyee ni .. orng gelak la kata kan .. Abrenendekkk ke?? .. haha .. Eee.. Whateverlah ..

Erm, story hari ni adalah tentang kalau Alin da prob, Alin cita dgn cpa?? .. (mahu tau ma??.. lets read and check out together!)
Kejap eh, mahu tukar wana tulisan ni.. biar terang-bederang ckit ek .. hehe !!
Tada!! Amacam?? Terang ke tidak ni??.. okay la yee.. Mari sini Alin cita yee, Ala bucu2!! haha .. Hurm, ehem!! semestinya korang pun tahu kan klu seseorang tu da problem, mesti orang tu nak cari someone untk curhat la katakan .. biar rasa lega sikit bak kata orang .. Tapi, bukan pd Alin .. cara Alin lain tau readerz.. Shhh, jgn kasi tau orang, nanti kantooii .. haha .. Alin selalunya la kan, ada nya problem ke.. contohnya kalau kita ada rasa marah ke, kesal, kecewa ..

Atas tu, pixta ny chomeyy kan macam Alin.. Tp, syg kartunya laki, huhu .. But, Whatever lerh ..
Alin akan kongsi dgn Dian ..Mesti korang tertanya-tanya kan siapa Dian tuu.. Dian tu nama buku diary Alin.. Dekat dlm tulah, Alin luahkan sume problem dalam tu.. rasa tenang .. Alin sayang sgt dgn buku tuu.. KLU DE ORNG BC BUKU TU.. HANCUSS DEN .. Mana taknya sume benda ada dlm tu haa !! .. Dengan bantuan diari tu la, Alin dapat tulis novel sampai sekarang tau.. Klu tidak, mana nak dpt idea !! .. hehe .. Okayla, rasa chapek dah tgn ni.. hehe .. Stop dulu ek, nanti masa Alin sambung balik ..

p/s:: Macam biasa la yee .. klu de silap dan slh taip ke.. Im Sorry, bak kata Amir Raja Lawak ..aha ..

0 ulasan on "Kalau Alin ada prob share dgn cpa ?? .. Let see !"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List