My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Selasa, 30 Julai 2013

I'm not okay


Assalamualaikum .. 

Hari ni Alin nak share lah dengan korang ape yang Alin rasa sekarang ni .. Ish, tak tahan sangat rasa ni .. Air mata dah keluar ni, ;'(, dahla semalam Alin ada masalah, penat.. mood tak berapaa.. Dapat kol dari si dia, Alin rasa eppy sangatt.. Boleh kata hilang sume masalah, .. Tapi, dia pulak yg tak happy.. Alin pun down dah, spoil terus mood .. Lepas tu, boleh kata yang Alin ni tak pernah paham dia.. Apa yg Alin tak paham ?? .. Dia suka samakan Alin dengan orang lain.. Memang betul la ape yg Alin rasa, Alin tak penting kot .. yang paling Alin terasa hati, dia boleh cakap jangan cari dia lagi .. Berderai terus air mata ni .. Oh no, lama dh rasa tak keluar air mata mcm tu .. Ape, dia ingat Alin ni patung ke .. takde perasaan.. cakap sorry, lepas tu buat lagi .. huhuhuhuh .... sedihnyeeee.. Update entry ni pun mengalir jak air mata.. Aihhh, sakit rasanyaaa .. please la, takmau mcm ni .. tak sukaa.. Dahla Alin perlukan dia, tp dia pegi mana? seharian tak mesej.. memang dia taknak Alin cari dia la tu .. Okay la, itu yg dia mahu, Alin buat .. Update entry ni pun bukan dia baca, Alin kan tak penting .. ..........................

Okayla, smpai sini je entry kali ni .. Sorry, entry ini sekadar meluah rasa  yang terpendam..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Selasa, 30 Julai 2013

I'm not okay

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 3:18 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum .. 

Hari ni Alin nak share lah dengan korang ape yang Alin rasa sekarang ni .. Ish, tak tahan sangat rasa ni .. Air mata dah keluar ni, ;'(, dahla semalam Alin ada masalah, penat.. mood tak berapaa.. Dapat kol dari si dia, Alin rasa eppy sangatt.. Boleh kata hilang sume masalah, .. Tapi, dia pulak yg tak happy.. Alin pun down dah, spoil terus mood .. Lepas tu, boleh kata yang Alin ni tak pernah paham dia.. Apa yg Alin tak paham ?? .. Dia suka samakan Alin dengan orang lain.. Memang betul la ape yg Alin rasa, Alin tak penting kot .. yang paling Alin terasa hati, dia boleh cakap jangan cari dia lagi .. Berderai terus air mata ni .. Oh no, lama dh rasa tak keluar air mata mcm tu .. Ape, dia ingat Alin ni patung ke .. takde perasaan.. cakap sorry, lepas tu buat lagi .. huhuhuhuh .... sedihnyeeee.. Update entry ni pun mengalir jak air mata.. Aihhh, sakit rasanyaaa .. please la, takmau mcm ni .. tak sukaa.. Dahla Alin perlukan dia, tp dia pegi mana? seharian tak mesej.. memang dia taknak Alin cari dia la tu .. Okay la, itu yg dia mahu, Alin buat .. Update entry ni pun bukan dia baca, Alin kan tak penting .. ..........................

Okayla, smpai sini je entry kali ni .. Sorry, entry ini sekadar meluah rasa  yang terpendam..

0 ulasan on "I'm not okay"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List