My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 5 Februari 2012

Entry 2012, hehe


Assalamualaikum para pembaca. Baru sekarang ada msa trluang nak update blog. Hmm, thun ni bz ckit . Nama pun budak fom5. Mna nak kelz luar sidang lagi, klz tmbahan lagi.(eh, klz luar sidang dgn klz tmbahan sma ka, ataupun xsma ek.. Mana2 je lah) ,Hehe .. nak turun kk lagi, tuisyen nk mula lagi, Tugas kat library lagi.. Sekarang. sibuk nak minta jd sukarelawanlah .. Nak ngdap laptop ni pun jarang dh.. Tyme holiday dptlah. Itupun tngok masa. Hari ni pun, seharian ngadap komputer dekat bilik update novel.Idea ada, tp lambat datang. Adohai,  Padat jdual tuu .. Nak buat mcm ni, bak kata my bestfriend "ya untuk kbaikan ktk juak." Pandai-pandailah thun tuk bagi masa. Kat sekolah, mcm2 hal jd. Kawan pulak buat kerenah. Sukati dia lah. Ada byk lagi krja yg prlu Alin pikir berbanding dgn kerenah dia. Mana taknya, dia masih tak sedar dgn prubahan dia.. Bukan niat nak mngumpat ni. Tp, harap2 satu hari nnti dia sedarlah.. Itu je yg Alin harapkan. Amin ~


Sbenarnya, Alin tak tau nak update blog tentang apa. Ntahla, Alin dari tadi memang rasa nk update blog ni. Tp, no idea at all.. huhu.. Hmmm, ape lagi ek ?? .. Dahlah, blur sudah.. Alin story smpai sini je lah .. InsyaAllah, lain kali Alin update lagi. 


:: Macam biasa, klu ada tertypo ckit,im sorry.haha =):: 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 5 Februari 2012

Entry 2012, hehe

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:50 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum para pembaca. Baru sekarang ada msa trluang nak update blog. Hmm, thun ni bz ckit . Nama pun budak fom5. Mna nak kelz luar sidang lagi, klz tmbahan lagi.(eh, klz luar sidang dgn klz tmbahan sma ka, ataupun xsma ek.. Mana2 je lah) ,Hehe .. nak turun kk lagi, tuisyen nk mula lagi, Tugas kat library lagi.. Sekarang. sibuk nak minta jd sukarelawanlah .. Nak ngdap laptop ni pun jarang dh.. Tyme holiday dptlah. Itupun tngok masa. Hari ni pun, seharian ngadap komputer dekat bilik update novel.Idea ada, tp lambat datang. Adohai,  Padat jdual tuu .. Nak buat mcm ni, bak kata my bestfriend "ya untuk kbaikan ktk juak." Pandai-pandailah thun tuk bagi masa. Kat sekolah, mcm2 hal jd. Kawan pulak buat kerenah. Sukati dia lah. Ada byk lagi krja yg prlu Alin pikir berbanding dgn kerenah dia. Mana taknya, dia masih tak sedar dgn prubahan dia.. Bukan niat nak mngumpat ni. Tp, harap2 satu hari nnti dia sedarlah.. Itu je yg Alin harapkan. Amin ~


Sbenarnya, Alin tak tau nak update blog tentang apa. Ntahla, Alin dari tadi memang rasa nk update blog ni. Tp, no idea at all.. huhu.. Hmmm, ape lagi ek ?? .. Dahlah, blur sudah.. Alin story smpai sini je lah .. InsyaAllah, lain kali Alin update lagi. 


:: Macam biasa, klu ada tertypo ckit,im sorry.haha =):: 

0 ulasan on "Entry 2012, hehe"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List