My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 29 Julai 2011

Kisah Hati Alin


Assalamualaikum W.B.T . Apa kabar sume kpd my readerz, hee ~ rasanya lama jugak Alin tak update blog ni .. bukan ny lama, memang takde sentuh pun, hehe .. Bak kata kwn Alin, bz sgt .. hehe .. Hurm, hari ni Alin nak update blog ttng tajuk yg diatas, hurm .. Alin sbenarnye ade kenal satu laki ni, dlm fb .. dia ni baek sgt .. stiap hari, boleh dkatakan almost everyday tnya khabar kita .. last2 laki tu ada ajak kita couple .. nak tahu ape respon kita,.. Alin tnpa pk ape2 trus cakap yg Alin xdpt trima cpa2 gik .. terusterang je ckap yg kita still syg orng dlu yg prnah singgah dhati .. ya, Alin tahu jwapan tu memang mngecewakan dia.. tp, seeloknya biar dia tahu la kan .. hurm .. tiba2 oneday ..
Alin rasa serba salah .. sbb buat dye mcm tuu .. so, Alin ambil kputusan mngelak drpd trima mcz dari dia.. n jwb kol dia .. Alin cuma dpt rasa dgn bwat cara tu mybe dia dapat berhenti sndri drpd mcz n kol Alin .. Tp, Alin slh .. dia tak prnah give-up .. dan baru hari ni lah .. Alin mcz dia, jgn prnah mcz Alin lagi.. dont ask me why .. bcoz I cant tell you .. dan akhirnya dia faham ler .. Hurm, Im so sorry coz hve to do diz for youu ..
Aha, itulah ending nye.. hehe .. tak tahula cita Alin ni readerz paham ke tidak .. maen type je ni .. hehe ..

p/s :: Sorry klu de slh word ke or what .. jumpa lagi pd entry yg sterusnyee .. ngee ~ ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 29 Julai 2011

Kisah Hati Alin

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:05 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum W.B.T . Apa kabar sume kpd my readerz, hee ~ rasanya lama jugak Alin tak update blog ni .. bukan ny lama, memang takde sentuh pun, hehe .. Bak kata kwn Alin, bz sgt .. hehe .. Hurm, hari ni Alin nak update blog ttng tajuk yg diatas, hurm .. Alin sbenarnye ade kenal satu laki ni, dlm fb .. dia ni baek sgt .. stiap hari, boleh dkatakan almost everyday tnya khabar kita .. last2 laki tu ada ajak kita couple .. nak tahu ape respon kita,.. Alin tnpa pk ape2 trus cakap yg Alin xdpt trima cpa2 gik .. terusterang je ckap yg kita still syg orng dlu yg prnah singgah dhati .. ya, Alin tahu jwapan tu memang mngecewakan dia.. tp, seeloknya biar dia tahu la kan .. hurm .. tiba2 oneday ..
Alin rasa serba salah .. sbb buat dye mcm tuu .. so, Alin ambil kputusan mngelak drpd trima mcz dari dia.. n jwb kol dia .. Alin cuma dpt rasa dgn bwat cara tu mybe dia dapat berhenti sndri drpd mcz n kol Alin .. Tp, Alin slh .. dia tak prnah give-up .. dan baru hari ni lah .. Alin mcz dia, jgn prnah mcz Alin lagi.. dont ask me why .. bcoz I cant tell you .. dan akhirnya dia faham ler .. Hurm, Im so sorry coz hve to do diz for youu ..
Aha, itulah ending nye.. hehe .. tak tahula cita Alin ni readerz paham ke tidak .. maen type je ni .. hehe ..

p/s :: Sorry klu de slh word ke or what .. jumpa lagi pd entry yg sterusnyee .. ngee ~ ::

0 ulasan on "Kisah Hati Alin"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List