My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Khamis, 19 Mei 2011

Confident ?? .. tak tahu apa yg aku buat ini betul atau salah ..


Hurm .. Alin sekarang sedang kebingungan .. rasa ntahla.. Alin sebenarnya de plan something utk mndekatkan kmbali atau menjernihkan lagi hbungn kami .. Tapi, Alin tak rasa yg plan Alin betul ataupun salah .. Alin rasa, lebih baik batalkn je apa yg telah Alin rancangkn .. sbb, Alin dapat rasa yg benda yg Alin buat tu akan jadi sia2 .. Apa sbb Alin nak batalkan sume ni ?? .. sbb Alin rasa dia macam dh taknak layan Alin dh .. mybe Alin tak patut mcz dgn dia mlm tu .. memang nampak dari mcz dia.. kami memang ada gurau2.. Tapi, tak tahu ler apa yg dia rasakan .. Argh !!! .. Alin bingung deh .. tak tahu camne nak rapat an dye balik .. mana tak nya.. opcoz la dye rasa hairan tetiba je Alin mcz dye setelah nak masuk 5 bulan menghilang .. Hurmm .. I dont think so that my plan akan berjalan dgn lancar .. huhu .. pada hakikatnya, Alin memng nak sangat rapat an dye balik macam dulu .. Tapi, macam takde harapan je .. im so miserable, now .. huhuhu .. Lagipun, dye dh byk knlan dh skrng.. takkan nk lyn Alin nye .. hurmmm ,.. Jadi, ntahla..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Khamis, 19 Mei 2011

Confident ?? .. tak tahu apa yg aku buat ini betul atau salah ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 2:36 PG
Reaksi: 
Hurm .. Alin sekarang sedang kebingungan .. rasa ntahla.. Alin sebenarnya de plan something utk mndekatkan kmbali atau menjernihkan lagi hbungn kami .. Tapi, Alin tak rasa yg plan Alin betul ataupun salah .. Alin rasa, lebih baik batalkn je apa yg telah Alin rancangkn .. sbb, Alin dapat rasa yg benda yg Alin buat tu akan jadi sia2 .. Apa sbb Alin nak batalkan sume ni ?? .. sbb Alin rasa dia macam dh taknak layan Alin dh .. mybe Alin tak patut mcz dgn dia mlm tu .. memang nampak dari mcz dia.. kami memang ada gurau2.. Tapi, tak tahu ler apa yg dia rasakan .. Argh !!! .. Alin bingung deh .. tak tahu camne nak rapat an dye balik .. mana tak nya.. opcoz la dye rasa hairan tetiba je Alin mcz dye setelah nak masuk 5 bulan menghilang .. Hurmm .. I dont think so that my plan akan berjalan dgn lancar .. huhu .. pada hakikatnya, Alin memng nak sangat rapat an dye balik macam dulu .. Tapi, macam takde harapan je .. im so miserable, now .. huhuhu .. Lagipun, dye dh byk knlan dh skrng.. takkan nk lyn Alin nye .. hurmmm ,.. Jadi, ntahla..

0 ulasan on "Confident ?? .. tak tahu apa yg aku buat ini betul atau salah .."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List