My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Khamis, 22 Disember 2011

My memory & Say Goodbye 2011


Hye sume, apa kabar ? ..Tentunya korang sume baik2, samalah mcm Alin .. Hmm, dh lama kan tak update blog ni .. smpai tak terkira msa dibuatnya .. hehe .. Alin update blog ni bukan for suka2,k .. tp .. juz nk say Goodbye .. n this will be de last entry for 2011 .. sbb lepas ni blum tntu Alin akan pegang laptop ni .. mybe wk2 holiday skolah bru ingt nk update .. Ok, bck to our topic ..tntunya korang byk kenangan in diz year, right ?? .. mcm Alin, byk sgt knangan msa kat skolah fom4 .. msuk fom5 nanti mesti rindu dgn farah, zimah, farhana, syafawatie , n sume mber2 4A1 .. mna tidaknya fom5 ni Alin dgn diorang dh tak sma kelz lagi .. nk tahu sbb apa, utk prtama kalinya Alin diturunkan kelas dari A1 ke A2 fom5 ni .. tak sngka lah pulak .. Haissh .. Ya, Alin mmng raSA tercabar kawan maitain klz A1, Alin ni pulak yg kena cmpak ke klz A2 .. okay, fine .. Alin terima masuk klz tu, Alin kan kuat.. smestinya blh terima sbb knpa cg msukkn Alin kelz tu.. Tp, klu dipikirkan, Mybe sebab exam EA thun lepas kot, memang kurang memuaskan,hehe [ whatever, yg penting usaha ! ]  .. Bak kata farah, bezfriend kita, anggap itu satu dorongan dan cabaran .. Ya ! Alin ingat pesanan anda, kawan .. Alin kat cnie cuma brharap, kita nextyear dh tak sma klz, jgn pulak korang lupa dgn kita kat cnie .. hmm, sedih la pulak .. huhu :'( mishhh korang .. tc !
Oh ya, goodluck next year SPM <3 .. 


:: Alin nk mohon maaf lah klu salunya Alin update entry byk mcm ler, itu lah .. klu ada trkasar bhasa ke, Minta maaf , k .. Jumpa nextyear, 2012 .. ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Khamis, 22 Disember 2011

My memory & Say Goodbye 2011

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:31 PG
Reaksi: 
Hye sume, apa kabar ? ..Tentunya korang sume baik2, samalah mcm Alin .. Hmm, dh lama kan tak update blog ni .. smpai tak terkira msa dibuatnya .. hehe .. Alin update blog ni bukan for suka2,k .. tp .. juz nk say Goodbye .. n this will be de last entry for 2011 .. sbb lepas ni blum tntu Alin akan pegang laptop ni .. mybe wk2 holiday skolah bru ingt nk update .. Ok, bck to our topic ..tntunya korang byk kenangan in diz year, right ?? .. mcm Alin, byk sgt knangan msa kat skolah fom4 .. msuk fom5 nanti mesti rindu dgn farah, zimah, farhana, syafawatie , n sume mber2 4A1 .. mna tidaknya fom5 ni Alin dgn diorang dh tak sma kelz lagi .. nk tahu sbb apa, utk prtama kalinya Alin diturunkan kelas dari A1 ke A2 fom5 ni .. tak sngka lah pulak .. Haissh .. Ya, Alin mmng raSA tercabar kawan maitain klz A1, Alin ni pulak yg kena cmpak ke klz A2 .. okay, fine .. Alin terima masuk klz tu, Alin kan kuat.. smestinya blh terima sbb knpa cg msukkn Alin kelz tu.. Tp, klu dipikirkan, Mybe sebab exam EA thun lepas kot, memang kurang memuaskan,hehe [ whatever, yg penting usaha ! ]  .. Bak kata farah, bezfriend kita, anggap itu satu dorongan dan cabaran .. Ya ! Alin ingat pesanan anda, kawan .. Alin kat cnie cuma brharap, kita nextyear dh tak sma klz, jgn pulak korang lupa dgn kita kat cnie .. hmm, sedih la pulak .. huhu :'( mishhh korang .. tc !
Oh ya, goodluck next year SPM <3 .. 


:: Alin nk mohon maaf lah klu salunya Alin update entry byk mcm ler, itu lah .. klu ada trkasar bhasa ke, Minta maaf , k .. Jumpa nextyear, 2012 .. ::

0 ulasan on "My memory & Say Goodbye 2011"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List