My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 4 Disember 2010

My cutez Kazen Boy..


Ini my Kazen..My Aunty son..Cute kan..dia baru je masuk 4 bulan..nama baby boy di atas ialah Fakrussy Syakirin..tApi, orang slau panggil dia Kirin, saya pulak panggil dia Faqrul..Hurm, salunya kalau saya balik kampung, holiday..saya rasa tak sabar..coz dapat jumpa Faqrul yang kiut-miut tu..Hissh, geram tengok muka dia.. Mama dia pun tak kisah saya main dengan dia..kadang-kadang, saya yang jadi Babysitter dia..hehehe..Cuba korang tengok muka dia betul-betul..putih..coz papa dia cina n mama dia melayu..so, ada campur-campur la ni..Eh, saya main guess je ni..Walaupun Faqrul ni tak la se gemuk mana badannya but he still cute..sukanya..hehehee..Ok la, sampai sini je story fasal Faqrul..


Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 4 Disember 2010

My cutez Kazen Boy..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 11:27 PTG
Reaksi: 
Ini my Kazen..My Aunty son..Cute kan..dia baru je masuk 4 bulan..nama baby boy di atas ialah Fakrussy Syakirin..tApi, orang slau panggil dia Kirin, saya pulak panggil dia Faqrul..Hurm, salunya kalau saya balik kampung, holiday..saya rasa tak sabar..coz dapat jumpa Faqrul yang kiut-miut tu..Hissh, geram tengok muka dia.. Mama dia pun tak kisah saya main dengan dia..kadang-kadang, saya yang jadi Babysitter dia..hehehe..Cuba korang tengok muka dia betul-betul..putih..coz papa dia cina n mama dia melayu..so, ada campur-campur la ni..Eh, saya main guess je ni..Walaupun Faqrul ni tak la se gemuk mana badannya but he still cute..sukanya..hehehee..Ok la, sampai sini je story fasal Faqrul..


0 ulasan on "My cutez Kazen Boy.."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List