My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Khamis, 13 Jun 2013

Stalker


Assalamualaikum semua, apa kabar ? lama tak update blog ni.. Secara jujurnya Alin memang mood malasss giler nak update blog ni.. Tapi,ntahla.. malam ni terfikir pulak nak mengupdate nyee. So, korang layan la topik Alin malam ni.. Topik malam ni tak adalah menarik sangat.. just nak share je, drpd takde buat ape2,kan3? So, check this out ...

Topik kita malam ni adalah STALKER..  hmm, semestinya korang tahu kan stalker tu ape .. kalau tak tahu meh saya jelaskan . Sebelum tu, saya takda lah nak explain detail sangat.. Itu berdasarkan kefahaman Alin sendiri.. okay.
Stalker tu maksudnya pengintip,penghendap orang lain dalam diam. Hmm,seronok ke jd stalker ? Kalau Alin, seronok la.. sebab kita hari2 stalk dia,kan.. tak kira la melalui fb,twitter or blog.. Honestly, dulu memang Alin selalu stalk byk orng..Tak kira perempuan atau lelaki.. Tapi sekarang,tak.. Sekarang Alin just stalk fb sorang je.. Tu fb my mr buchukk..hehe. ;D nakal kan.. Ep, tapi Alin stalk bukan sebab tak caya dia,k.. Saja je nak tau aktiviti ape dia buat.. tAk salah,kan.. Itu kalau Alin yg stalk orng..
Hmm,kalau orang stalk Alin,macam mana nak tau ek? Eh,ada ke orang nak stalk.. I dont think,sooo.. sbb bukan ada ape2 pun ,kannn..
Okayla, Alin stop sini kalau pasal stalk2 ni.. no point la pasal ni.. mwahaha.. okay,
see you all in the next entry, bye ;)
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

2 ulasan:

Ieykha Kintey

waaaa. sapa mr bucuk ya dek. hehehehe. ;)

Miss Duranni Alin

hehehe .. ehem ehem ya

Catat Ulasan

Khamis, 13 Jun 2013

Stalker

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:09 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum semua, apa kabar ? lama tak update blog ni.. Secara jujurnya Alin memang mood malasss giler nak update blog ni.. Tapi,ntahla.. malam ni terfikir pulak nak mengupdate nyee. So, korang layan la topik Alin malam ni.. Topik malam ni tak adalah menarik sangat.. just nak share je, drpd takde buat ape2,kan3? So, check this out ...

Topik kita malam ni adalah STALKER..  hmm, semestinya korang tahu kan stalker tu ape .. kalau tak tahu meh saya jelaskan . Sebelum tu, saya takda lah nak explain detail sangat.. Itu berdasarkan kefahaman Alin sendiri.. okay.
Stalker tu maksudnya pengintip,penghendap orang lain dalam diam. Hmm,seronok ke jd stalker ? Kalau Alin, seronok la.. sebab kita hari2 stalk dia,kan.. tak kira la melalui fb,twitter or blog.. Honestly, dulu memang Alin selalu stalk byk orng..Tak kira perempuan atau lelaki.. Tapi sekarang,tak.. Sekarang Alin just stalk fb sorang je.. Tu fb my mr buchukk..hehe. ;D nakal kan.. Ep, tapi Alin stalk bukan sebab tak caya dia,k.. Saja je nak tau aktiviti ape dia buat.. tAk salah,kan.. Itu kalau Alin yg stalk orng..
Hmm,kalau orang stalk Alin,macam mana nak tau ek? Eh,ada ke orang nak stalk.. I dont think,sooo.. sbb bukan ada ape2 pun ,kannn..
Okayla, Alin stop sini kalau pasal stalk2 ni.. no point la pasal ni.. mwahaha.. okay,
see you all in the next entry, bye ;)

2 ulasan on "Stalker"

Ieykha Kintey on 13 Jun 2013 8:54 PTG berkata...

waaaa. sapa mr bucuk ya dek. hehehehe. ;)

Miss Duranni Alin on 4 Julai 2013 2:05 PG berkata...

hehehe .. ehem ehem ya

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List