My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 11 Disember 2011

Novel 'Tentang Rasa' Riyadh vs Safaraz


Assalamualaikum para pmbc sume, .. actually, Alin sbnarnya nk cita2 ckit pasal watak Riyadh dgn Safaraz .. korang sume msti ada bc kan kisah pendek novel 'Tentang Rasa' yg Alin share kat fb .. Cpa yg tak bc tu memang rugi ler .. bukan senang nk buat .. klu nk bc .. add je fb Alin .. cari kat note, mesti ada punya ..
Nak bc, korang blh buka link kat bawah ni ::


-kisah-pendek-tentang-rasa-part-1
novel-tentang-rasa-kisah-pendek-part2-

Mesti korang ada terbaca, pasal Hero dlm novel ni.. tak ingat muka dia ?? ala2 gni ..






<-- yg kat sblah ni watak Heronya, Riyadh Amsyar .. mula2 nk cari watak yg sesuai utk hero memang susah nk cari .. Tak tau lak, nape Alin suka watak yg jenis kacukan2 .. pd Alin bes la .. Adventure ckit nk buat jln cerita .. hahaha .. Sorry arhh, first pix muka hero tak mcm ni .. muka dia macho ckit .. 
nak tngok ? [ hero-tentang-rasa ] clik link dlm kurungan di sebelah .. hehe .. 












Now, Alin nk share pulak cam ne muka Safaraz Daris,.. watak Antagonis .. Kan kita prnah story, muka Safaraz ni ala2 Will Quah .. hmm, Alin rasa mcm tak sesuai lh pulak .. So, Alin tukaa .. nk tngok ?? .. 




<-- Aha, ini dia .. nk tahu cpa? cari lah sndri ek .. mwahahaha .. Muka Safaraz Daris ala2 gni lah .. Klu korang nk tahu Araz ni cpa ?? dye ni lh ex Amalina Luciana .. dlm novel ada diceritakan knpa diorang ni putus .. Tiba2 pula blh jumpaa , smbung blaja kat tmpat yg sama .. nk tahu apa kisahnyaa ?? Tunggulahh yee .. 


















:: Hurm , stop smpai cni je entry kita sal novel ni .. klu ada lagi brita trkini pasal novel ni .. kita story2 .. ::


Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 11 Disember 2011

Novel 'Tentang Rasa' Riyadh vs Safaraz

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 1:31 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum para pmbc sume, .. actually, Alin sbnarnya nk cita2 ckit pasal watak Riyadh dgn Safaraz .. korang sume msti ada bc kan kisah pendek novel 'Tentang Rasa' yg Alin share kat fb .. Cpa yg tak bc tu memang rugi ler .. bukan senang nk buat .. klu nk bc .. add je fb Alin .. cari kat note, mesti ada punya ..
Nak bc, korang blh buka link kat bawah ni ::


-kisah-pendek-tentang-rasa-part-1
novel-tentang-rasa-kisah-pendek-part2-

Mesti korang ada terbaca, pasal Hero dlm novel ni.. tak ingat muka dia ?? ala2 gni ..






<-- yg kat sblah ni watak Heronya, Riyadh Amsyar .. mula2 nk cari watak yg sesuai utk hero memang susah nk cari .. Tak tau lak, nape Alin suka watak yg jenis kacukan2 .. pd Alin bes la .. Adventure ckit nk buat jln cerita .. hahaha .. Sorry arhh, first pix muka hero tak mcm ni .. muka dia macho ckit .. 
nak tngok ? [ hero-tentang-rasa ] clik link dlm kurungan di sebelah .. hehe .. 












Now, Alin nk share pulak cam ne muka Safaraz Daris,.. watak Antagonis .. Kan kita prnah story, muka Safaraz ni ala2 Will Quah .. hmm, Alin rasa mcm tak sesuai lh pulak .. So, Alin tukaa .. nk tngok ?? .. 




<-- Aha, ini dia .. nk tahu cpa? cari lah sndri ek .. mwahahaha .. Muka Safaraz Daris ala2 gni lah .. Klu korang nk tahu Araz ni cpa ?? dye ni lh ex Amalina Luciana .. dlm novel ada diceritakan knpa diorang ni putus .. Tiba2 pula blh jumpaa , smbung blaja kat tmpat yg sama .. nk tahu apa kisahnyaa ?? Tunggulahh yee .. 


















:: Hurm , stop smpai cni je entry kita sal novel ni .. klu ada lagi brita trkini pasal novel ni .. kita story2 .. ::

0 ulasan on "Novel 'Tentang Rasa' Riyadh vs Safaraz"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List