My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Selasa, 6 Disember 2011

Tentang saya, Wahida Amalin


Assalamualaikum sume, apa kabar ? juz fine jwb korang, haha .. actually, Alin mlm ni borink gler,dowhh.. jp, mari kita tngok jam, wah, sudh tepat pukul 11.45 Alin update ini blog ma.. mwahhaha ..
tp, korang pun memang sdah tahu kan yg Alin mmang suka updte entry mlm2.. ok, bck to our topic. 


-Apa? [ soaln tnyk dri-sndri ] looks like mode merepek xtntu pasal,lolZ ] haha ..
-Ya, ur right . 
-topic kita hari ni ialah abt me, 
Spt yang anda kthui, orng salu panggil kita dgn panggilan Alin or Elin .. Yes, klu mber2 kat sklh, pnggil nama kita Wahida, Wawa .. tu jee .. klu nma femes dlm fb, blog Alin gitu .. Tp, klu fmily, sumenya panggil kita Elin .. Nk tahu mna orng dpt nickname tu? ..
Check dis out, cuba korang tngok nama full kita ,
WAHIDA AMALIN .. aha, ada tngok nma yg dgriskan tuuu ? dri situlah mreka dpt,.. ahaha .. ok, Alin ni ank sulung drpd 4orng adik-bradik, tak lama lagi nk msuk 5 .. sbb 14hb December ni ada ahli baru .. tak sabar rasanya .. 
Oh ya, nk cita gak, Alin ni orng nya mcm mana .. Alin kan ank sulung, memang prlu ajar adik , tegur adik ape sume tu .. kdang2 Alin strict dgn diorng, smpaikan diorang pun bole bengang dgn Alin.. Oh, do I care ? .. haha .. korang sume nk tahu mcm mana Alin nk disiplinkan adik2 .. 


1) Krja dekat umah, kena buat jdual .. klu tdak grenti tak akan buat punya ..
2) Buat krja jgn terhegeh-terhegeh, buang masa ..
3) Bab blaja ? tngok masalah, klu mmng mnggu exam, Alin orng pling bsing lah .. nsihat diorng be4 exam apelagi exam2 pnting ..
4) Bngun pagi, tak bole trus on9 [ Alin orng pling pntang tngok orng on9 pgi2, tak buat krja .. memang diorang kena bebel ] haha ..
Sbnarnya, byk lagi .. tp, Alin tak pndai susun ayat .,. Klu korang nk tahu, Alin ni kdang2 merungut juga sbb djdkan ank sulung .. nk tahu sbb apa ?? .. Sbb jd ank sulung bkn senang .. Ayah kita sndri dh cakap, klu blum lepas SPM, memang tak akan freedom, hoho, dhla nextyear SPM, cepat btul msa brlalu .. kan orng salu cakap ank sulung ni hrpan kluarga, susahh tu .. dhla byk pesaing, kwn2 bkn main lg terer2 .. tp, takpe, prsaingan sihat nmanya kan .. Takde jln pintas dlm mnuju kejayaan kan .. haha ..Lepas tu kan, jd kakak susahhh , ..klu adik buat hal,m opcoz sy juga yg kena .. memang nsibla .. ahaha .. Tp, tak kisah pun.. Im still epy ..


-Oklah, smpai cnie je lah, soe arhh klu Alin byk mrepek dlm entry ni, mwahahha .. out luu -
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Selasa, 6 Disember 2011

Tentang saya, Wahida Amalin

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:04 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum sume, apa kabar ? juz fine jwb korang, haha .. actually, Alin mlm ni borink gler,dowhh.. jp, mari kita tngok jam, wah, sudh tepat pukul 11.45 Alin update ini blog ma.. mwahhaha ..
tp, korang pun memang sdah tahu kan yg Alin mmang suka updte entry mlm2.. ok, bck to our topic. 


-Apa? [ soaln tnyk dri-sndri ] looks like mode merepek xtntu pasal,lolZ ] haha ..
-Ya, ur right . 
-topic kita hari ni ialah abt me, 
Spt yang anda kthui, orng salu panggil kita dgn panggilan Alin or Elin .. Yes, klu mber2 kat sklh, pnggil nama kita Wahida, Wawa .. tu jee .. klu nma femes dlm fb, blog Alin gitu .. Tp, klu fmily, sumenya panggil kita Elin .. Nk tahu mna orng dpt nickname tu? ..
Check dis out, cuba korang tngok nama full kita ,
WAHIDA AMALIN .. aha, ada tngok nma yg dgriskan tuuu ? dri situlah mreka dpt,.. ahaha .. ok, Alin ni ank sulung drpd 4orng adik-bradik, tak lama lagi nk msuk 5 .. sbb 14hb December ni ada ahli baru .. tak sabar rasanya .. 
Oh ya, nk cita gak, Alin ni orng nya mcm mana .. Alin kan ank sulung, memang prlu ajar adik , tegur adik ape sume tu .. kdang2 Alin strict dgn diorng, smpaikan diorang pun bole bengang dgn Alin.. Oh, do I care ? .. haha .. korang sume nk tahu mcm mana Alin nk disiplinkan adik2 .. 


1) Krja dekat umah, kena buat jdual .. klu tdak grenti tak akan buat punya ..
2) Buat krja jgn terhegeh-terhegeh, buang masa ..
3) Bab blaja ? tngok masalah, klu mmng mnggu exam, Alin orng pling bsing lah .. nsihat diorng be4 exam apelagi exam2 pnting ..
4) Bngun pagi, tak bole trus on9 [ Alin orng pling pntang tngok orng on9 pgi2, tak buat krja .. memang diorang kena bebel ] haha ..
Sbnarnya, byk lagi .. tp, Alin tak pndai susun ayat .,. Klu korang nk tahu, Alin ni kdang2 merungut juga sbb djdkan ank sulung .. nk tahu sbb apa ?? .. Sbb jd ank sulung bkn senang .. Ayah kita sndri dh cakap, klu blum lepas SPM, memang tak akan freedom, hoho, dhla nextyear SPM, cepat btul msa brlalu .. kan orng salu cakap ank sulung ni hrpan kluarga, susahh tu .. dhla byk pesaing, kwn2 bkn main lg terer2 .. tp, takpe, prsaingan sihat nmanya kan .. Takde jln pintas dlm mnuju kejayaan kan .. haha ..Lepas tu kan, jd kakak susahhh , ..klu adik buat hal,m opcoz sy juga yg kena .. memang nsibla .. ahaha .. Tp, tak kisah pun.. Im still epy ..


-Oklah, smpai cnie je lah, soe arhh klu Alin byk mrepek dlm entry ni, mwahahha .. out luu -

0 ulasan on "Tentang saya, Wahida Amalin"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List