My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 4 Disember 2010

First day op blogger..


Hye, ni ..eh, cop..hah, 15 December 2010.. bermula la saya mencatat ni..sekrang saya baru mula menulis dalam ini..saja je buat blogger..nak cita ckit, saya ni budak lepasan PMR.. tak lama lagi keluar lah result pmr.. nebes nye saya ni.. saya harap sangat-sangat dapat keputusan yang bagus..Ni kan dah holiday, boring giler...biler lah nak holiday ye..p, esok saya n family cuti- cuti Malaysia di kuching..mesti besh..hahaha..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 4 Disember 2010

First day op blogger..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:44 PTG
Reaksi: 
Hye, ni ..eh, cop..hah, 15 December 2010.. bermula la saya mencatat ni..sekrang saya baru mula menulis dalam ini..saja je buat blogger..nak cita ckit, saya ni budak lepasan PMR.. tak lama lagi keluar lah result pmr.. nebes nye saya ni.. saya harap sangat-sangat dapat keputusan yang bagus..Ni kan dah holiday, boring giler...biler lah nak holiday ye..p, esok saya n family cuti- cuti Malaysia di kuching..mesti besh..hahaha..

0 ulasan on "First day op blogger.."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List