My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 6 Julai 2013

Kena buli boyfriend


Assalamualaikum, sekarang dah jam 1.15 am. Arghh, kena buli buah hati .. time2 mcm ni orang tidur, boyfriend suruh nyanyi pulak .. huhu. jam mcm ni pulak dia buli saya..  kesiannye,.. So, nak buat mcm mana lagu je la.. nama pun sayang.. Tapi, bila lepas dh nyanyi blh pulak dia ketawa.. Mak aii, dh bagus Alin nyanyi.. dia ketawa pulak dhh.. tahu la piching kita lari.. bukan main lagi dia ketawaaa yee .. Okay, fine .. n then lepas tu Alin pulak majuk.. so, masa untuk membalasnyaaa.. dia pulak kena nyanyi.. lepas dgr tu.. haha.. Alin pula yang ketawa.. lawaknyee.. So sweet .. haha .. okayla, nak cita ni je.. share2 ckit. ;)


Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 6 Julai 2013

Kena buli boyfriend

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 10:30 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum, sekarang dah jam 1.15 am. Arghh, kena buli buah hati .. time2 mcm ni orang tidur, boyfriend suruh nyanyi pulak .. huhu. jam mcm ni pulak dia buli saya..  kesiannye,.. So, nak buat mcm mana lagu je la.. nama pun sayang.. Tapi, bila lepas dh nyanyi blh pulak dia ketawa.. Mak aii, dh bagus Alin nyanyi.. dia ketawa pulak dhh.. tahu la piching kita lari.. bukan main lagi dia ketawaaa yee .. Okay, fine .. n then lepas tu Alin pulak majuk.. so, masa untuk membalasnyaaa.. dia pulak kena nyanyi.. lepas dgr tu.. haha.. Alin pula yang ketawa.. lawaknyee.. So sweet .. haha .. okayla, nak cita ni je.. share2 ckit. ;)

0 ulasan on "Kena buli boyfriend"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List