My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 28 Mei 2011

I dont know what to do tonight ??


Hye, my dear readerz, right ?? .. hehe .. ada ke readerz yg bc ini Alin punya blog malam ni ?? .. i dont so, bcoz tak ada satu pun komen atau ulasan yg pernah readerz bagikan .. hurm .. Alin senanya do no nak wat pe malam ni .. yg Alin tahu, keje Alin ni cume rajin mengedit pix je klu dok dpn komp lam bilik ni .. ataupun layan fb dgn blog ni .. tu je la keje yg sy bz wat sekarang .. ^^, in de tyme being nak gak kongsi pix2 yg tlah Alin edit ni .. oke3 ,, jap.. Alin uploadd dulu yeah !! .. wait !!

                                    <<-- ini pix editor 6ber1 .. simple kan ..










<<--Ini Pix editor 6ber2 dan ini simple lagi kan .. hehe .. teddy pegang dye punya Lurp larh .. hihi .. Jap, ada lagi bha ..










<<-- Dan ini yg ke3 .. lagi2 lah simple kan .. but, diz iz de most pix dat i like .. Lurp it so much bha .. hehe ..
So, inilah keje Alin mlm ni .. mengEdit je .. ape kata orng kat Alin, sgt rajin dlm bab2 editor la katakan.. hihi .. Well, Alin .. cpa lagi kan .. hihik ..
Oke lerh, Alin stop dulu storynya .. bye~~










p/s :"" As usually, soe klu de word slh tu ya .. ^^,
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 28 Mei 2011

I dont know what to do tonight ??

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:51 PG
Reaksi: 
Hye, my dear readerz, right ?? .. hehe .. ada ke readerz yg bc ini Alin punya blog malam ni ?? .. i dont so, bcoz tak ada satu pun komen atau ulasan yg pernah readerz bagikan .. hurm .. Alin senanya do no nak wat pe malam ni .. yg Alin tahu, keje Alin ni cume rajin mengedit pix je klu dok dpn komp lam bilik ni .. ataupun layan fb dgn blog ni .. tu je la keje yg sy bz wat sekarang .. ^^, in de tyme being nak gak kongsi pix2 yg tlah Alin edit ni .. oke3 ,, jap.. Alin uploadd dulu yeah !! .. wait !!

                                    <<-- ini pix editor 6ber1 .. simple kan ..










<<--Ini Pix editor 6ber2 dan ini simple lagi kan .. hehe .. teddy pegang dye punya Lurp larh .. hihi .. Jap, ada lagi bha ..










<<-- Dan ini yg ke3 .. lagi2 lah simple kan .. but, diz iz de most pix dat i like .. Lurp it so much bha .. hehe ..
So, inilah keje Alin mlm ni .. mengEdit je .. ape kata orng kat Alin, sgt rajin dlm bab2 editor la katakan.. hihi .. Well, Alin .. cpa lagi kan .. hihik ..
Oke lerh, Alin stop dulu storynya .. bye~~










p/s :"" As usually, soe klu de word slh tu ya .. ^^,

0 ulasan on "I dont know what to do tonight ??"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List