My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 28 Julai 2013

Sesi luahan perasaan geramm !


Assalamualaikum,

 hari ni pagi2 lagi Alin rasa takde mood, bukan dari pagi ni je.. dari malam tadi.. ni suma pasal perangai perempuan2 yang tak berapa nak matang dekat rumah sewa ni .. Umur dah 19,tapi perangai.. Ya ampun perangai mengalahkan budak2.. Alin bukan ape, sekali2 nak jd budak2 takpe la jugak, ni tidak.. Yang paling Alin tak suka, keluar malam2, balik pagi2.. apakah ?? bagus xboh pulang, lepak jak.. xpelu ingat nak belaja agik bha.. Yahh, geram aih .. Yang paling Alin tak suka, time buat assignment, dah sah2 lecturer bagi kerja berpartner, tapi Alin gak yang kena buat sorang2, bagus xperlu buat kerja berpartner.. Sakit na ati.. Sudahlah buat assignment last minit, paling pantang , buat assignment tak serius, orang buat dulu kerja ya baru fikir nak enjoy.. Eeee yeee, dahla gatai, menyampai adohh dengan perangai dia orang.. Katanya dah ada gerek, tp rupa mcm orng xda gerek .. ni ny nak bena bahh .. Cuba malu sikit bah dengan orang yang muda ckit dari tak orang, tuk x .. Nang patutla penjaga dekat rumah sewa tuk xberapa nak suka dengan perangai takrang.. Eeeee, geram .. tengok, time pagi2, bulan puasa gik ya mrepak situk .. tak sabar rasa nak pulang, pressure, stress aku dengan orang dekat sini .. Lain kali mun ada assignment takda nak tolong orang cam ya gik .. buang masa, aku juga yg rugi bah.. w/pun ya roommate sendiri.. Ada saya kesahh, bukan niat nak jahat dengan orang, dengan cara ya kali baru boleh sedar kali .. Kalau dah tak sedar lagi, ndak sayaa tau aih,.. Alin dah cukup masak dengan perangai orang macam tuu, diberi betis mau paha.. apa ka??.. jangan fikir hal sendiri je, fikir gak perasaan orang, time senang lupa, time susah.. mengada-ngada nak minta tolong orang. Alin buat assignment takda buat susah kau, w/pun kau partner dalam assignment yaa... Ish, nang patut lecturer aim kau bah, bagus la kau xduduk sebelah aku gik.. Aku lebih suka buat kerja sendiri, dari buat kerja dengan orang yang pemalas,.. Semua idea assignment bukan kau yang buat, semua idea aku.. Kes malam tadi satu hal, dah tahu assignment belum siap, sibuk gak nak enjoy sambut birthday girl orng sebelah..sudahla guna laptop aku.. Weyyy, Assignment ya siap dolok bhaaa.. busy jak nak enjoyy, kau nak nangga glak aku marah, rasakan .. Memang tak salah pun kita nak enjoy, tapi berpada-pada bah, time main2, time serius2.. tuk x, aku tengok boleh kata tiap kali ya aku tengok kau enjoyy, xda rasa takut langsung.. Hairan juga aku dengan orang macam kau .. Eh, sudahla.. lega rasa dah meluah dekat sini, sayang xda punching bag, kalau ada memang dah kenaaa.. gEram sayaaa .. 

Hurm, sorryla para pembaca semua, entry kali ni sekadar meluah sahaja di pagi hari .. =)
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 28 Julai 2013

Sesi luahan perasaan geramm !

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 3:36 PTG
Reaksi: 
Assalamualaikum,

 hari ni pagi2 lagi Alin rasa takde mood, bukan dari pagi ni je.. dari malam tadi.. ni suma pasal perangai perempuan2 yang tak berapa nak matang dekat rumah sewa ni .. Umur dah 19,tapi perangai.. Ya ampun perangai mengalahkan budak2.. Alin bukan ape, sekali2 nak jd budak2 takpe la jugak, ni tidak.. Yang paling Alin tak suka, keluar malam2, balik pagi2.. apakah ?? bagus xboh pulang, lepak jak.. xpelu ingat nak belaja agik bha.. Yahh, geram aih .. Yang paling Alin tak suka, time buat assignment, dah sah2 lecturer bagi kerja berpartner, tapi Alin gak yang kena buat sorang2, bagus xperlu buat kerja berpartner.. Sakit na ati.. Sudahlah buat assignment last minit, paling pantang , buat assignment tak serius, orang buat dulu kerja ya baru fikir nak enjoy.. Eeee yeee, dahla gatai, menyampai adohh dengan perangai dia orang.. Katanya dah ada gerek, tp rupa mcm orng xda gerek .. ni ny nak bena bahh .. Cuba malu sikit bah dengan orang yang muda ckit dari tak orang, tuk x .. Nang patutla penjaga dekat rumah sewa tuk xberapa nak suka dengan perangai takrang.. Eeeee, geram .. tengok, time pagi2, bulan puasa gik ya mrepak situk .. tak sabar rasa nak pulang, pressure, stress aku dengan orang dekat sini .. Lain kali mun ada assignment takda nak tolong orang cam ya gik .. buang masa, aku juga yg rugi bah.. w/pun ya roommate sendiri.. Ada saya kesahh, bukan niat nak jahat dengan orang, dengan cara ya kali baru boleh sedar kali .. Kalau dah tak sedar lagi, ndak sayaa tau aih,.. Alin dah cukup masak dengan perangai orang macam tuu, diberi betis mau paha.. apa ka??.. jangan fikir hal sendiri je, fikir gak perasaan orang, time senang lupa, time susah.. mengada-ngada nak minta tolong orang. Alin buat assignment takda buat susah kau, w/pun kau partner dalam assignment yaa... Ish, nang patut lecturer aim kau bah, bagus la kau xduduk sebelah aku gik.. Aku lebih suka buat kerja sendiri, dari buat kerja dengan orang yang pemalas,.. Semua idea assignment bukan kau yang buat, semua idea aku.. Kes malam tadi satu hal, dah tahu assignment belum siap, sibuk gak nak enjoy sambut birthday girl orng sebelah..sudahla guna laptop aku.. Weyyy, Assignment ya siap dolok bhaaa.. busy jak nak enjoyy, kau nak nangga glak aku marah, rasakan .. Memang tak salah pun kita nak enjoy, tapi berpada-pada bah, time main2, time serius2.. tuk x, aku tengok boleh kata tiap kali ya aku tengok kau enjoyy, xda rasa takut langsung.. Hairan juga aku dengan orang macam kau .. Eh, sudahla.. lega rasa dah meluah dekat sini, sayang xda punching bag, kalau ada memang dah kenaaa.. gEram sayaaa .. 

Hurm, sorryla para pembaca semua, entry kali ni sekadar meluah sahaja di pagi hari .. =)

0 ulasan on "Sesi luahan perasaan geramm !"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List