My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 27 Mei 2011

De end op my life


Hye sume, lama Alin tak update blog ni .. asa mish pulak , ceh.. ngada-ngade je kan .. actually, Alin taktahu nak cita ape senanya .. Erm, pk jap .. ya,, I know , Alin cita about mlm tadi arh .. lambat cita ni.. hehe .. mlm tadi kita epy sangat tau .. celebrate bday my ayah syg ..

Ni hah .. pix saja2 nak share kat korang sume , sekali lagi sy nak wish arh .. Selamat Haryy Jadi Ayah !! Lurp you^^

Hehe , epy sgt Alin ni.. samapai camtu sekali .. well, Alin ni kan novelist .. mcm2 word leh kuar dari otak buat masa sekarang ni .. so, share je la kat readerz yee .. hehe .. Malam tadi, kita celebrate bday kat SugarBun .. pastu jln2 .. lihat baju .. Alin nak sgt beli baju tu .. Chantekss .. p, syg , tak bawa duet ler .. hehe .. len kali je la .. lgpun, nak save money k budget cowlh gak .. tak la asyik penat memintak je .. nanti marah pulak my parents .. kan3 .. ^^ , Ape lagi yee .. Haisyhh, cita Alin ni berterabur kan .. lantakla .. mana tidak berterabur, perancangat nak update blog buat suka je .. ni men hentam tulis hah .. hehe .. Aha, tadi kan , Alinsuruh si adek sapu lantai kat dlm umah .. Alin tengok je la cara dye sapu , Ya Allah .. nampak betul pemalas punya budak .. so, Alin melenting kat dye .. sapu ler betul2.. last2 kita kena marah balik dari dye .. Ape punya budak .. pastu Alin nak ambil pnypu tu .. biar Alin je la yg sapu, tapi dye cakap biar dye je yg sapu .. Alin diam je la .. malas nak merungut dgn cara malas dye nak sapu tu .. buang air liur je .. ish 3 .. Chapekk dech .. u ss, dh kuar kaka indon ,. ^^ Oke ler stop cnie dulu cita Alin .. no idea .. daaaa ..!! ^^

p/s :: sama .. phm2 je la .. klu de word slh, sosorry ^6
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

Jumaat, 27 Mei 2011

De end op my life

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 10:34 PTG
Reaksi: 
Hye sume, lama Alin tak update blog ni .. asa mish pulak , ceh.. ngada-ngade je kan .. actually, Alin taktahu nak cita ape senanya .. Erm, pk jap .. ya,, I know , Alin cita about mlm tadi arh .. lambat cita ni.. hehe .. mlm tadi kita epy sangat tau .. celebrate bday my ayah syg ..

Ni hah .. pix saja2 nak share kat korang sume , sekali lagi sy nak wish arh .. Selamat Haryy Jadi Ayah !! Lurp you^^

Hehe , epy sgt Alin ni.. samapai camtu sekali .. well, Alin ni kan novelist .. mcm2 word leh kuar dari otak buat masa sekarang ni .. so, share je la kat readerz yee .. hehe .. Malam tadi, kita celebrate bday kat SugarBun .. pastu jln2 .. lihat baju .. Alin nak sgt beli baju tu .. Chantekss .. p, syg , tak bawa duet ler .. hehe .. len kali je la .. lgpun, nak save money k budget cowlh gak .. tak la asyik penat memintak je .. nanti marah pulak my parents .. kan3 .. ^^ , Ape lagi yee .. Haisyhh, cita Alin ni berterabur kan .. lantakla .. mana tidak berterabur, perancangat nak update blog buat suka je .. ni men hentam tulis hah .. hehe .. Aha, tadi kan , Alinsuruh si adek sapu lantai kat dlm umah .. Alin tengok je la cara dye sapu , Ya Allah .. nampak betul pemalas punya budak .. so, Alin melenting kat dye .. sapu ler betul2.. last2 kita kena marah balik dari dye .. Ape punya budak .. pastu Alin nak ambil pnypu tu .. biar Alin je la yg sapu, tapi dye cakap biar dye je yg sapu .. Alin diam je la .. malas nak merungut dgn cara malas dye nak sapu tu .. buang air liur je .. ish 3 .. Chapekk dech .. u ss, dh kuar kaka indon ,. ^^ Oke ler stop cnie dulu cita Alin .. no idea .. daaaa ..!! ^^

p/s :: sama .. phm2 je la .. klu de word slh, sosorry ^6

6 ulasan on "De end op my life"

kintey3493 on 28 Mei 2011 6:16 PG berkata...

wow..gud daughter lorr...save parents budget~ ngee!

Mish Alin Shcazyween on 29 Mei 2011 7:12 PG berkata...

haha .. xda ler .. ye duet hasil diberik parents .. simpan k bayar skolah .. da lebih duet baruk beli ..

kintey3493 on 29 Mei 2011 5:29 PTG berkata...

ok la yaaa~ anak yg bgus..hehe..gud girl.. :))

Mish Alin Shcazyween on 29 Mei 2011 7:03 PTG berkata...

akak pun ank yg bgush gak .. hehe ~~

kintey3493 on 30 Mei 2011 5:45 PG berkata...

akak bgus?? hahahaha..sakit perut akak tetak

Mish Alin Shcazyween on 30 Mei 2011 8:58 PTG berkata...

Aiee .. bena akak tetak aih .. hehe,

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List