My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Khamis, 4 Julai 2013

Pengalaman 1st time belajar


Assalamualaikum semua n salam sejahtera ;) 
    
  Sedang buat apa korang semua? Sorry la baru hari ni ada masa nak update entry kali. Sebenarnya dah lama dah nak update, tp itula, byk sgt prob.. ni pun update guna kazen punya laptop. Nasib baik tinggal kat tmpat yg sama. Senang sikit. Tujuan meng update ni saja jeee .. nak share kat korang ape yg Alin buat sekarang ni. Alhamdulillah, Alin sekarang dah sambung blaja kat KOLEJ KOMUNITI KUCHING. Walaupun dekat kolej, bukan kat uitm or unimas Alin bersyukur la.. sekurang-kurang ada peluang belaja. Alin nak tunngu intake 2 je, tp lama sgt.. Takkan Alin nak buang masa. Nak kerja parent tak suruh. So, dh kena ni, Alin tak pikir panjang ,, terus je terima.

Hmm, mula belaja kat kolej, boleh tahan juga la nervous nyee,.. Oh lupa, Alin kat kolej ambil sijil je, Sijil Pelancongan daN Pengembaraan. Lepas tu baru ambil diploma setahun. Mula blaja hal pelancongan, mak aii ingatkan senang, rupanya tidak,,.. banyak benda juga yg perlu Alin ambil taHU.. Contonya macam, speaking, mesti pandai bercakap dgn orng.. Setakat ni Alin dh belajar pasal Perkhidmatan Pelanggan Pelancongan. Susah nyee, kalau korang nak tahu, Alin 1st time time kena suruh lecturer present kat depan. Adohai, rasa nak tergugur jantung.. Mana tak nya, kena bercakap dgn pelanggan,tourist.. adohai.. Harap lepas ni, bole la daPat present dgn lacar ye, doa2 kan laa.. AMIN.. =)

Okla, setakat ni je la Alin story molly.. kalau da apa2 cita, kita inform.. nak komen boleh, dipersilakann.. ;)

:: p/s - kalau ada salah type ke, sorry yee ;) ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Khamis, 4 Julai 2013

Pengalaman 1st time belajar

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 2:20 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum semua n salam sejahtera ;) 
    
  Sedang buat apa korang semua? Sorry la baru hari ni ada masa nak update entry kali. Sebenarnya dah lama dah nak update, tp itula, byk sgt prob.. ni pun update guna kazen punya laptop. Nasib baik tinggal kat tmpat yg sama. Senang sikit. Tujuan meng update ni saja jeee .. nak share kat korang ape yg Alin buat sekarang ni. Alhamdulillah, Alin sekarang dah sambung blaja kat KOLEJ KOMUNITI KUCHING. Walaupun dekat kolej, bukan kat uitm or unimas Alin bersyukur la.. sekurang-kurang ada peluang belaja. Alin nak tunngu intake 2 je, tp lama sgt.. Takkan Alin nak buang masa. Nak kerja parent tak suruh. So, dh kena ni, Alin tak pikir panjang ,, terus je terima.

Hmm, mula belaja kat kolej, boleh tahan juga la nervous nyee,.. Oh lupa, Alin kat kolej ambil sijil je, Sijil Pelancongan daN Pengembaraan. Lepas tu baru ambil diploma setahun. Mula blaja hal pelancongan, mak aii ingatkan senang, rupanya tidak,,.. banyak benda juga yg perlu Alin ambil taHU.. Contonya macam, speaking, mesti pandai bercakap dgn orng.. Setakat ni Alin dh belajar pasal Perkhidmatan Pelanggan Pelancongan. Susah nyee, kalau korang nak tahu, Alin 1st time time kena suruh lecturer present kat depan. Adohai, rasa nak tergugur jantung.. Mana tak nya, kena bercakap dgn pelanggan,tourist.. adohai.. Harap lepas ni, bole la daPat present dgn lacar ye, doa2 kan laa.. AMIN.. =)

Okla, setakat ni je la Alin story molly.. kalau da apa2 cita, kita inform.. nak komen boleh, dipersilakann.. ;)

:: p/s - kalau ada salah type ke, sorry yee ;) ::

0 ulasan on "Pengalaman 1st time belajar"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List