My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 11 Disember 2011

Azam 2012


Assalamualaikum semua,..
 topic Alin hari ni ialah Azam 2012 Alin .. Sudah pstinya anda semua ada azam baru kan for de next year,right ? Mustahillah klu korang takde .. Hmm, setelah di pikir2, wahh [ nmpak macam mseh main2 ] .. ok2, serius now .. Spt yg kita tahu .. tnggal 3weeks lagi kita nk masuk thun 2012 .. Alin harap thun tu akan mbwa byk knangan manis brbanding thun ni ..
So, Azam Alin thun 2012 ialah, focus dgn SPM. .. tu je, yg Alin fikirkan skrng .. hobi yg lain ketepikan .. macam novel, fb ? opcoz, Alin akan Deactive .. habis SPM bru Alin akan Active balik .. Nak tahu sbb apa ??Bcoz, I know .. slagi fb ni on, slagi tu tgn Alin ni gatai nk pegang .. Lepas tu, Alin dh set dlm otak, pasal kawan2 Alin .. perasaan diorang , Alin ketepikan.. Lantaklah, yg pnting SPM .. Pd Alin, perasaan diorang dh salu sgt dijaga.. cukuplah smpai saat ni .. Dh tak larat .. Hmm, sbb Alin tahu, hbis fom5, Alin pindah .. kluar dri Sarikei .. tu yg Alin dgr drpd familylah .. Tp, baguslah mcm tu .. mybe, dgn tnggalkn sarikei, sume knangan yg pahit akan hilang .. 
Ok2,.. bck to our topic .. tinggal 2hari lgi my little brother nk lahir, semoga hero yg bakal kluar tu akan jd sumber inspirasi utk Alin .. Alin nk jd cntoh kat adik2, itu tnggungjawab besar Alin skrng sbgai anak sulung dlm keluarga .. 
Habis SPM, Alin akan focus dgn menulis novel .. smpai novel tu siap .. Alin bukannya apa, nk juga jd seorng penulis yg brjaya .. hehehe .. lgipun, bkan snng nk jd seorang penulis .. 
hmm, rasanya smpai cnie je entry kali ni .. jumpa lagi, di lain entry yaa .. 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 11 Disember 2011

Azam 2012

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:18 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum semua,..
 topic Alin hari ni ialah Azam 2012 Alin .. Sudah pstinya anda semua ada azam baru kan for de next year,right ? Mustahillah klu korang takde .. Hmm, setelah di pikir2, wahh [ nmpak macam mseh main2 ] .. ok2, serius now .. Spt yg kita tahu .. tnggal 3weeks lagi kita nk masuk thun 2012 .. Alin harap thun tu akan mbwa byk knangan manis brbanding thun ni ..
So, Azam Alin thun 2012 ialah, focus dgn SPM. .. tu je, yg Alin fikirkan skrng .. hobi yg lain ketepikan .. macam novel, fb ? opcoz, Alin akan Deactive .. habis SPM bru Alin akan Active balik .. Nak tahu sbb apa ??Bcoz, I know .. slagi fb ni on, slagi tu tgn Alin ni gatai nk pegang .. Lepas tu, Alin dh set dlm otak, pasal kawan2 Alin .. perasaan diorang , Alin ketepikan.. Lantaklah, yg pnting SPM .. Pd Alin, perasaan diorang dh salu sgt dijaga.. cukuplah smpai saat ni .. Dh tak larat .. Hmm, sbb Alin tahu, hbis fom5, Alin pindah .. kluar dri Sarikei .. tu yg Alin dgr drpd familylah .. Tp, baguslah mcm tu .. mybe, dgn tnggalkn sarikei, sume knangan yg pahit akan hilang .. 
Ok2,.. bck to our topic .. tinggal 2hari lgi my little brother nk lahir, semoga hero yg bakal kluar tu akan jd sumber inspirasi utk Alin .. Alin nk jd cntoh kat adik2, itu tnggungjawab besar Alin skrng sbgai anak sulung dlm keluarga .. 
Habis SPM, Alin akan focus dgn menulis novel .. smpai novel tu siap .. Alin bukannya apa, nk juga jd seorng penulis yg brjaya .. hehehe .. lgipun, bkan snng nk jd seorang penulis .. 
hmm, rasanya smpai cnie je entry kali ni .. jumpa lagi, di lain entry yaa .. 

0 ulasan on "Azam 2012"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List